ancia2007 21.02.09, 22:38 Dla przypomnienia: - mam rabat od ceny 2100 8% na zakup wózka - przy zakupie wózka z akcesoriami rabat = 10%. Teraz wózki już kosztują 2200. Dokłądny opis w wątku Sugar! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia2007 zapomniałam dopisać ;-) 21.02.09, 22:39 Jeśli się któraś chce dołączyć i skorzystać z rabatu zapraszam! Zamawiam w Happy Baby. Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: zapomniałam dopisać ;-) 21.02.09, 23:05 Hej, Ja jestem zainteresowana, tak jak pisałam w innym wątku :-) Tylko jak to ma wyglądac? Ty zamawiasz, a potem każda płaci za siebie? Przelew trzeba zrobic od razu w środę? Pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
eni.20 Re: W środę zamawiam Mountain Buggy Swift z rabat 22.02.09, 00:18 czy kazdy moze sie dopisac?ile mozesz wziac tych wozkow? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: W środę zamawiam Mountain Buggy Swift z rabat 22.02.09, 08:03 A ja musze najpierw joggera sprzedac :(. Nie pytałyście moze jak wyglada rabat u innych sprzedawcow czy wogole jest szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
nora_ann Re: W środę zamawiam Mountain Buggy Swift z rabat 22.02.09, 08:23 tu też warto zapytać, lubię ten sklep, ja tu zamawiam: www.allegro.pl/item561332600_ra_wozek_urban_jungle_mountain_buggy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 nora_ann 22.02.09, 09:27 Ten sprzedawca to sklep Eurobaby, który bierze wózki z Happy Baby właśnie. I mają trochę wyższe ceny niż Happy Baby, więc ja od razu zwróciłam się do bezpośredniego dystrybutora. Poza tym - w Eurobaby nie mają na miejscu wszystkich kolorów, akcesoriów - wzięli po 1 sztuce z każdego rodzaju (oprócz potrójnego) i żadnych akcesoriów. Dlatego od razu jadę do Happy Baby. Ja będę odbierała osobiście u dystrybutora i płaciła gotówką. Zastanawiam się nad logistyką: skąd jesteście dokładnie? Możecie odebrać osobiście czy tylko wysyłka wchodzi w grę? Zapytam się ich jak to rozwiązać - pewnie zamówię wózki z adnotacją, że będą szły do innych osób i że będą płatne przelewem. Podam im Wasze dane, żeby wiedzieli who is who. Jeśli ktoś jest z wawy to najlepiej odebrać osobiście. Oszczędzi się jeszcze na transporcie. A będę zamawiała w środę pewnie, żeby móc odebrać jeszcze w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Rabaty 22.02.09, 09:29 Powtarzam z tamtego watku, żeby było łatwiej znaleźć: Na wózek mam cenę starą - 2100 pln. Minus 8% rabaty przy płatności gotówką lub przelewem. Jeśli zdecydujesz się na zakup dodatkowo akcesoriów (folia 210 i pałąk 120 pln) to od ceny całości (2100+330 = 2430) mam rabat 10% czyli 2430 - 243 pln =2183 pln za wózek, folię i pałąk. Lub bez akcesoriów 2100 - 8% = 1932 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Zmiana dnia zamówienia 23.02.09, 19:41 Dziś się dowiedziałam, że są za granicą i wracają w czwartek więc zamawiam i odbieram w piątek! Napisałam, że mam 2 inne osoby które chcą zamówić u nich wózek, tylko mieszkają poza Warszawą i nie ma problemu żeby złożyć zamówienie dla was. Przesyłka kosztuje 19 pln przy płatności przelewem, a przy przesyłce pobraniowej 26 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: Zmiana dnia zamówienia 23.02.09, 21:50 Dla mnie to nawet lepiej :-) O 5 nad ranem wyjeżdżam w delegację na 2 dni i już się zastanawiałam, jak to zrobię :-) A w tej sytuacji na spokojnie będę mogła zając się sprawą. Podaję Ci mojego maila: sylver80@o2.pl - jutro nie będę miała dostępu do poczty, ale w środę wieczorem owszem. Będziemy mogły dogadac szczegóły :-) Pozdrawiam, S. Odpowiedz Link Zgłoś