22.06.07, 23:01
Hej!!! Za miesiąc stanę się szczęsliwą mamą. Nie mam jeszcze wózka dla
Malutkiej! POmóżcie mi wybrać jakiś fukcjonalny wózek! Mam blade pojęcie o
tej tematyce, bo spieszymy sie z remontem i to głównie zajmuje mój czas.
Mieszkam na wsi, wiec wózek powinien sie dobrze prowadzic powiejskich
dróżkach. Malutka urodzi się w pod koniec lipca i chyba w gondoli bedzie
jeździć do samej wiosny (tak myśle) więc gondola powinna być spora. Tyle
wiem, reszta jest wielką niewiadomą...A czas ucieka...Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • agular Re: Pomocy!!! 22.06.07, 23:11
      taki apel POMOCY!!! ze myślałam że jakaś tragedia się wydarzyła :) a postów nt
      wózkow dla maluchow z lipca jest sporo, poszukaj w wyszukiwarce.
      Pozrawiam
    • marcelina1115 Re: Pomocy!!! 23.06.07, 14:26
      hej! jak jestes zainteresowana to ja mam do sprzedazy wózek - chicco 6 Wd Tech,
      stan bardzo dobry, gondola + spacerówka.
      Duże koła - od arzu mówię IDEALNY na spacery gorzej w sklepach galeriach bo
      brak skrętnych kół - choć i tam sobie radziłam ale musiałam wkładać w to więcej
      siły :)
      jeśli jesteś zainteresowna prześlę zdjęcia na @
      Myślę że spokojnie przejeździsz całą zimę w gondoli a potem już spacerówka
      (rozkładana na płasko)
      pzdr
    • ewaa17 Re: Pomocy!!! 23.06.07, 14:49
      ja jestem mama styczniowej dziewczynki i używamy roana marite. Polecam głównie
      ze wzgledu właśnie na gondolę, jest super, bardzo duza, chyba najwieksza na
      rynku. Moja mala ma 74 cm dlugosci i jeszcze jej sie wygodnie w niej spi. Jesli
      nie musisz wnosic wozka- jest ciezki, ani duzo z nim jezdzic samochodem bo
      zajmuje sporo miejsca. Ma bardzo dobra amortyzacje i duze pompowane kola w sam
      raz na wertepy, bardzo dobrze sie prowadzi.
      • asia_k123 Roan Marita 23.06.07, 18:39
        Według mnie jest rewelacyjny! Syn bardzo długo jeździł w gondoli gdyż jest
        bardzo obszerna. Dobra amortyzacja, duże koła. Spacerówka dla dziecka tez jest
        przestronna i wygodna. Polecam!
    • agazuchwa Re: Pomocy!!! 24.06.07, 09:17
      deltim voyager..odrazdzam źle się prowadzi
      • roksanaa22 Re: Pomocy!!! 24.06.07, 11:06
        ROAN MARITA,DELTIM PREMIER,WSZYSTKIE EMMALIJUNGI
    • kaga6 Re: Pomocy!!! 26.06.07, 05:51
      Dzięki za informacje!!! Wczoraj byłam w sklepie z wózkami, i tam zrobili mi
      wode z mózgu, sugerując, że teraz nikt nie kupuje klasycznych gondoli, tylko
      takie wózki wielofunkcyjne typu TAKO...A Roany mi się spodobały i mają ładną
      kolorystykę, tylko ten kosz na zakupy mały!
      • asia_k123 Re: Pomocy!!! 26.06.07, 10:45
        kosz w roanie może wydaje Ci się płytki, ale uwierz mi w żadnym innym wózku nie
        przewiozłam takich zakupów jak w roanie. Tam się da zapakować zgrzewkę wody
        mineralnej i jeszcze mnóstwo innych rzeczy. Jest wytrzymały na ciężkie zkaupy, a
        jak wracałam np z tesco to przy kasie brałam kartonik, wrzucałam wszystkie
        zakupy do niego i razem na kosz. Rewelka. W koszach z mateiału możesz przewozić
        tylko 3-5 kg.
        • asia_k123 Re: Pomocy!!! 26.06.07, 10:46
          i jeszcze coś o TAKO. ciężki w prowadzeniu i podbijaniu pod krawężnik. I krótki
          podnóżek w spacerówce.
    • hakaranda Re: Pomocy!!! 26.06.07, 07:55
      ja tez polecam roana marite, doskonaly wozek, obszerna gondola, super kolorki,
      swietna amortyzacja, po prostu wozek bez zarzutów, no moze oprocz wagi!!!pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka