magda79pn 11.07.08, 20:56 Kolor czarno-czerwony? wiśniowy? kupiony 9.07.2008, posiada 12 miesięcy gwarancji (polskiej gwarancji-serwis Ruda śląska- w razie by sie coś stało wysyłka do serwisu kurierem gratis) "fotoforum.gazeta.pl/3,0,1296248.html" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawarsz Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 11.07.08, 21:28 Magda dlaczego sprzedajesz GIRO, ze względu na kolor, czy jednak nie spełnił Twoich oczekiwań? Odpowiedz Link Zgłoś
bprusek Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 11.07.08, 22:06 Proszę o podanie ceny i skąd jesteś (czy możliwe obejrzenie na terenie bytomia lub okolic?), a w ogóle to czemu sprzedajesz? nie sprawdza się czy dziecko nie polubiło? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 12.07.08, 10:07 bprusek napisała: > Proszę o podanie ceny i skąd jesteś (czy możliwe obejrzenie na terenie bytomia > lub okolic?), a w ogóle to czemu sprzedajesz? nie sprawdza się czy dziecko nie > polubiło? ---------------------------- niestety ja mieszkam w poznaniu i najchętniej chciałabym aby ktoś odebrał osobiście, sprzedaje ze względu na czarny kolor, mojemu synkowi pasuje, jemu każdy wózek pasuje on nie jest wybredny tak jak mama :) co do ceny to myślałam o 360zł... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 11.07.08, 22:20 dokładnie dlatego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=81903651&a=81997817 czarny kolor mnie dobija... serio Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 12.07.08, 10:08 doskonale Cie rozumiem miałam srebrno-czarne i'coo było arcy eleganckie (srebrny stelaż, pasy, wkładki) wyglądało naprawde extra ale miałam wrażenie, że w bude praży słońce i ogólnie depreche jak widziałam ten wózek. Teraz znów korcił mnie czarny zapp albo buggster ale cały czas sobie przypominam o tamtej spacerówie i się hamuje. Z innej beczki mam pytanie jakiej firmy masz tą parasolkę na plaży - kto jest producentem? Szukam podobnego koloru a w sklepach okolicznych jakieś koszmary niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 12.07.08, 11:16 nie wiem bo niema ona metki, kupiłam w zwykłym sklepie w poznaniu za 35zł. Odpowiedz Link Zgłoś