IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 17:02
Stereotyp to taki typ, który, w odróżnieniu od monotypa, nie jest
monotematyczny... Napisałem to dlatego, że nie wiedziałem co napisać, a
chciałem dołożyć swoją cegiełkę do 3000 postów...
Obserwuj wątek
    • Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 17:08
      Od sterootypów się zaczyna,potem z górki...:)
      dzięki i pzdr
      • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:07
        Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Od sterootypów się zaczyna,potem z górki...:)
        > dzięki i pzdr

Z górki powiadasz ? ...a jak zaczną się schody ;)))ze sterEotypami różnie
        bywa! ;-))) przeważnie są monotematyczni hehe
        pozdrówka
        • Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 18:51
          Wychowamy njak zajdzie taka potrzeba.He he,Mamy wprawę ,nie?:))
          • Gość: krysiaroz Re: Stereotyp IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:24
            Podziekowania dla "starszyzny" ale przedewszystkim dla Radzisza i
            Szweda.Fajnie, ze tak podkreciliscie, bo teraz i 4000 nam nie straszne.
            • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:48
              A ja diękuję Krysiroz za elegancję :) stara szkoła ! a co !
              Przyłączam się do Koleżanki i również serdeczne podziękowania dla naszych gości
              a przede wszystkim Radziszowi , że jako młody znajduje czas dla naszego
              forum ..:))))
              • radzisz4 Re: Stereotyp 26.06.03, 22:51
                Radzisz ma w końcu wakacje więc przez 3 misiące będzie na bieżąco nawiedzał to
                forum... A potem jak najczęściej w końcu Słupsk w "zasięgu ręki"
                • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:57
                  Niech Radzisz korzysta z wakacji ,bo drugie dopiero za rok :)))
                  Ale to bardzo miłe, że będziesz zaglądał :))
                  pzdr
                  • Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:03
                    Zaprosiłabyś Radzisza na wikliny,co?W końcu będzie na miejscu,no i grudziądzanin
                    Pewnie będą z niego ludzie,jak myślisz?
                    pzdr
                    • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:19
                      Jak już, to my a nie ja ! A jak myślisz, bedzie chciał z 'wapniakami' się
                      pokazywać???
                      • Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:25
                        Teraz pewnie śpi,ale jutro sam się wypowie.
                        pzdr
                        • radzisz4 Re: Stereotyp 26.06.03, 23:29
                          Co śpi, co śpi :))) Czuje sie zaszczycony zaproszeniem :)))
                          • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:34
                            O! No to będą wikliny że hej! he he A Krysiaroz się ucieszy, że w końcu
                            młody człowiek z Grudziądza się pokaże !
                            • Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:38
                              Czujny ten nasz Radzisz.:))No to brachu czytaj starannie posty,by dowiedzieć się
                              o terminie spotkania.Z nami jak ze strażakami,syganł i jedziemy.:))
                              • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:41
                                Parkowy ja Ciebie nie poznaje , skąd u ciebie tyle energii , właściwie młodym
                                przynależnej ....hmm.. ;-)))
                            • radzisz4 Re: Stereotyp 26.06.03, 23:44
                              Oj będą będą :))
                              • Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:24
                                ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary...;))
                                pzdr
                                • chetor Re: Stereotyp 27.06.03, 08:46
                                  A czego się spodziewałeś - kobieta zmienną jest i basta ;-)
                                • Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:47
                                  Gość portalu: parkowy napisał(a):

> ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary...;))
                                  > pzdr

Właściwie to mam dwa wizerunki Parkowego ! Jeden to;
                                  młody ,przebojowy,zadziorny i czasami zuchwały :) Drugi;trochę niecierpliwy,
                                  znużony.... to tak jakby 'dwa w jednym' ha ha ha ha Ale stereotypem nie
                                  jesteś!
                                  Pozdrówka ;-))
                                  • chetor Re: Stereotyp 27.06.03, 09:30
                                    Gość portalu: naata napisał(a):

> Gość portalu: parkowy napisał(a):
                                    >
                                    > > ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary...;)
                                    > )
                                    > > pzdr
                                    >
                                    > Właściwie to mam dwa wizerunki Parkowego ! Jeden to;
                                    > młody ,przebojowy,zadziorny i czasami zuchwały :) Drugi;trochę niecierpliwy,
                                    > znużony.... to tak jakby 'dwa w jednym' ha ha ha ha Ale stereotypem nie
                                    > jesteś!
                                    > Pozdrówka ;-))
                                    >

Zauważ kolego, że w drugim wizerunku też jesteś MŁODY ;))

• Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:09
                                      chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                                      >
                                      > > Gość portalu: parkowy napisał(a):
                                      > >
                                      > > > ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary
                                      > ...;)
                                      > > )
                                      > > > pzdr
                                      > >
                                      > > Właściwie to mam dwa wizerunki Parkowego ! Jeden to;
                                      > > młody ,przebojowy,zadziorny i czasami zuchwały :) Drugi;trochę niecierpliw
                                      > y,
                                      > > znużony.... to tak jakby 'dwa w jednym' ha ha ha ha Ale stereotypem nie
                                      > > jesteś!
                                      > > Pozdrówka ;-))
                                      > >
                                      >
                                      > Zauważ kolego, że w drugim wizerunku też jesteś MŁODY ;))

Owszem , gdyby nie ten 'wielokropek' ;)))
                                      >
                                      • chetor Re: Stereotyp ...... 27.06.03, 10:21
                                        Gość portalu: naata napisał(a):

> Owszem , gdyby nie ten 'wielokropek' ;)))

Teraz już wiadomo - Naata robi parę kropek - znaczy: stary jesteś ;)))
                                        Niezły kamuflaż :)
                                        • Gość: krysiaroz Re: Stereotyp ...... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:26
                                          A ja ciagle mam nadzieje, ze sie ktos starszy odezwie z Grudziadza i bede miala
                                          towarzystwo, bo z Wami to strach rozmawiac hehe ale czy jest sie czym
                                          przejmowac, toz ja wcale do glosu nie dojde hahahaha
                                          • Gość: parkowy Re: Stereotyp ...... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:14
                                            Popatrz jak mnie zdefinowała:łosz end go?jak w tej reklamie szamponu.:))
                                            Krysiuroz,nie martw się na zapas!Nie będzie źle...:)))
                                            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka