Dodaj do ulubionych

Mamy szanse??

05.02.04, 19:28
miasta.gazeta.pl/torun/1,48723,1891457.html po przeczytaniu
zastanawiam się czy mamy jakiekoliwek szanse na to... pzdr
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Mamy szanse?? 05.02.04, 19:33
      Nie mam pojęcia. Wiem natomiast, ze ta firma toczy boje w Toruniu i to co
      napisano, może być po prostu jakimś próbnym balonem w tamtych rozmowach.
      • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 05.02.04, 19:34
        Czyli nie mamy :P
    • parkowy Re: Mamy szanse?? 05.02.04, 19:33
      Już nie wierzę w czyste intencje naszych włodarzy.Jak znam życie i ich,puszczą szansę koło nosa.:(
      • chetor Re: Mamy szanse?? 05.02.04, 19:37
        To do jakich ustępstw należy się posunąć aby inwestor raczył wejść?
        • toja50 Re: Mamy szanse?? 05.02.04, 23:07
          Polska panstwem bananowym, widac to jak na dloni. Trzeba zaczac od zera,inaczej
          sie nieda.
          • chetor Re: Mamy szanse?? 06.02.04, 08:33
            Chyba masz rację - bananów więcej niż bezrobotnych.
    • toja50 Re: Mamy szanse?? 06.02.04, 21:50
      Mlodziezy!!!!!! gdzie Wy????? W pubach????Zapomnialam, ze dzisiaj piatek, oj
      bede miala wkolo wesolo.
      • naata Re: Mamy szanse?? 06.02.04, 22:39
        Piatek! Ja też zapomniałam! EEE nie ma to jak młodzi, i dobrze niech się
        bawią, czas swój niech wykorzystuja, ale niech ToJi nie hałasują! No! ;-)))
        • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 05:45
          Niektorzy siedzili w pracy na nocnej zmianie ://
          • toja50 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 10:05
            O to mamy drugiego co po nocnych zmianach sie blaka. Nie zazdroszcze Wam, ja
            bym wysiadla.
            • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 10:30
              Ja sie juz przyzwyczaiłem :)) nawet fajnie jest :))
              • naata Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 11:53
                Czy na nocnej zmianie mozna spać? Czy dopiero sie kładziesz? ;)))
                • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 17:27
                  A dzwoniłaś kiedyś na Błekitną Linie :PP
                  • toja50 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 22:28
                    No to wszystko jasne.
                    • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 22:34
                      No to teraz jak juz wiadomo gdzie pracuje to mnie zlinczujecie :PP
                      • parkowy Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 23:45
                        Radzisz,wszystkiego bym się spodziewał...:)) Z tą BL to taki sam niewypał jak reforma Łapińskiego z NFZ.
                        • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 23:48
                          Że niewypał to wie każdy w tepsie :( ktoś zgarnal kupe kasy za badziewny
                          program ktory raz działa raz nie :((
                          • parkowy Re: Mamy szanse?? 07.02.04, 23:54
                            Nie zwalaj winy tylko na program.Paniusie siedzące obok Ciebie z reguły są niekompetentne i generalnie nic nie można załatwić.:(
                            • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:01
                              I nawet strasznie wredne :(( nawet wobec nowych pracownikow :( my zalatwiamy
                              za nie kupe roboty a one tylko wymagania maja :((((((
                              • parkowy Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:06
                                szkoda,że nie mogę wybrać rozmówcy po drugiej stronie.:) Z tobą pewnie bym się dogadał.
                                • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:07
                                  niestety police to okreg koszalina :)
                                  • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:10
                                    ...ktory(koszalin) potrafi dbac o siebie bo watpie zeby prezydent Koszalina
                                    zrezygnowal z festiwalu kabaretow...
                                    • parkowy Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:12
                                      ...i który to Koszalin ma wielką chrapkę na woj środkowopomorskie.:) Widać nie wszyscy urzędnicy z dawnego woj znaleźli zatrudnienie.:)
                                      • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:12
                                        Znam duzo ludzi z tego miasta i jakos nikt nie pamieta zeby cos podpisal :)))
                                        zreszta znajomi ze slupska tez sobie nie przypominaja :)))
                                        • parkowy Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:16
                                          moi znajomi (ja również) nawet chcieliby nowego woj.:))
                                        • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:16
                                          A moze zaczac zbierac podpisy na poludniowopomorskie ze stolica w
                                          Grudziadzu :)) Jak szalec to szalec :)))
                                          • parkowy Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:18
                                            Jednego szaleńca w magistracie grudziądzkim starczy.:))
                                            Kurcze,szalejesz z wpisami tak,ż e nie zdążam odświeżać ekranu.:))
                                            • parkowy Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:20
                                              Trzymaj się stary ciepło.:))postaram sie jutro też późno postukać.:))
                                              • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 00:22
                                                Nadrabiam zaległosci :)
                                                • naata Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 01:09
                                                  Kurcze, a co to jest 'niebieska linia'??? ;)))))
                                                  • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 02:28
                                                    wszyscy o tym slyszeli ale malo kto sie dodzwonil kurcze to jak
                                                    charakterystyka yeti :)))
                                                  • toja50 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 10:09
                                                    Ot nocne Polakow rozmowy. A Naata jak zwykle prowokuje, bo nie wierze, Naatko
                                                    nie wierze, ale moze masz innego operatora jak ja, i mam w nosie TPSA. Tak samo
                                                    wyszlo hehe. Radzisz, a ja myslalam, ze Ty student niepracujacy, oj ciezko masz
                                                    chlopaku, ciezko.
                                                  • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 12:16
                                                    Jakoś tak wyszło :)) wkrecilem sie tam i zostalem ale nie narzekam :))
                                                  • naata Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 13:45
                                                    Hyyhiii ...Daj, Radzisz, namiary zaczniemy dzwonić, problemy są zawsze! ;))))
                                                  • toja50 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 17:38
                                                    Tez bym tak chciala umiec sie wkrecic. Ale dzialaj, moze zmienie zdanie o tej
                                                    instytucji.
                                                  • radzisz4 Re: Mamy szanse?? 08.02.04, 19:11
                                                    W Warszawie jest pełno biur posrednictwa pracy dla studentów no i duże firmy
                                                    wolą szukać tam pracowników niż przez gazety :)) No i raz tam poszedlem a
                                                    kobieta mi wypalila ze tepsa szuka na gwałt pracowników to jak sie tu nie
                                                    zgodzic :)))
                                                  • chetor Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 11:04
                                                    Dostałeś propozycję i OK, masz robotę. W sumie do tepsy nic nie mam, poza tym,
                                                    że jest okropnym zdziercą. Ostatnio miałem dwie rozmowy na 9393 i nawet
                                                    dogadałem się z panienkami. Ale firma ma dość zdartą opinię u większości
                                                    populacji ;)
                                                    pzdr
                                                  • parkowy Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 13:01
                                                    Mnie Radzisz nic nie załatwi po znajomości (to już ustaliliśmy) ale Wy macie szansę,wystarczy ino poprosić R.:))
                                                  • chetor Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 15:11
                                                    No proszę jaki "zepsuty", tylko myśli o załatwianiu po znajomości a na tych u
                                                    góry to się oburza ;P
                                                  • toja50 Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 16:13
                                                    Tylko nie wiemy co hehehe ma zalatwic. Wszyscy nas znaja z tego zalatwiania, no
                                                    kiedys to mozna bylo, ale dzisiaj????????
                                                  • rix Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 18:45
                                                    Ja tylko mówiłem, że police i grudziądz leżą w rejonie koszalińskiej BL gdyby
                                                    to był rejon warszawski to niema problemu ;))
                                                    rix nowe wcielenie radzisza4 :)
                                                  • naata Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 20:41
                                                    Witamy nowego R - ixa ;)))
                                                  • toja50 Re: Mamy szanse?? 09.02.04, 21:58
                                                    No tez witam, ale mnie nic nie przeszkadzalo, tez jestem na R.
                                                  • chetor Re: Mamy szanse?? 10.02.04, 08:36
                                                    Skrył się w Rix-ie, tak bezpieczniej, mnie rozpoznawalne nazwisko ;)
                                                  • naata Re: Mamy szanse?? 10.02.04, 12:55
                                                    Moze ja też sobie zmienię, ale nie mam pomysłów ;)))
                                                  • chetor Re: Mamy szanse?? 10.02.04, 12:58
                                                    Nie dokazuj, miła nie dokazuj
                                                    wszyscy wiedzą jaki z Ciebie cud ;PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka