a.dka 25.02.07, 18:36 Czy ktos wie czy w tym wozku siedzisko jest rozkladane do pozycji lezacej, i jak szerokie jest? I czy jest to wozek w ogole dobry wozek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguskin Re: peg perego centro completo, pytanie 25.02.07, 19:50 oparcie regulowane do pozycji leżącej, Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: peg perego centro completo, pytanie 25.02.07, 19:52 a.dka w calineczce maja jeszcze atlantico 2 kolory, Odpowiedz Link Zgłoś
inia1984 Re: peg perego centro completo, pytanie 26.02.07, 06:33 mam ten wozek i najchetniej bym sie go pozbyla:((((( jedyna jego zaleta to siedzisko, nic wiecej:(((( jakby co to sluze rada. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: peg perego centro completo, pytanie 26.02.07, 07:25 Wiem ze w Calineczce sa dwa kolory, oba srednio mi sie podobaja, ale wiadomo cechy w wozka sa wazniejsze niz kolor. A o ten centro pytalam bo ostatnio go przyuwazylam, ale jak widze wszystkie pozostale modele peg perego wypadaja blado przy atlantico. Odpowiedz Link Zgłoś