wiwerna 01.02.08, 13:31 witajcie, zdecydowałam się na teutonię Spirit. Czy warto zamówić wózek z hamulcem ręcznym? Przydaje się? W jakich okolicznościach używacie? pozdrawiam wiwerna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red39 Re: Teutonia - hamulec ręczny 01.02.08, 17:47 dla mnie ro rewelacja. Mam hamulec ręczny zarówno w slalomie JANE jak i Teutonii spirit. A używam głównie jak zjeżdżam z górki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Teutonia - hamulec ręczny 01.02.08, 20:28 Pamietaj że jak dasz sobie zamontować hamulec ręczny to nie będziesz mogła nidy w tym wózku zamontować dostawki dla starszego dziecka (pick-up). W tym roku nawet ta informacja pojawiła się na stronie Teutonii, w zeszłym roku dowiedziałam się (na szczęście) całkiem przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwerna Re: Teutonia - hamulec ręczny 02.02.08, 09:45 dzięki za opinie:) zamowilam z hamulcem. co do drugiego szkraba to nie pojawi się tak szybko, żeby starszy używał jeszcze wózka czy też dostawki :) Odpowiedz Link Zgłoś