Dodaj do ulubionych

ale podróba Ct 0,4 i ta cena!!!! ochyda

27.07.07, 21:32
ochyda! za darmo bym nie chciała a za 399 plus wysyłka przecież można miec
oryginał!!!
Obserwuj wątek
    • smeagoul sorki link:) 27.07.07, 21:33
      www.allegro.pl/item215798408_nowosc_wozek_parasolka_baby_design_espiro_city.html
    • mika1332 Re: ale podróba Ct 0,4 i ta cena!!!! ochyda 28.07.07, 14:43

• mika_007 Re: ale podróba Ct 0,4 i ta cena!!!! ochyda 28.07.07, 21:08
      ani oryginał ani podróbka nie są ładne :)
      widziałam chicco na ulicy -tylko na zdjęciu jest taki ładny ;)
      nie chcę nawet wiedzieć jak w realu wygląda podróbka ;)
      • bonnie75 Re: ale podróba Ct 0,4 i ta cena!!!! ochyda 29.07.07, 10:14
        Kurcze, a czy marka Chicco jest rzeczywiscie tak doskonala, zeby piac nad nia
        peany?? Smiem watpic.
        I czy polska marka, ktora wzoruje sie wygladem na jakims innym wozku musi byc od
        razu do bani???
        Nie mam ani Chicco, ani Baby Design, ale wkurza mnie, ze ktos z marszu
        pejoratywnie ocenia cos, czego nawet na zywca nie widzial i nie sprawdzil :-/
        • edik77 Re: ale podróba Ct 0,4 i ta cena!!!! ochyda 29.07.07, 12:29
          Mnie co prawda chicco się nigdy nie podobało, ale chcąc ugryźć temat z innej
          strony, to czy projekty wózków nie są chronione jakimiś prawami? Większość
          rodzimej produkcji (raczej spacerówki) to podróby pliko, looli, maclarena czy
          chicco właśnie. O firmach, które nie potrafią wymyślić własnego projektu raczej
          nie będę miała dobrego zdania. I żeby było jasne, uważam, iż jest kilka naprawdę
          fajnych polskich wózków (roan chociażby).
          • patatajowa Re: ale podróba Ct 0,4 i ta cena!!!! ochyda 29.07.07, 21:52
            a mnie od razu wkurzają posty typu "to podróba chicco, tamto podróba
            maclarena...itp".Ciekawe że nikt nie mówi tak np o samochodach-"o ta mazda to
            podróba forda fiesty np, identyczne ma światła i deske rozdzielczą :))))"
            O firmach, które nie potrafią wymyślić własnego projektu raczej
            > nie będę miała dobrego zdania.<
            no przecież to nie jest żywcem model chicco tylko dość się rózni.identyczne ma
            tylko kólka i ucwyt na butelkę- reszta całkiem inna.
            no i baby design to żadna rodzima produkcja tylko chińska tak samo jak
            chicco.Jedna chińska fabryka robi np kólka i uchwyty na butelkę a potem kupuje
            je chicco i baby design i skladają z tego wózki pod wlasną marką.
        • mika1332 Re: bonnie 29.07.07, 16:09
          Baby Designe ponieważ tem wózeczek ma moja bratowa.bonnie nie atakuj ludzi
          bezpodstawnie bo nikt pejoratywnie nie ocenia.Widziałam,jeździłam i
          oceniam,niestety nienajlepiej.Tak samo mogę powiedzieć,że jak dla mnie chicco
          jest bardzo dobrą marką.Przy starszej córce mieliśmy oba wózki i głęboki i
          spacerowy właśnie chicco i byłam z nich bardzo zadowolona.Nigdy nie miały
          żadnych usterek,idealnie się prowadziły i ogólnie dla mnie właśnie były
          IDEALNE.Niestety dla obecnego dziecka mąż kupił sam wózeczek i nie był to
          chicco i naprawdę żałuję.A co do tego czy polska marka wzorująca się na
          zachodnich wózkach musi być do bani-nie nie musi ale akurat ten wózek według
          mnie jest!!
          • bonnie75 mika1332 29.07.07, 20:32
            .bonnie nie atakuj ludzi
            > bezpodstawnie bo nikt pejoratywnie nie ocenia

No coz, jesli pierwszy post w tym watku nie byl pejoratywna ocena wozka marki
            baby design, to... bardzo przepraszam :-/
            Poza tym ja nikogo nie atakuje, napisalam tylko, ze wkurzaja mnie opinie osob,
            ktore oceniaja jedynie li i wylacznie na podstawie zdjecia!
            Ty widzialas oba wozki w realu, wyprobowalas je - ok, masz prawo do opinii na
            ich temat.

Ot i wszystko w tej kwestii

.
            • mika1332 Re: bonne 30.07.07, 10:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka