muerte_2008 13.07.09, 23:06 Kto używa niech opowie. jakie wady ma? Czy te rączki są wszystkie białe- z jakiego tworzywa- z pianki?, tzn czy się brudzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 13.07.09, 23:40 Poszukaj mojego wątku z wadami i zaletami topaza. A co do rączek to są z wyprofilowanego, białego plastiku, nawet wygodne. Nie wiem czy się brudzą, bo wózka używałam tylko tydzień. Teraz go sprzedaję, jeśli jesteś zainteresowana to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
muerte_2008 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 14.07.09, 21:55 dzięki, szukałam wcześniej ale jakoś nic nie mogłam znależć. Chcę mieć chciaż jeden wozek nowy :) no i mi się podoba czarny a Ty masz chyba bordo. Odpowiedz Link Zgłoś
katya0 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 21.07.09, 14:51 Ja narazie nie wiem, czekam na przesyłke, kupiłam fiolecik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 21.07.09, 15:07 Ja dzisiaj zamówiłam Cybex Topaza Czerwonego kolor 2008 :) więc jutro będę chwalić i narzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_gabi Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 21.07.09, 15:12 a może ktoś z Was wie gdzie w Warszawie mogę na żywo zobaczyć ten wózek??? bo na fotkach jest cudny i już mi się marzy :))) ale najpierw chciałabym pomacać :) Odpowiedz Link Zgłoś
katya0 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 08:28 Chciałabym dokupić do niego śpiworek, ale nie mogę nigdzie znaleźć... poczekam niech mi najpierw wózek przyślą a dalej zobacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 09:45 Też będę poszukiwała okrycia na nózki ale to dopiero przed zimą. Na www.cybex.pl są ładne pokrowce więc może mogą takie sprowadzić :) tylko ciekawe ile kosztują :) Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 10:36 Po 1) wózek super :) po 2) kolor nie jest czerwony tylko bordowy :( !! Odpowiedz Link Zgłoś
katya0 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 11:40 to ciekawe jaki bedzie mój fiolecik? już nie moge sie doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 11:51 Gdybyś przeczytała mój wątek "po 2 dniach z cybex topaz" to byś wiedziała, że ten czerwony jest bordowy:) Ale to ładne bordo. Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 15:59 Ale ja jestem zadowolona :) co prawda nie dorówna mojemu poprzedniemu chicco ct 0.4 :) dobrze się prowadzi, skrętny, jak dla mnie amortyzacja wyczuwalna, ale ... nie umiem go jeszcze składać, ma dla mnie za wysoko rączki i muszę się pod tym względem do niego przyzwyczaić, ale za to mąż będzie zadowolony :) Prezentuje się pięknie :) miejsca Olivia ma w nim wystarczająco a ma 14 miesięcy i waży 10 kg. Obawiam sie tylko o pałąk bo lubi na nim trzymać nogi :) oby wytrzymał :) Jestem ciekawa jak będzie sie zachowywał zimą bo nie zamierzam kupować drugiego wózka. No i czy dokupie do niego tanią prasolkę ?? :) i fajnie się reguluje wysokość oparcia i fajna jest regulacja pasów choć odpina się je ciężko i mam nadzieję że się wyrobią :) na dziś tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 17:23 Skłąda się tak (doszłam do tego po tygodniu, jak już go przestałam używać;): Nogą podważasz W DÓŁ, A ZARAZ POTEM W GÓRĘ wajhę na dole (nie da się w japonkach;). Gdy leciutko podskoczy kładziesz prawą nogę na tym plastikowym bolcu wystającym nad prawym tylnym kółkiem - naciskasz w dół. Jak lekko zejdzie, to rączki pchasz w przód - i wózek się składa w parasolkę. POczątkowo narzekałam na składanie, bo umiałam tylko rękami, ale to nożne jest super szybkie i wygodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 23.07.09, 14:10 Dziękuje za poradę w składaniu wózka :) na prawde jest to banalne :) wogóle od dzisiaj jestem jeszcze badzej zachwycona tym wózkiem: dobrze radzi sobie z zakupami na rączkach, w koszu też się dużo zmiesci no i co najwazniejsze mieści mi się do bagażnika Clio :) no i prezentuje się rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
olivereczka Cybex TOPAZ - parasolka 24.07.09, 08:32 Czy któraś z was już się orientowała jaka parasolka bedzie pasowała do tego wózka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
katya0 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 22.07.09, 21:37 Mój wózeczek już dotarł :) i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba. Faktycznie rączki są dość wysoko, mnie to nie przeszkadza, bo oboje z mężem jesteśmy wysocy. Wszelkie zabrudzenia będzie można łatwo usunąć, materiał z którego jest wykonany jest śliski ale jednocześnie przyjemny w dotyku. Sporo miejsca do spania jak na parasolkę, materiał przypiety do budki idealnie przylega po rozłożeniu do oparcia. Brakuje mi osłonki na nóżki, na jesienne chłody przydałaby się :(. Wizualnie świetnie się prezentuje, ten fiolet bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zmy-lka Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 30.07.09, 16:38 Piszecie tu , że rączki są dość wysoko. Planuję kupić ten wózek ale teraz dałyście mi do myślenia... Ja mam niecałe 160 cm wzrostu i obawiam się ,że będzie dla mnie nie wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 30.07.09, 20:26 Ja mam 168 i były dla mnie odrobinę za wysoko, tak na styk, wyżej już by nie mogły być. Wózka kilka razy uzyła moja mama która ma 158 cm i marudziła że jej niewygodnie. Koniecznie wypróbuj go przed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
muerte_2008 Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 18.08.09, 21:22 Buda mało chroni, mogłaby być trochę dłuża i bardziej na dół. Poza tym wózek bardzo fajny, jak za tę cenę (nie można mieć wszystkiego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_zuzanna Re: Cybex TOPAZ jakie wady? 25.02.10, 18:31 czytam o tych wózkach cybex topaz i na stronie internetowej jest napisane, ze wysokosc raczek jest regulowana, a Wy tu piszecie, ze sa za wysokie-to jak to jest? to znaczy, ze w najnizszym punkcie sa takie wysokie i mozna jeszcze wydluzyc? skrocic sie nie da? Ja mam 158 cm wzrostu, wiec jak sie nie da obnizyc, to se dam spkoj :/ Odpowiedz Link Zgłoś