ania.j.ania 08.05.09, 14:05 jak w temacie:) teraz go spokojnie pomecze zanim mala wstanie a pozniej na pierwszy spacer :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epreis Re: fizz-wlaśnie otwieram paczkę :) 08.05.09, 16:38 PROSIMY FOTKI, KONIECZNIE KONIECZNIE.... gratuluję i życzę zadowolenia z nowonabytej karocy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: fizz-wlaśnie otwieram paczkę :) 08.05.09, 17:31 no i co???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: fizz-wlaśnie otwieram paczkę :) 08.05.09, 21:15 pierwszy spacer za nami. nie dostrzeglam jeszcze czegos co wkurzyloby mnie na potege. zwrotny, leciusienko sie podbija-a wiozlam jakies 13kg w srodku. chociaz jak odebralam sobie jeszcze paczke z kosmetykami dzis i ja wiozlam tym wozkiem to chyba wiecej wazyla :) corcia szla przymusowa wtedy obok i byla wojna o miejsce w wozku :) jak normalnie chce tylko sama chodzic tak dzis ona nie-ona chce w nowym wozeczku jechac, nuzki niunie beda bolali, niunia musi siedziec w wozeczku... i tak cala droge:) wozek swietnie prowadzil sie jedna reka. druga trzymalam malucha. oparcie w pozycji siedzacej faktycznie na mojego wielkoluda jest na styk-ale przy pochylonej pozycji jeszcze ma troche miejsca. wiec na chwile obecna nie bede przedluzala-bo jeszcze spokojnie opiera. na tych nowo powykladanych kostkach nie telepie wcal;e tak jak sie spodziewalam-nie mam wrazenia ze trzymam mlot udarowy :). kawalkami tam gdzie jest taki "kamykowy" stary asfalt kolka stukaja-ale to z tego co slysze i widze na tych odcinkach-podwojne kola tak juz maja. i to czego sie najbardziej balam-NIE kopie w kola i tyl wozka a mam jakies 170cm wzrostu. waga na pudle to 5.7kg. czyli wyglada na to ze podawaliby inna w katalogu. ale jak wnosilam i znosilam na ramieniu z 4 pietra-to jakos tego nie odczulam. czekam co i kiedy zacznie mnie draznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do ania.j.ania 09.05.09, 10:28 A jak duze jest twoje dziecko (wiek, wzrost i waga). Czy ten wozek ma jakies wyjatkowo niskie oparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ania.j.ania 09.05.09, 10:35 2 lata i prawie 2 miesiace, wazy jakies 13kg i ma jakies 90cm. jak juz gdzies tu pisalam-jak siedzi to jeszcze spokojnie opiera glowe. jak odchyle do tylu to jeszcze troszke zapasu zostaje. na razie nie widze potrzeby przedluzania-a mialam taki zamiar:). ale skoro jeszcze wygodnie opiera to wstrzymam sie :) chyba ze sie bede nudzila i znajde cos fajnego na przedluzenie-to sie za to wezme-ale bardziej dla swojego zajecia niz z koniecznosci :). Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ania.j.ania 09.05.09, 11:19 pinik-a tak w ogole to wydaje mi sie ze np hula ma nizsze. z tego co pamietam-mojej malej wystawala w niej glowa sporo. a z fizza jednak jestem jeszcze zadowolona pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: fizz-wlaśnie otwieram paczkę :) 08.05.09, 21:06 wrzuce wrzuce :) tylko dzis mnie moje mlode tak meczylo ze ona chce juz isc na spacer w nowym wozeczku ze zapomnialam wziac aparatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do ania.j.ania 12.05.09, 21:42 Hej, zakupilam tego fizza. Zobaczyc go musze :) Zamowilam w tym sklepie co ty i chcialam zapytac, czy pamietasz, co to za kurier go przywiozl? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: do ania.j.ania 12.05.09, 21:44 Pinik, jesteś nie-mo-żli-wa ;))) Jak dojdzie to obejrzyj go fachowym okiem i zdaj nam relację;) Ciekawa jestem, czy będziesz go odsyłać:D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ania.j.ania 12.05.09, 21:48 ja mimo tych marudzen tu jakie poczytalam-jestem zadowolona:) fakt ze stuka na tych koszmarnych chodnikach-ale jako dodatkowy wozek do autobusu i po miescie juz zdal egzamin :) oparcie myslalam ze krotkie ale jak corcia sie zapadnie w siedzisku to jest ok. zaczela mi nawet zasypiac w nim ostatnio ale wywalczylam kawalek do domu bo chcialam ja do lozka polozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ania.j.ania 12.05.09, 21:46 no nie moge :)))) rozbroilas mnie tym:) pinik-czy jest jakis choc jeden wozek ktorego nie przetestowalas osobiscie?:) jak mas zmaclareny to kurcze po co Ci fizz jeszcze?:) mi pzywozil kurier gsl ale oni jezdza dzielnicami-u mnie w lbn kazdy ma swoja dzielnice zawsze-jak listonosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do ania.j.ania 12.05.09, 22:25 Tyle tu bylo roznych zdan o tym wozku i ma tak cudny kolor, ze postanowilam kupic. Cena ok. Wyglad ma taki, ze jak cos to sie na lato mysle szybko sprzeda, bo wtedy ludzie szukaja tego typu wozkow na urlopy. Maclarenow to sie wielu pozbylam. Mam juz "tylko" questa i volo (ten jest dla mnie malo przydatny, bo ja jak wychodze to czesto na dlugo i na spanie tez w wozku, wiec wtedy on odpada). Mysle, ze i fizz u mnie wieki nie pobedzie, ale musze go troche "obmacac". W Niemczech ich wogole nie ma. Z Silver Cross sa dazzle, ktory wg. mnie maja tak niewygodne raczki, ze sie na nie (mam nadzieje!) nie skusze :) A ja ostatnio b. lubie jezdzic niezbyt pieknym, ale super wygodnym wozkiem herlag city :) No i aria dalej kroluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: do ania.j.ania 12.05.09, 22:33 normalnie szczęka mi opadła... PINIK rozbrajasz mnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ania.j.ania 12.05.09, 22:53 mnie to jeszcze buggster korci:) tylko tak nie za bardzo wiem gdzie mam go trzymac:) a da rade po nieodsniezonym chodniku w zimie? czy sie bardzo trzeba naszarpac? no i jka mam te 168cm wzrostu to nie bede w niego kopala? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do ania.j.ania 12.05.09, 23:19 RAny dziewczyny, nie piszcie mi tak! Bo sie bede wstydzila do jakiegokolwiek zakupu tu przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: do ania.j.ania 12.05.09, 23:20 nie no, spoko, kupuj :) ja chętnie poczytam co ty o nim sądzisz bo mnie by nikt raczej nie namówił :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: do ania.j.ania 12.05.09, 23:40 Pinik, Ty się nie wstydź ;) Ania, ja już się nie przymierzam do buggstera bo już do mnie jedzie ;) Wynieniam właśnie stajnię na nową - pożegnałam speedi sx, teraz żegam się z maclarenem, a za chwilę ze stokkiem. I tak pozostanę z trzema nowymi: swiftem, fizzem i buggsterem ;) Już się nie mogę doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o PINIK! 13.05.09, 00:15 Pinik mnie też rozbroiłaś:) Aż się sama do siebie uśmiecham przy kompie. Ale doskonale Cię rozumiem! Jeśli Twojemu "meniowi" nie przeszkadzają Twoje wózkowe wariacje to korzystaj dziewczyno;) Jestem za:D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ania.j.ania 13.05.09, 22:21 kupuj ile wlezie zanim Ci dziecko calkiem wyrosnie :) kiedy dostaniesz fizza? jestem ciekawa co powiesz i ewentualnie co bys w nim udoskonalila:) mnie kurcze tylko to stukanie drazni... ale jeszcze nie na tyle zebym z parasolki zrezygnowala-bo do autobusu mi bylo z nim bardzo dobrze wsiadac. poluje na buggstera na aukcji. mam nadzieje ze nie pilnuje jej ktoras z Was:) Odpowiedz Link Zgłoś