toja50 29.07.05, 22:12 Nikt nic o naszych motylkach vel delfinach nie pisze? cieszylam sie jak dziecko, jak dziecko:-) Brawo motylkowy duet!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaren Ale fajny tytuł :-) 30.07.05, 07:37 Zamierzam rozpisać kolejny konkurs na najzabawniejszy tytuł wątku. I to będzie chyba mój faworyt. Pozdrawiam przyszłą Mistrzynię Świata w tej dyscyplinie! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Ale fajny tytuł :-) 30.07.05, 15:00 Chyba był tytuł wiersza Jacka Trznadla..."Za nic na nic".... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ale fajny tytuł :-) 30.07.05, 15:10 Tytul tytulem a o motylkach ni slowa, zadnych kibicow tu nie ma???????? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ale fajny tytuł :-) 30.07.05, 22:30 Są Toju,jeno wzruszyli się razem z Otylką.:) Z opinii przed mistrzostwami wynikała,że Otylia ma problemy zdrowotne i kondycyjne,a tu taaaka niespodzianka.Oby inni nasi sportowcy startowali na arenach światowych z podobnym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale fajny tytuł :-) 31.07.05, 12:39 toja50 napisała: > Tytul tytulem a o motylkach ni slowa, zadnych kibicow tu nie ma???????? ... o motylkach mogę długo i namiętnie ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ale fajny tytuł :-) 31.07.05, 22:41 O Twoich motylkach pogadamy dokladnie jak bedzie okazja hehe jak bedzie? a dzisiaj myslalam, ze przy naszych siatkarkach wyzione ducha, zawsze jakos tak ci siatkarze na mnie niepewnie dzialajauffffffff, alem sie zmeczyla podczas tego horroru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale fajny tytuł :-) 01.08.05, 11:02 Motylki som już nieaktualne, przeŻÓciłam się na inne "ptactwo", a okazja, mam taką nadzieję, będzie ;-))) Oglądałam trochę, ale bez emocji. Odpowiedz Link Zgłoś