kornnella 07.02.09, 22:45 allegro.pl/item547438691_nowy_wozek_wielofunkcyjny_spacerowy_hit_promocja.html tak mi stuka,ze to Hartan Racer ale nie jestem pewna, a Hartan to chyba nie ta cena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 07.02.09, 22:57 Na obrazku jest na 100% hartan racer (niestety z tymi kolami, w ktorych sie "kolpaki" lamia). Ale w opisie nie pisza nic o marce. Ciekawa sprawa... Cena nie jak od hartana. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 07.02.09, 23:07 Pinik a nie pamiętasz ile on waży tak mniej więcej? W Polsce one ponad 1000 kosztowały za 200 zł może warto chwile pojeździć :) Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 ha, ha - czytajcie opis tej aukcji:) 07.02.09, 23:18 allegro.pl/item550205297_nowy_wozek_wielofunkcyjny_2gi_gratis_hit_od1zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 07.02.09, 23:52 niby Hartan Racer Plus, ale troche nie podobaja mi sie wykonczenia ze swiatelkami odblaskowymi. Mam Hartana Racer Plus (model 2008) i rozni sie wlasnie ksztaltem swiatelek odblaskowych: i27.photobucket.com/albums/c161/aleksandra1977/Hartan%20Racer%20Plus/hartan_racer_plus_206.jpg Wozek sprawuje nam sie swietnie, kolpaki nigdzie sie nie wylamuja, nic mu nie dolega :) Brakuje mi tez logo na bokach stelaza w tym modelu, do ktorego podalas link. Byc moze to jest starszy model, na pewno starszy niz oferowane w kolekcji 2008. Cena za Hartana podana na tej aukcji jest podejrzanie niska, gdyz ceny Hartanow w sklepie wynosza conajmiej 300 euro . Odpowiedz Link Zgłoś
hercia83 Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 00:42 "TRZEBA RÓWNIEZ PAMIETAĆ ŻE DZIECKO W PIERSZYM ETAPIE UŻYWANIA WÓZKA PO PROSTU SIKA POD SIEBIE WIĘC NIEUNIKNIONE JEST ZABRUDZENIE WÓZKA" Eee ,że cooo???? Ładne usprawiedliwienie zakupu nastepnego wózka- poprzedni napewno bedzę obsikany, dziecko sika pod siebie, bez pieluchy pewnie. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 09:05 jeny jaka porażka..... z tym opisem o sikaniu oczywiście. sprzedawca pokazał, że albo żyje w epoce kamienia łupanego albo jest totalnym ignorantem w kwestii posiadania dzieci. takmnie odrzuciło, że na pewno nic bym od niego nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
polijanka Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 09:07 też poczytałam, z tym sikaniem to śmieszne, a najlepiej kup 2 w cenie jednego obsikanego.....:) Dziwne że nie piszą że Hartan jak na zdjęciu Hartan... Cena 199zł? niemożliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 18:22 tak ten opis o sikaniu jest odjazdowy w zasadzie prawie posiakałam się przy nim ze śmiechu. Nie musimy dziewczyny już znajdować argumentów na nowe wózki wystarczy fakt że dzieciaki sikają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 19:06 a ja uwazam ze od opisu z sikaniem lepszy jest ten kawałek: "ZWROT BEDZIE OBCIAZONY KOSZTEM 40% OD CALKOWITEJ CENY TOWARU Z TRANSPORTEM CO JEST KONIECZNE ZE WZGLEDU NA PODWÓJNE OPLATY PRZESYLOWE, IMPORTOWE ORAZ PODWÓJNE PRZEWALUTOWANIA Z PLN NA WALUTE DOSTAWCY / EKSPORTERA. PROSZE POINFORMOWAC NAS MAILOWO O TAKIM FAKCIE PRZED EWENTUALNYM ODESLANIEM. JESTESMY PEWNI ZE BEDZIE PAN / PANI ZADOWOLONA Z ZAKUPU.<< z pewnością opis bardzo zachęca do zakupu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 20:25 wiem zwłaszcza że to jest dopiero w opisie "o mnie" w aukcji napisali "istnieje możliwość zwrotu" Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 08.02.09, 20:36 a tak wogóle to doradzcie kupiłybyście go tzn jest wart uwagi? Zdaje sobie sprawe, że to może być hartan typu na Wielką Brytanie tak jak Aria Mamas&Papas. I jeszcze ile waży tak mniej więcej orginalny Hartan, bo znów coś mi stuka że 16 kilosów a to sporo Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 09.02.09, 16:52 hartan wazy ok. 15kg. U nas sprawdza sie swietnie. Na pewno zostawiam ten wozek dla drugiego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 09.02.09, 16:34 jak to hartan to super cena. a ten model fajnie jeździ jest dosc skretny, niestety znam tylko z widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Czy to jakiś model HARTANA??? 10.02.09, 22:08 chyba po problemie bo towar się im zakończył ;) Odpowiedz Link Zgłoś