maryjka60 29.12.07, 21:28 Witam, proszę o opinie na temat tego wózka, jak się użytkuje po pewnym czasie, czy nic mu nie zaczyna klekotać, jak sprawuje się materiał? dziękuję z góry za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: baby design tiny-proszę o opinie 29.12.07, 21:39 Wózek fajny ale mały i raczej na lato.Wykonany dosyć dobrze,nie klekocze.?Zcierają się kółka ale serwis jest ok i bez problemu przysyłają koła bez oddawania wózka do reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: baby design tiny-proszę o opinie 29.12.07, 22:35 Po półtora roku użytkowania kilka razy w tygodniu przez babcię, która zajmuje się moją córeczką, wygląda jak nówka. Odpowiedz Link Zgłoś
wychowawca79 Re: baby design tiny-proszę o opinie 07.01.08, 13:51 Wyciągam, Bo też mnie interesuje zakup tego wózka. Tylko chciałabym by był to już mój ostatni wózkowy zakup. I stąd moje pytania: -czy dla starszego, chodzącego dziecka też sprawdza się ten wózek -czy wykonany jest na tyle solidnie, że przy normalnym użytkowaniu nie rozleci się? Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: baby design tiny-proszę o opinie 07.01.08, 19:12 Nie rozleci się:) Siedzisko jest małe więc na moje oko max do 1,5 lub 2 lat i nie na długie spanie.Rączka ustawiona w najwyższej pozycji stosunkowo nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hajduga87 Re: baby design tiny-proszę o opinie 02.03.08, 12:30 Wózek jest bardzo fajny i nadaje sie spokojnie dla dziecka chodzacego . Ja posiadam ten wózeczek i chce go sprzedać był tylko raz uzywany mam do niego nową duza torbe . Sprzedaje go ponieważ dostałam dwa wózeczki i jeden jest mi niepotrzebny . Chcesz za niego 300 złoty . Posiada dodatkowo torbe i ochraniacz na nózki Odpowiedz Link Zgłoś