malaa9 20.06.08, 16:48 CO MYSLICIE O TYM WÓZKU CZY KTOS WIE JAK SIE SPRAWDZA...CZY MA JAKIES WADY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna.woznica Re: wózek Rodeo firmy ABC DESIGN 20.06.08, 20:33 Moja przyjaciółka ma i jedyne co chwali to waga (wnosi wózek na 5 piętro).Narzeka bardzo na amortyzację (tragiczna, zresztą czytałam na kilku forach te same opinie) i małą gondolę (a jej mała ma dopiero niecałe 2 m-ce). Poczytałam trochę - podobno wadliwy :( Też o nim myślałam, albo o Astro. Przyjaciółka nie poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: wózek Rodeo firmy ABC DESIGN 20.06.08, 21:43 Ja też nie polecam, chociaż gondola wydaje mi sie duża. Mam model z 2006 r więc może jakiś inny. W porównaniu z x landerem (bo te dwa wózki miałam) to gondola w rodeo duża, nawet bardzo duża. Amortyzacja do kitu, wózek nie stabilny. Budka od spacerówki tandetna na maksa. Nawet wiatr ją przechyla (jest na cienkich żyłkach). Dla mnie wózek katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
malaa9 Re: wózek Rodeo firmy ABC DESIGN 20.06.08, 22:59 kurcze no to co w takim razie polecacie.... w takim stylu i cenie... bo jak na razie co mi sie spodoba to jest do kitu :( Odpowiedz Link Zgłoś