Gość: Szwed IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 17:02 Stereotyp to taki typ, który, w odróżnieniu od monotypa, nie jest monotematyczny... Napisałem to dlatego, że nie wiedziałem co napisać, a chciałem dołożyć swoją cegiełkę do 3000 postów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 17:08 Od sterootypów się zaczyna,potem z górki...:) dzięki i pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:07 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Od sterootypów się zaczyna,potem z górki...:) > dzięki i pzdr Z górki powiadasz ? ...a jak zaczną się schody ;)))ze sterEotypami różnie bywa! ;-))) przeważnie są monotematyczni hehe pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 18:51 Wychowamy njak zajdzie taka potrzeba.He he,Mamy wprawę ,nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Stereotyp IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:24 Podziekowania dla "starszyzny" ale przedewszystkim dla Radzisza i Szweda.Fajnie, ze tak podkreciliscie, bo teraz i 4000 nam nie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:48 A ja diękuję Krysiroz za elegancję :) stara szkoła ! a co ! Przyłączam się do Koleżanki i również serdeczne podziękowania dla naszych gości a przede wszystkim Radziszowi , że jako młody znajduje czas dla naszego forum ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Stereotyp 26.06.03, 22:51 Radzisz ma w końcu wakacje więc przez 3 misiące będzie na bieżąco nawiedzał to forum... A potem jak najczęściej w końcu Słupsk w "zasięgu ręki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:57 Niech Radzisz korzysta z wakacji ,bo drugie dopiero za rok :))) Ale to bardzo miłe, że będziesz zaglądał :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:03 Zaprosiłabyś Radzisza na wikliny,co?W końcu będzie na miejscu,no i grudziądzanin Pewnie będą z niego ludzie,jak myślisz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:19 Jak już, to my a nie ja ! A jak myślisz, bedzie chciał z 'wapniakami' się pokazywać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:25 Teraz pewnie śpi,ale jutro sam się wypowie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Stereotyp 26.06.03, 23:29 Co śpi, co śpi :))) Czuje sie zaszczycony zaproszeniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:34 O! No to będą wikliny że hej! he he A Krysiaroz się ucieszy, że w końcu młody człowiek z Grudziądza się pokaże ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:38 Czujny ten nasz Radzisz.:))No to brachu czytaj starannie posty,by dowiedzieć się o terminie spotkania.Z nami jak ze strażakami,syganł i jedziemy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:41 Parkowy ja Ciebie nie poznaje , skąd u ciebie tyle energii , właściwie młodym przynależnej ....hmm.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Stereotyp IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:24 ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary...;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Stereotyp 27.06.03, 08:46 A czego się spodziewałeś - kobieta zmienną jest i basta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:47 Gość portalu: parkowy napisał(a): > ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary...;)) > pzdr Właściwie to mam dwa wizerunki Parkowego ! Jeden to; młody ,przebojowy,zadziorny i czasami zuchwały :) Drugi;trochę niecierpliwy, znużony.... to tak jakby 'dwa w jednym' ha ha ha ha Ale stereotypem nie jesteś! Pozdrówka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Stereotyp 27.06.03, 09:30 Gość portalu: naata napisał(a): > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary...;) > ) > > pzdr > > Właściwie to mam dwa wizerunki Parkowego ! Jeden to; > młody ,przebojowy,zadziorny i czasami zuchwały :) Drugi;trochę niecierpliwy, > znużony.... to tak jakby 'dwa w jednym' ha ha ha ha Ale stereotypem nie > jesteś! > Pozdrówka ;-)) > Zauważ kolego, że w drugim wizerunku też jesteś MŁODY ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Stereotyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:09 chetor napisał: > Gość portalu: naata napisał(a): > > > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > > > ...i zrozum kobietę.:))Jeszcze niedawno byłem młody,teraz nagle stary > ...;) > > ) > > > pzdr > > > > Właściwie to mam dwa wizerunki Parkowego ! Jeden to; > > młody ,przebojowy,zadziorny i czasami zuchwały :) Drugi;trochę niecierpliw > y, > > znużony.... to tak jakby 'dwa w jednym' ha ha ha ha Ale stereotypem nie > > jesteś! > > Pozdrówka ;-)) > > > > Zauważ kolego, że w drugim wizerunku też jesteś MŁODY ;)) Owszem , gdyby nie ten 'wielokropek' ;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Stereotyp ...... 27.06.03, 10:21 Gość portalu: naata napisał(a): > Owszem , gdyby nie ten 'wielokropek' ;))) Teraz już wiadomo - Naata robi parę kropek - znaczy: stary jesteś ;))) Niezły kamuflaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Stereotyp ...... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:26 A ja ciagle mam nadzieje, ze sie ktos starszy odezwie z Grudziadza i bede miala towarzystwo, bo z Wami to strach rozmawiac hehe ale czy jest sie czym przejmowac, toz ja wcale do glosu nie dojde hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Stereotyp ...... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:14 Popatrz jak mnie zdefinowała:łosz end go?jak w tej reklamie szamponu.:)) Krysiuroz,nie martw się na zapas!Nie będzie źle...:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś