didis 03.12.08, 13:17 właśnie bylam na stronce a tam w newsach: 2 limitowane wozeczki, pierwszy projektu Marca Jacobs'a, drugi zabawny Paul Frank'a. Czemu ja znów nie jestem w ciąży??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: limitowane bugaboo 03.12.08, 13:31 A wg mnie nie są nadzwyczajne te dwa z limitowanej serii. Ten czarny w napisy jeszcze ujdzie, jeśli ktoś lubi czarne wózki, ale ten z małpą - wg mnie porażka. Ja bym dziecka w małpie wozić nie chciała;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: limitowane bugaboo 03.12.08, 15:08 Mnie sie podoba ta ich specjalna edycja do cameleona srebrna. Bardzo ladnie to wyglada np z dolem w edycji denim. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: limitowane bugaboo 04.12.08, 00:46 oo masz rację, ale jest dość droga...:( Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: limitowane bugaboo 04.12.08, 09:05 Nooo, ten srebrny zestaw jest o prawie 100 euro drozszy od zwyklego. Fakt, ze jest w nim dodatkowo oryginalny uchwyt na kubek i specjalny kocyk z logo bugaboo, ale i tak drogo. Ale ten material tez jest szczegolny. W sklepie, w ktorym pracuje sprzedalismy przez dwa tygodnie 4 wozki z tym kompletem. Jakos sie ludziom podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: limitowane bugaboo 04.12.08, 10:18 A kiedy i gdzie będzie można kupić dodatkowe szmatki paul frank, ale te kolorowe, we wzorki? Jestem prawie zdecydowana na zakup ale nie wiem, gdzie to kupić? One fajnie by padowały do mojego denima. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: limitowane bugaboo 04.12.08, 19:08 podciągam - może ktoś wie, gdzie to kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: limitowane bugaboo 05.12.08, 03:52 Witajcie Nowe wzory bugaboo beda dostepne w usa na wiosne 2009 kiedy beda w Polsce nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: limitowane bugaboo 05.12.08, 09:50 A z tych limitowanych bedzie mozna same szmatki kupic??? Bo zwykle te edycje sa tylko w calosci. Tak bylo tez z bugaboo by itd. I te stelaze tez czesto sa inne. By mial calutki bialy stelaz lacznie z oponami, a ten teraz ma calutki czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: limitowane bugaboo 05.12.08, 14:38 Z tego co wiedze to bedzie mozna kupic spiworki, kocyki , oraz materialy Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: limitowane bugaboo 05.12.08, 15:02 ale wiesz, ja pytam o te Paul Frank - to są tylko szmatki i śpiworki, a te czarne, to tylko w całości ;-)Wiem, bo na amerykańskich stronach znalazlam tzw. pre-orders ale jestem ciekawa, czy i kiedy będą u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: limitowane bugaboo 05.12.08, 15:06 nie wiem kiedy beda w Polsce ale na pewno z duzym opoznieniem jak zwykle zreszta tutaj jest wszystko co jest z kolekcji paul frank www.pishposhbaby.com/brands-bugaboo-paul-frank-special-collection.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: limitowane bugaboo 05.12.08, 15:09 znalazlam jeszcze cos takiego www.pishposhbaby.com/switcharoob.html search.store.yahoo.net/cgi-bin/nsearch?query=bugaboo&first=40&only=0&categ=all&catalog=yhst-14016457918231 search.store.yahoo.net/cgi-bin/nsearch?query=bugaboo&first=50&only=0&categ=all&catalog=yhst-14016457918231 Odpowiedz Link Zgłoś