nilem 16.02.08, 23:19 Dziewczyny, błagam, doradzcie. Który z tych wózków Waszym zdaniem warto kupić? Usiłowałam się w tym wszystkim jakoś rozeznać, ale co sklep i sprzedawca to zupełnie różnie opinie... Pozdrawiam, nilem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtr10 Re: Bebecar Style AT vs Emmaljunga Duo Combi 17.02.08, 23:02 podbijam, bo też jestem zainteresowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
nilem Re: Bebecar Style AT vs Emmaljunga Duo Combi 19.02.08, 15:07 Nieśmiało podbijam...;) pzdr, nilem Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Bebecar Style AT vs Emmaljunga Duo Combi 19.02.08, 15:10 nie miałam ale gdyym wybierała to Emmaljungę. Firma znana z niezawodności, gondola olbrzymia i mega wygodna dla dziecka, spacerówka zdecydowanie większa. Bebecary ogólnie złe nie są ale ja bym brała Emmaljungę Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Bebecar Style AT vs Emmaljunga Duo Combi 19.02.08, 22:07 Mam Emmaljunge i dziękuję Bogu, że nie wybrałam żadnego z Bebecarów, choć mocno brałam je pod uwagę. Wybranie męża, urodzenie synka i zakup Emmaljungi to 3 najlepsze decyzje w moim życiu jakie podjęłam. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
anieska85 Re: Bebecar Style AT vs Emmaljunga Duo Combi 20.02.08, 09:13 Ja wybrałam Bebecar Style AT. Według mnie ma ładniejsze podwozie. A co do wymiarów to Bebecar jest wiekszy. Spacerówka 33 a Emmaljunga 32, gondola w Bebecarze 82, podczas gdy Emmaljunga ma 79 (według tego co jest podane na stronie internetowej). Chociaż są to niewielkie różnice. Trzecim kryterium był kolor. Wybrałam czerwony Style AT. Jest ładniutki dla dziewczynki. Kolorystyka Emmaljungi nie do końca do mnie przemawia. Alb oferują ciemne kolory z dodatkami, albo całkiem jasne, które jak wiadomo bardzo szybko się brudzą., ale o gustach się nie rozmawia. Wózek jest zgrabny. Ale nie polecam dla osób, które mieszkają w bloku bez windy, albo wyżej niż na pierwszym piętrze, ponieważ jest ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek.08 Re: Bebecar Style AT vs Emmaljunga Duo Combi 20.02.08, 15:12 Ja obstaję przy Emmaljundze.Sama gdyby mnie było stać na pewno bym ją kupiła.Nie napisałaś jaka Duo Combi,bo jest kilka rodzajów.Jeśli Emmaljunga to tylko Edge Duo Combi(jako jedyna ma przekładaną rączkę- nie trzeba przepinać siedziska,czy gondoli -to ważne szczególnie jak świeci słońce dziecku w oczy lub wiatr wieje do budki ,to nie ciągniesz za sobą wózka i idziesz jak rak tylko przekładasz rączkę.Mówię Ci SUPER SPRAWA) Odpowiedz Link Zgłoś