ola999916 31.03.07, 20:51 jakadzicie sobie drogie mamy z małym koszem w tym wózku (urban rider). Czy nie wylatują z niego zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalaput3 Re: kosz w mutsym 31.03.07, 21:59 mam co prawda mutsy 4rider który też ma mały koszyk (nawet moze jeszcze mniejszy niz urban rider) ale mi nic z niego jeszcze nie wypadło. a miesci sie w nim calkiem sporo Odpowiedz Link Zgłoś
ola999916 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 09:59 szalaput3, dziękuję, że rowiewasz moje wątpliwości, ponieważ ten wózek bardzo mi się podoba a wiele pojawia się pytań gdy go oglądam.oglądałam do w sklepie i jestem nim zachwycona ale czy ruszająca się budka nie podskakuje w czasie drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput3 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 11:15 nie, nie podskakuje .ale nie wiem czy mówimy o całej gondoli-bo jeżeli tak to gondola sie delikatnie kolysze(zamiast amortyzacji) budka jest stabilnie umocowana do całosci, w spacerowce jest podobnie. jezeli masz jakies pytania jeszcze to chetnie odpowiem- ja swoj uzytkuje juz 9-miesiac. najbardziej mi sie podobal fotelik na stelazu , fotelik jako lezak i nosidelko-mówie o prima play do mutsy Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 17:21 No niestety kosz (wlasciwie to koszyk) w Mutsy jets bardzo maly, no ale mam nadzieje ze inne zalety tego wozka rownowaza ten mankament ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ola999916 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 18:02 a czy siedzisko spacerówki jest dostatecznie szerokie i wysokie by dziecko mogło swobodnie siedzieć (np. w śpiworku?)Przeraża mnie mnie trochę cena tego wózka i dlatego zadaję takie głupie pytania. Chcę kupić go dla drugiego dziecka więc cały czas go oglądam i czytam opinie o nich, a jest ich dużo i zdania są podzielone i to bardzo.Wiem jedno że wózek się świetnie prowadzi nie potrafiłam zawrócić w miejscu jak wózkiem za małych kółkach,które źle wspominam do dziś zwłaszcza zimą.nie oglądałam go jednak bardzo dokładnie.Myślę że to dobry wózek.Myślałam też na x-landerem XA, ale czy ja wiem,trochę sztywny. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 19:36 ola - ja tez chcialam x-landera XA, ale termin mam na maj a obecnie tych wozkow nie ma i beda pewnie pod koniec kwietnia. Cena mnie rowniez przerazala, wiec kupilam uzywany na Allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymonka Re: kosz w mutsym 01.04.07, 21:28 Użytkowałam spacerówkę Mutsy w zimie .Synek na początku lutego skończył roczek. Na skończenie 13 miesiąca ważył 11 kg i miał 79 cm wzrostu. Generalnie siedzisko nie było małe w momencie gdy siedział. Przy spaniu miał problem z ułożeniem rączek. W kombinezonie nie mieściły mu się na siedzisku , głównie "sterczały" mu do góry , bo nie mógł ich położyć ani nad główkę , ani z boku. Drugim mankamentem była budka. W czapce zimowej i kapturku budka mu prawie przygniatała tył głowy i był problem z wyjmowaniem go z wózka w pozycji leżącej , bo zawsze szorowaliśmy główką po budce.Jest ona tak dziwnie uszyta- nie jest zaokrąglona tylko ścięta i usztywniona tekturą. Głównie przez te mankamenty zdecydowałam się na zmianę wózka . Odpowiedz Link Zgłoś
mindsailor Re: kosz w mutsym 02.04.07, 09:11 kosz jest mały, to fakt. ale trzeba opanować sztukę właściwej logistyki zakupów. ja zawsze wracam ze sklepu obładowana jak wielbłąd, tzn, wózek jest obładowany, ale jeszcze mi nigdy z niego nic nie wypadło. Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput3 Re: kosz w mutsym 02.04.07, 15:05 mi też nigdy nic nie wypadło :) kosz jest mały ale poręczny nie trzeba się natrudzić żeby w nim coś umieścić jak w większości wózków niestety i jeszcze jego główna zaleta nie jest obwisły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: kosz w mutsym 04.04.07, 19:25 spoko, misci sie wcale nie malo. to nie mankament Odpowiedz Link Zgłoś