dziobek25 06.11.08, 08:39 czy ktoś wypróbował? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: koła zimowe do bugaboo 06.11.08, 09:36 Jesli nie dasz zupelnie rady przejechac bez nich, to moze warto. Z nimi trzeba b. czesto wozek podbijac, co nie jest takie fajne i wozek traci swoj wielki atut niesamowitej zwrotnosci. Ja sie na tygodniowym urlopie w Alpach w zimie obeszlam bez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boston.ma Re: koła zimowe do bugaboo 19.01.09, 21:13 Warto my dokupilismy dopiero po roku i zalujemy ze tak pozno na sniegu i w terenie sie sprawdza na male krawezniki i miasto polecamy male Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: koła zimowe do bugaboo 19.01.09, 22:25 one nie są obrotowe, więc się zastanów czy warto? Wg mnie na taką zimę i takie zaspy jak u nas, nie. Po takim śniegu ja przejeżdżam nawet maclarenem, więc chyba nei ma sensu wyrzucać 280 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: koła zimowe do bugaboo 30.01.09, 20:29 A czy te koła mają też takie sprężyny, jak te małe kóleczka, czy są bez amortyzacji? Nie widziałam ich na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
qwsd Re: koła zimowe do bugaboo 30.01.09, 21:38 Warto! U nas sniegu sporo i na malych koleczkach nie dalam rady jezdzic.Nie maja takiej amortyzacji jak male, ale i tak dobrze sie nimi jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś