pi.dzej 10.07.07, 21:54 Proszę o poradę - dziecko pojawi się w grudniu - jaki wózek kupić, tak aby dawał sobie radę na zaśnieżonych miejskich chodnikach. Ważna jest też jego waga, 2 piętro bez windy. Pozdr przyszły tata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: wóżek na zimę, jaki? 12.07.07, 22:53 najlepiej na dużych pompowanych kolach i z obszerną gondolą. polecam: -roan marita(BOSKIE nowe kolory-zobacz na allegro) -bartanina -tutek piotruś -deltim premier Odpowiedz Link Zgłoś
joninka włąśnie jaki? 13.07.07, 13:10 nie mam w rodzinie małych dzieci - ani wśród bliskich dletgo mimo porodu wyznaczonego na styczeń 2008 zaczełam właśnie zgłębiać te temat. Wybór jest niesamowity i z braku doświadczenia nawet nie bardzo wiem na co zwracać szczególną uwagę. Będę wdzięczna jeśli ktoś poleci lub zdecydowanie odradzi model dla dzidziu urodzonej na początku stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: włąśnie jaki? 13.07.07, 14:20 a jaki budżetbędzie przeznaczony na wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
joninka budzet:) 13.07.07, 15:06 Co prawda kupują dziadkowie, ale nie chcę przesadzać:) Chiałabym aby wydatek ten był do 2tys. ale maks 3tys. z gondolą, spacerówką i nosidełkiem - bo póki co o takim wielofunkcyjnym sprzęcie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.dzej Re: włąśnie jaki? 13.07.07, 20:56 budżet jakim dysponujemy to około 2.000zł. dziś oglądaliśmy emmaljunge smart duo combi ... fo(c)us wypadł nie za bardzo zachwycająco, peg perego przekraczało budżet, natomiast bartatina na pasach jakoś dziwnie sie zachowywała. Odpowiedz Link Zgłoś
pacsirta Re: wóżek na zimę, jaki? 13.07.07, 15:42 Moim zdaniem pierwszy wózek tzw. gondolowy wystarczy kupić za kilkaset złotych, ale spacerówka powinna być naprawdę porządna, a najlepiej dwie, jedna lżejsza a druga cięższa, na zimę, niepogodę, zakupy itp., najlepiej jeszcze z przekładaną rączką. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa emmaljunga 14.07.07, 08:50 dziecko mialo urodzic sie w pazdzierniku i kolezanka (ma coreczke z listopada) polecila nam emmaljunge, no i sie sprawdzila-duze pompowane kola-super na nieodsniezone chodniki, duza gondolka-spokojnie miesci sie bobas w kombinezonie oraz grubu kocyl i jeszcze jest sporo luzu, co tez jest wazne jak dziecko jest wieksze np juz wiosną, bo moze spokojnie sie krecic... wada-ciezki do znoszenie po schodach, chyba, ze macie dobry podjazd, bo po porodzie, to bylo mi b.ciezko-musialam prosic sasiadke o pomoc, bo nie dawalam rady. zycze trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
joninka Re: emmaljunga 16.07.07, 09:27 wielkie dzieki - wybor jest tak ogromy, ze na prawde tzreba sie solidnie zastanowic :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś