Dodaj do ulubionych

jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe kraje

24.04.08, 14:03
proszę o radę, bo zupełnie nie znam się na wózkach
potrzebuję kupić wózek dla mojej rocznej córeczki na wyjazd do ciepłych krajów,
nie może być to typowa parasolka,typu chicco caddy ale aby był lekki miał dużą budę osłaniającą przed słońcem i w miarę przystępną cenę
dziekuję z góry
Obserwuj wątek
    • pinik Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 24.04.08, 14:27
      No caddy to duzej budy nie ma i dziecko tez za bardzo w nim nie
      pospi tak codziennie. Roczne...

A do jakiej ceny ma to byc wozek?
      • mamaguciusia Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 24.04.08, 14:56
        a moze bugaboo bee?
        • pstrabiedronka Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 24.04.08, 17:09

mamaguciusia napisała:

> a moze bugaboo bee?

:) ja nie znam droższego wózka typu przewozówka niż Bee :)
          a autorka chciała za "przystępną cenę"
        • euna Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 24.04.08, 20:08
          ale bee jest absurdalnie drogie....
          • rubi88 Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 24.04.08, 21:17
            Może Buggster???Składa się podobnie do parasolki, ale ma większą
            budkę, siedzisko i jest dobrze zabudowany:)

Jeżeli Buggster będzie za drogi to ew. można kupić wózek robiony pod
            buggstera/zappa na allegro:
            allegro.pl/item348124509_wozek_spacerwy_parasolka_magic_espiro_baby_design.html

allegro.pl/item348142271_wozek_spacerwy_parasolka_magic_espiro_baby_design.html

allegro.pl/item348363980_spider_solo_kolekcja_2008_wyprzedaz_folia_gratis_.html

allegro.pl/item348363595_titanium_baby_spider_kolekcja_2008.html

Bardzo fajny może być Maclaren XT,
            Ja mam Jane Energy i polecam....tylko nie jest to tak super
            osłonięty wózek:/

A co do Bee super, ale 1500 zł to sporo tym bardziej że szukasz
            wózka na wakacje.
            • pstrabiedronka Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 24.04.08, 21:20

jeszcze godnym polecenia lekkim wózkiem jest Inglesina Trip.
              Niby parasolka ale z usztywnionym dobrze oparciem, przyzwoitym daszkiem i
              przystępną ceną.
              • ewa.b26 Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 25.04.08, 09:51
                dziękuję wszystkim za odpowiedzi,
                Inglesina Trip widziałam ma świetną budkę, myslę że ochroni maluszka przed palącym słońcem, zastanawiam się tylko jak się podbija i czy siedzisko jest w miarę głebokie? może jakaś użytkowniczka się wypowie?
              • ewa.b26 Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 25.04.08, 09:57
                a co myślicie o wózkach Baby Design np. Travel czy jest podobny do tej Inglesiny?siedzisko jest tej samej wielkości
                • monjan Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 25.04.08, 09:59
                  my dla 14mc dziecka mielsimy robon Zooty
                  fajna bo lekka, sprawdzila sie w Egipcie, nawet na piachu
                  • akinom.3 Inglesina trip. 25.04.08, 10:06
                    inglesina trip- siedzisko ma standartową głebokosc 22cm. Podbija tez
                    całkiem nieźle. Ogolnie to bardzo fajny wózeczek. No i daszek ma
                    rzeczywiscie rewelacyjny.
                    • ewa.b26 Re: Inglesina trip. 25.04.08, 10:39
                      w tym Zooty to bym się bała że mała wyleci zastanawiam się nad tą Inglesiną i ew. nad którymś z Baby Design np.
                      • monjan Re: Inglesina trip. 25.04.08, 12:05
                        a dlaczego miałby wyleciec?przeciez są szelki?i pałak nawet(ale my zdejmujemy,
                        bo nie lubi)
                        tu masz fotke
                        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1134831,2,15.html
                        aa moj syn lubi tak sie zsuwac z wozka(to nie wada konstrukcyjna, tak lubi siedziec)
                        • ewa.b26 Re: Inglesina trip. 25.04.08, 12:45
                          faktycznie w realu wygląda całkiem, całkiem
                          będę musiała przymierzyć moją Wiktorcię
    • sylwianitro Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 25.04.08, 11:43
      ja polecam espiro jet
      www.allegro.pl/item353383004_wozek_spacerowy_jet_espiro_baby_design_7kg_w_wa_.html
      • magda79pn Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 25.04.08, 12:25
        w mojej inglesinie trip strasznie koła piszczały, nikt sie na to na forum nie
        skarżył, ale wczoraj w tesco pani jechała modelem 2008 i też piszczał...
        Chciałam zapytać o zooty robin, ile masz wzrostu? czy kopiesz w kółka? i jakie
        jest wysokie oparcie.
        • monjan Re: jaki wózek dla roczniaka na wakacje w ciepłe 25.04.08, 14:09
          ja mam 165cm ale maz 182 i nie kopie
          dobrze sie prwoadzi
          a oparcie wysokie dosyc, moj syn ma iuchy na 80cm i jeszcze ma luz nad głowa
          ale ile dokladnie to nie wiem teraz, moge ci zmierzyc i napisze wieczorem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka