pawimi455 21.05.09, 02:26 pinik - jak tam twoje I'Coo Pluto?? dalej nim jezdzisz?tak z ciekawosci pytam....ja sie ostatnio przesiadlam calkowicie na Arie a wszystkie inne wozki poszy w odstawke... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawimi455 Re: pinik - jak sie sprawuje twoje pluto po kilku 22.05.09, 23:05 a podbijam bo chyba pinik nie bylo tu dzis i wczoraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: pinik - jak sie sprawuje twoje pluto po kilku 22.05.09, 23:36 sorki, ze sie wtracam, ale pawami :) nigdy bym nie pomyslala, ze Ty tak polubisz Arie :) ale nie dziwie sie... ja dopiero co ja sprzedalam i zaluje.. mam Atlantico i Volo teraz. Atlantico fajny - super sie podbija, ale jednak to duzy wozek, w niektorych sytuacjach Aria lepiej mi sie sprawdzala. Jak na taki niepozory wazacy 5,5kg wozek to Aria jest SUPER no i coz.. wyglada na to, ze kupie ja z powrotem (wariatka ze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: pinik - jak sie sprawuje twoje pluto po kilku 26.05.09, 00:53 maja - sama sie widze bo wiesz jak ja lubie pegi :) no ta aria jest jakas wyjatkowa, po prostu trafila 100 %-owo w moje aktualne potrzeby stad taki zachwyt, przyznam ze nawet moim pluto nie jestem tak podekscytowana...wrecz przeciwnie dlatego chcialam pinik spytac jak tam u niej... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: pinik - jak sie sprawuje twoje pluto po kilku 26.05.09, 09:58 Hej pawimi, cos tu ostatnio malo zagladam, bo u nas duzo sie dzialo. Co do pluto: uzylam go dokladnie 4 razy. Jakos go nie polubilam. Raczki mi sa niewygodne (jakos za blisko siebie chyba), kolka terkocza troche i jedno mi jakos tepo sie ostatnio obracalo (nasmarowalam teraz, ale jakos nawet nie mam ochoty wyprobowac, czy jest lepiej). Wozek wizualnie b. mi sie podoba, ale jakos go nie lubie. W przeciwienstwie do arii : ) To teraz moj ulubiony wozek. Jest to dla mnie wozek roku. Odkrycie wozkowe roku :) Aria piekna nie jest, ale jest tak praktyczna i jak czlowiek sie do niej przyzwyczai tak genialna w prowadzeniu, ze pozniej trudno sie przesiasc na inny wozek. A za ten koszyk to ja poprostu uwielbiam :) Tak wiec Pluto powinnam sprzedac. Czeka az zapragne mocno jakiegos drozszego nowego wozka, zeby bylo na sfinansowanie go :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 uzytkowniczki I'coo Pluto 26.05.09, 16:21 hmmm, no popatrz - calkiem tak jak u mnie, pluto jest sliczny i bardzo mi sie podoba ale po tej malej plastikowej i w sumie faktycznie masz racje brzydkiej arii jakos wypada kiepsko....jesli chodzi o amortyzacje to jest zadna w moim odczuciu...a miala niby byc taka rewelacyjna! Oprocz turkoczenia ktore juz jest charakterystyczne dla maclarenow ostatnio zaczely mi skrzypiec kolka czego naprawde nie lubie :((( Odpowiedz Link Zgłoś