Dodaj do ulubionych

Czy buggster daje rade jechac po śniegu???

03.05.08, 12:08
Witam serdecznie!
Drogie użytkowniczki buggsterów! Co prawda do zimy jeszcze daleko, ale muszę się zorientowac czy buggster da rade jechac po śniegu, nie chodzi mi o odśnieżone chodniki tylko bardziej o przysypane pobocza czy dróżki. mam wózio wielofunkcyjny na pompowanych kołach volant3, którego obecnie mało używam i zastanawiam się, czy zostawic go sobie na zimę, czy sprzedac. Nie mam pojęcia czy u mnie na wsi buggster spełni swoje zadanie zimą. Czy buda dośc osłoni maluszka itd. Proszę o opinie, na pewno ktoś go testował zimą. Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • sulija Re: Czy buggster daje rade jechac po śniegu??? 04.05.08, 12:25
      Mam buggsterka i ogolnie jestem bardzo zadowolona, ma jednak ta
      wade, ze na zime sie wogole nie nadaje :( na wrzesien-pazdziernik
      zdecydowanie zamierzam kupic inny, taki idealny na kazda pore roku-
      mysle o bertini ale cena troszke za wysoka, tak wiec jeszcze stoi
      pod znakiem zapytania.
      • ak do sulija 05.05.08, 22:37
        czy mozesz to jakos rozwinac, dlaczego nie nadaje sie na zime i jaka
        parasolka bedzie lepsza?
    • karen1000 Re: Czy buggster daje rade jechac po śniegu??? 05.05.08, 22:21
      Podbijam, czy znajdzie sie jeszcze ktoś, kto przetestowałwózek zima?
      • pinik Re: Czy buggster daje rade jechac po śniegu??? 05.05.08, 23:16
        Ja go mialam zima i wlasciwie to glownie nim jezdzilam. Wg mnie jak
        na parasolke, to sie super nadaje! Tzn nie znam innej parasolki,
        ktora by sie rownie dobrze nadawala.

Wozek ma bardzo szerokie siedzonko, tak ze dziecku w kurtce i grubym
        duzym spiworze nie jest ciasno (testowalam tak codziennie i moja
        kolezanka to samo).

Kolka ma szerokie dosc i nie podwojne tzn., ze lepiej przejedzie po
        sniegu niz inne parasolki.

U nas snieg byl tylko jeden dzien, ale wozek super jechal! Fakt, ze
        nie byly to jakies zaspy sniezne, ale wtedy zawsze mozna wziazc
        sanki :)
        • karen1000 Re: Czy buggster daje rade jechac po śniegu??? 06.05.08, 08:21
          Do Pinik!

Właśnie, piszesz o śpiworku. Mam pytanko: czy ten śpiworek który masz do babywelta zielonego (gdzieś widziałam zdjęcia) pasowałby do buggstera. Ja mam czerwony wózio, te śpiworki też występują w kolorze czerwonym. Nie widziałam ich "na żywo", bo w Polsce chyba są niedostępne, ale na ebayu można kupic. Te oryginalne od buggstera sa w podobnej cenie, ale nie takie ładne. Jaki śpiwór doradzasz do niego? czy masz ten oryginalny TFK, jeśli tak, to jak się sprawdza? Zarzuciłam Cię pytaniami, ale któż może lepiej wiedziec jak nie Ty!!! Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam
          • aurinko Re: Czy buggster daje rade jechac po śniegu??? 06.05.08, 09:14
            Osobiście jeszcze nie miałam okazji przetestować Buggstera na śniegu, ale moje
            dwie koleżanki, które mają Buggstery dłużej, jeździły zimą również po śniegu i
            nie zawsze po wypieszczonych chodnikach, często po mieszance soli i
            nieodgarniętego śniegu i jakoś nie mają powodów do narzekań. Żadna nie miała
            problemów z prowadzeniem tego wózka.

Przy okazji - co do śpiworka, w innych wątkach Mamawoytka wypowiadała się na
            temat oryginalnego śpiworka do Buggstera bardzo pozytywnie, mi osobiście bardzo
            podoba się oryginalny ale z zakupem wstrzymałam się do jesieni, teraz nie widzę
            sensu wywalania 200pln na rzecz, która będzie leżała w szafie przez najbliższe 5
            miesięcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka