juliajask 10.01.08, 19:03 Zastanawiam się nad zakupem wózka Hebart Omega - co o nim sądzicie? www.hebart.com.pl/index.php?id=produkt&lang=pl&numer=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Jaki wózek wybarć 10.01.08, 20:02 Wizualnie podoba mi się mawet bardzo. Ważniejsze jest jednak to jak sie sprawuje w trakcie używania.Koniecznie musisz zobaczyć go na żywo przed zakupem.Sprawdzić jakość poszycia,amortyzację i skrętność.Ważne też są koła.Napewno nie są pompowane(to widać)-jeśli są jakby z gumy to mogą być ok ale jeśli sprawiają wrażenie plastikowych to odpuść sobie bo bardzo szybko się zniszczą.Mało tu o nim znajdziesz opinii jeśli wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki wózek wybarć 10.01.08, 20:10 piszą, że koła są do wyboru - można pompowane (tylko wtedy żadne nie będą skrętne) albo piankowe z opcją że przednie podwójne i skrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki wózek wybarć 10.01.08, 20:03 wózka ani producenta nie znam. Ale chyba nie do końca prawdziwą wagę podają na stronie. Albo jest to waga bez kół. Gdyby podawana waga była prawdziwa to wychodzi na to, że wózek z gondola waży 11 kg co jest jedna z najniższych możliwych i tego typu wózki zawsze są drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: Jaki wózek wybarć 17.02.08, 19:12 ja tez jestem zainteresowana tym wózkiem, czy ktos go uzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Jaki wózek wybarć 17.02.08, 22:06 waga na pewno bez kół - gdyby bylo z kołami powonni podac 2 wagi bo piankowe sa duzo lzejsze niz pompowane Odpowiedz Link Zgłoś