Dodaj do ulubionych

kosz w mutsym

31.03.07, 20:51
jakadzicie sobie drogie mamy z małym koszem w tym wózku (urban rider). Czy
nie wylatują z niego zakupy?
Obserwuj wątek
    • szalaput3 Re: kosz w mutsym 31.03.07, 21:59
      mam co prawda mutsy 4rider który też ma mały koszyk (nawet moze jeszcze
      mniejszy niz urban rider) ale mi nic z niego jeszcze nie wypadło. a miesci sie
      w nim calkiem sporo
      • ola999916 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 09:59
        szalaput3, dziękuję, że rowiewasz moje wątpliwości, ponieważ ten wózek bardzo
        mi się podoba a wiele pojawia się pytań gdy go oglądam.oglądałam do w sklepie i
        jestem nim zachwycona ale czy ruszająca się budka nie podskakuje w czasie drogi?
        • szalaput3 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 11:15
          nie, nie podskakuje .ale nie wiem czy mówimy o całej gondoli-bo jeżeli tak to
          gondola sie delikatnie kolysze(zamiast amortyzacji) budka jest stabilnie
          umocowana do całosci, w spacerowce jest podobnie.
          jezeli masz jakies pytania jeszcze to chetnie odpowiem- ja swoj uzytkuje juz
          9-miesiac. najbardziej mi sie podobal fotelik na stelazu , fotelik jako lezak i
          nosidelko-mówie o prima play do mutsy
          • mysz1978 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 17:21
            No niestety kosz (wlasciwie to koszyk) w Mutsy jets bardzo maly, no ale mam
            nadzieje ze inne zalety tego wozka rownowaza ten mankament ;-)
            • ola999916 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 18:02
              a czy siedzisko spacerówki jest dostatecznie szerokie i wysokie by dziecko
              mogło swobodnie siedzieć (np. w śpiworku?)Przeraża mnie mnie trochę cena tego
              wózka i dlatego zadaję takie głupie pytania. Chcę kupić go dla drugiego dziecka
              więc cały czas go oglądam i czytam opinie o nich, a jest ich dużo i zdania są
              podzielone i to bardzo.Wiem jedno że wózek się świetnie prowadzi nie potrafiłam
              zawrócić w miejscu jak wózkiem za małych kółkach,które źle wspominam do dziś
              zwłaszcza zimą.nie oglądałam go jednak bardzo dokładnie.Myślę że to dobry
              wózek.Myślałam też na x-landerem XA, ale czy ja wiem,trochę sztywny.
              • mysz1978 Re: kosz w mutsym 01.04.07, 19:36
                ola - ja tez chcialam x-landera XA, ale termin mam na maj a obecnie tych wozkow
                nie ma i beda pewnie pod koniec kwietnia.
                Cena mnie rowniez przerazala, wiec kupilam uzywany na Allegro :)
              • mama_szymonka Re: kosz w mutsym 01.04.07, 21:28
                Użytkowałam spacerówkę Mutsy w zimie .Synek na początku lutego skończył roczek.
                Na skończenie 13 miesiąca ważył 11 kg i miał 79 cm wzrostu. Generalnie siedzisko
                nie było małe w momencie gdy siedział. Przy spaniu miał problem z ułożeniem
                rączek. W kombinezonie nie mieściły mu się na siedzisku , głównie "sterczały" mu
                do góry , bo nie mógł ich położyć ani nad główkę , ani z boku. Drugim
                mankamentem była budka. W czapce zimowej i kapturku budka mu prawie przygniatała
                tył głowy i był problem z wyjmowaniem go z wózka w pozycji leżącej , bo zawsze
                szorowaliśmy główką po budce.Jest ona tak dziwnie uszyta- nie jest zaokrąglona
                tylko ścięta i usztywniona tekturą. Głównie przez te mankamenty zdecydowałam się
                na zmianę wózka .
    • mindsailor Re: kosz w mutsym 02.04.07, 09:11
      kosz jest mały, to fakt. ale trzeba opanować sztukę właściwej logistyki
      zakupów. ja zawsze wracam ze sklepu obładowana jak wielbłąd, tzn, wózek jest
      obładowany, ale jeszcze mi nigdy z niego nic nie wypadło.
      • szalaput3 Re: kosz w mutsym 02.04.07, 15:05
        mi też nigdy nic nie wypadło :)
        kosz jest mały ale poręczny nie trzeba się natrudzić żeby w nim coś umieścić
        jak w większości wózków niestety i jeszcze jego główna zaleta nie jest
        obwisły!!!
        • rozanamama Re: kosz w mutsym 04.04.07, 19:25
          spoko, misci sie wcale nie malo. to nie mankament

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka