Dodaj do ulubionych

Peg-Perego Pliko X-Lite

27.02.07, 09:40

WItam!
Czy ktoś ma,zna ,widział na "żywo" ten wózek?
Proszę o opinie,wymiary-siedziska:głębokość,szer i wysokość.
Czy można do niego dokupić barierkę?

Proszę o wszelkie inf.Dziękuję

www.baby.com.pl/szczegoly.php?Wozek_spacerowy_Peg-Perego_Pliko_X-Lite__kolor_Free_Style_Rose&przedm=6543356&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100792%
2F100819%2F6543343&sortuj=kod
Obserwuj wątek
    • magia Re: Peg-Perego Pliko X-Lite 27.02.07, 11:47
      Pliko Lite z barierka to Pliko P3 Classico czyli Pliko Completo bez folii
      przeciwdeszczowej i ocieplacza na nogi.
      Czyli jesli chcesz Pliko Lite z barierka to kup Pliko Classico lub Completo.
      • mama-misia Re: Peg-Perego Pliko X-Lite 01.03.07, 10:38
        Cześć, my od 2 tygodni mamy Pliko lite i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Kamilek
        ma dziś 9 miesięcy i na każdym spacerku zasypia więc chyba mu wygodnie.
        Wóziczek lekki, sama wnoszę go na piętro z dzieckiem w środku,przestronny i
        miękki, dobrze wyprofilowany,fajne szerokie pasy z ochraniaczami. Duża buda z
        kieszenią z tyłu i spory kosz na zakupy. Całaść wygląda naprawdę fajnie i
        solidnie, siedzisko wyłożone fajnym materiałem sprawia wrażenie przytulnego.
        Brak barierki nie przeszkadza, dla zabawy może dokupimy coś takiego
        www.allegro.pl/item169203687_super_palak_do_wozka_i_fotelika_gratis_w_wa_.html
        ale nie jest to nie zbędne, dla starszego synka miałam spacerówkę z pałąkiem i
        często jeździłam bez, w pasach dziecko i tak musi być a wypinanie pałąka żeby
        włożyć lub wyciągnąć malucha na dłuższą metę denerwuje (przynajmniej mnie :))
        Wymiary:
        szerokość siedziska: 35cm
        głębokość 22 a z podnóżkiem 44cm
        długość oparcia 48cm
        Do tego wózka spokojnie zmieścił się mój 4 letni synek, oczywiście nie w
        zimowej kurtce :)
        Pozdrawiam
        i życzę trafnego wyboru.
        Monika

• asiakal Re: Peg-Perego Pliko X-Lite 01.03.07, 10:45
          Chyba się różnią jeszcze czymś te wózki między sobą, bo podejrzewam że różnica
          500zł nie wzięła się tylko z powodu barierki i okrycia na nogi?
          • magia Re: Peg-Perego Pliko X-Lite 01.03.07, 11:47
            Roznia sie wlasnie dodatkami. Lite nie ma okrycia na nogi, palaka, oslony
            przeciwdeszczowej. Nie mozna tez do niego gondoli Navetta przytwierdzic.
            Lite chyba (na zdjeciu tak widac) ma pasy przytwierdzone do siedziska.
            Poza tym to jest ten sam stelaz co Pliko P3.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka