ela-e22 22.04.09, 22:54 Spodobał mi się ten wózeczek, ale na jednej z aukcji Allegro wyczytałam , że waga kompletnej spacerówki to 12kg !! To prawda ,że ona taka ciężka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogar_polski Re: Jane Aniversario 22.04.09, 23:08 Nie dośc że ciężka to jak się tym przejechałam po sklepie to myslałam że zaraz się rozpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: Jane Aniversario 26.04.09, 22:13 wcale tak nie jest ja miałam i byłam zadowolona, wagi nie pamiętam ale prowadzilo się ok. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
3miecia Re: Jane Aniversario 28.04.09, 18:04 Ja miałam tą Cerrere przez pół dnia. I baaaardzo się cieszę,że ją szybciutko sprzedałam. Jest strasznie ciężka ( paczka na poczcie 11,75kg ) a była zapakowana tylko w worek, nie w karton. Mojej 2 latce bardzo szczuplutkiej było dosyć ciasno. Pałąk jakoś bardzo blisko, opierał jej się na brzuchu. A podbijanie, masakra. Myśałam ,że rączka się załamie. Więc ,żeby podbić wózek, chwytałam z boku rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Jane Aniversario 28.04.09, 21:38 Bardzo Wam dziękuję . Już ją wykreśliłam, bo z wagą ponad 10kg nie nadaje się jako ten drugi, lżejszy wózeczek. Faktycznie to oparcie na zdjęciach wygląda na wąskie. Odpowiedz Link Zgłoś