nisar 16.05.08, 13:55 czy na tych takich wahaczach? Która wersja lepsza Waszym zdaniem? Paski bardziej kołyszące, bardziej miękkie, za to ponoć lubią szybko zacząć piszczeć i trzeszczeć. Co wybrać, poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobi00000 Re: Na paskach 16.05.08, 14:05 Ja mam na paskach. Jest super na nasze tereny (las i łąki). Mam go prawie rok i nie trzeszczy. Lepiej kołysze i nie jest taki sztywny jak na wachaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Na paskach 16.05.08, 15:17 dla maluszka, do gondoli pewnie fajniejszy na paskach - na pewno lepiej amortyzuje wszelkie nierówności terenu. Bujanie - ma swoich zwolenników i przeciwników. Ja należę do tych drugich i nie lubie dziecka przyzwyczajac do niepotrzebnych bodźców - np. do bujania. Dla starszaka - do wersji spacerowej, zdecydowanie lepsze wahacze. Wózek jest stabilniejszy, nie ma ryzyka przechylenia na boki i lepiej sie prowadzi. Podsumowując - gdybym kupowała samą gondolę to może i lepsze paski z racji lepszej ochrony niemowlaka przed wstrząsami. Gdybym kupowała zestaw gondola + spacerówka to na pewno wzięłabym wahacze. One też bardzo dobrze amortyzuja - moim zdaniem wystarczająco - o ile wózek ma duże, porządne koła. Odpowiedz Link Zgłoś