hannabi 09.02.06, 20:45 Cześć, Za tydzień wybieram się do Waszego miasta na kilka dni. Moglibyście polecić mi jakąś dobrą dyskoteke, gdzie nie będzie samej młodzieży tylko również ludzie w wieku 30+ ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Dobra dyskoteka dla trzydziestolatków 11.02.06, 12:36 W lecie polecałbym Leśniczówkę,zimą ... hm,nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Dobra dyskoteka dla trzydziestolatków 11.02.06, 16:48 Takich miejsc nawet w duzych miastach jest malo - niestety. Zaplanuj sobie klubbing, dyskoteki mieszcza sie blisko siebie, poznasz zycie nocne miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
hannabi Pub 12.02.06, 19:24 Dziękuje. A jakiś dobry pub gdzie nie będę się czuła jak babcia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arogant Re: Pub 16.02.06, 13:34 Myślę,że możesz odwiedzić Millenium(dawna Stara Kuźnia) mieszczący się na ulicy Wybickiego(na przeciwko postoju taxi).Druga moja propozycja to Czarci Młyn(ul. Chełmińska--mieści się koło os. Strzemięcin) Nie wiem dokładnie czego oczekujesz od tych miejsc(jednorazowy wypad ?), ale wydaje mi się,że się tam odnajdziesz. Pozdrawiam i miłej zabawy życzę :-) Ps. nie polecam Leśniczówki- zresztą co to za propozycja. Jak sama nazwa wskazuje miejsce to mieści się w lesie(gdzie mają swoje miejsce bytowania komary i inne leśne paskudy), a poza tym do lata jeszcze trochę czasu(hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
hannabi Re: Pub 16.02.06, 18:41 Dzięki, zdążyłam jeszcze przeczytać. Obydwa miejsca polecono mi również na innym wątku, wobec tego na pewno się tam wybiorę. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
hannabi Re: Pub 27.02.06, 11:28 Na dyskotekę nie dotarłam, znajomi zabrali mnie na zabawę karnawałową. Ale wasze miasto bardzo mi się spodobało, chociaż ma w sobie coś smutnego. Może jednak, że byłam tam zimą. Pozdrawiam Grudziądz. Odpowiedz Link Zgłoś
arogant Re: Pub 02.03.06, 14:28 Wydaje mi się również, że Grudziądz w czasie zimy jest dość smutnym miastem(a które miasto nie jest? ), ale po to tylko, aby nabrać rumieńców wiosną. Koniecznie musisz to zweryfikować i odwiedzić nas ponownie najlepiej gdzieś między wiosną a latem(na ulicach przelwa się mnóstwo ludzi, kakofonia dźwięków itp Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Pub 03.03.06, 10:21 Mówisz o tych "radosnych" dźwiękach na Rynku Głównym? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Pub 03.03.06, 11:45 Albo jeszcze radosniejszych na bloniach? hehe i wokol? Rzeczywiscie glosnoo Odpowiedz Link Zgłoś
arogant Re: Dobra dyskoteka dla trzydziestolatków 17.03.06, 16:19 Niekoniecznie :-) --- Polecam film "Nieustające wakacje" Jim'a Jarmucha Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 23.05.06, 19:01 ... tego zjawiska? Bylam tam w sobotni majowy wieczor i nie potrafie pojac tego zjawiska. Miejsce ladne, ale : -wodke i piwo serwuje sie na cieplo -muzyka kiczasta czyli stare i nowe przeboje w wersji "disco-polo" No i wlasnie teraz to "ale" czyli: -lokal i ogrodek pelen po brzegi -nigdzie nie widzialam tak zroznicowanej wiekowo publicznosci: przedzial wieku od 20-tki do 60-tki i wszyscy razem sie bawia. Dla mnie to swoisty fenomen- po dluzszym zastanowieniu doszlam do wniosku, ze to miejsce to taki grudziadzki "meeting point by night". Na Starowce niewiele knajp, nie ma gdzie potanczyc, wiec wszyscy sciagaja do Czarciego Mlynu. Mnie sie nie podobalo, ale mimo wszystko polecam, bo miejsce bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 24.05.06, 08:00 Świetne spostrzeżenia i wnioski, podpisuję się. Czy my przypadkiem nie tańczyliśmy obok siebie w pewien majowy wieczór? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 24.05.06, 08:30 Bylam tam w pierwsza majowa sobote, ale jakos ta muzyka nie pociagala mnie do tanca niestety. Ale moje odczucia byly rozne od innych, bo parkiet byl pelen i naprawde naprawde multi-wiekowy jak na jakims weselu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 24.05.06, 08:43 Czyli, krótko mówiąc, Grudziądzanie to familiarne stadło i obojętnie co leci balować uwielbiają :-))) I baaardzo dobrze, w gromadzie weselej, lepiej i wybrać jest z czego! :D Dodo, Chetorka, z daleka widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 24.05.06, 12:04 Jak za ciasno to do Lesniczowki, tam jest pelny luzzzz, a jak graja:-))) Oto Grudziadz wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 24.05.06, 14:28 Faktycznie w Leśnicżówce luźniej, wiemy coś o tym. Nawet z zespołem można zagadać i życzenia przesyłać :))) Czy jest szansa na powtórkę?????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 26.05.06, 12:10 Tak szczerze? Mam nadzieję na tę powtórkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 26.05.06, 13:34 Moze inni dolacza, przyroda dobrze dziala na nowe znajomosci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: C zarci Mlyn - na czym polega fenomen ...... 30.05.06, 20:15 Nawet wiem kogo chciałabym poznać, lecz przez wrodzoną skromność nie przyznam siem, narazie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś