parkowy 06.11.07, 15:08 Nikt nie ma nic do powiedzenia na temat eksperymentalnych szczepień??Przrtoczyło się to przez wszystkie kanały tv i gazety,a u nas cisza.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata O! Nasz Parkoś ma trochę czasu! :-) 07.11.07, 00:22 Oczywiście, że słyszałam o tej paskudnej aferze, ale to było dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: O! Nasz Parkoś ma trochę czasu! :-) 07.11.07, 16:04 jako baczny obserwator (ktoś mnie kiedyś nazwał inż. obserwator) powiem , że ci państwo doktorowie S. mają tzw. nieograniczony pociąg do kasiorki, a pan doktor jest naaajgrubszym lekarzem trzymającym się na własnych nogach w Grudziądzu. Kiedy chodziłem do " Garów" na obiady to bez przerwy klepał przez komórkę podczas jedzenia i to nazbyt głośno. To taka "klasa" ludzi. Resztę wie CBA i ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: O! Nasz Parkoś ma trochę czasu! :-) 08.11.07, 13:13 O,o tez kiedys chodzilam do "Garow" i pamietam,ze bardzo mi przeszkadzaly przy obiedzie te jego rozmowy komorkowe,ale facet gruboskorny i zadne uwagi go nie wzruszaly,czyli gadal dalej i glosniej, ot taki typ. A reszta... jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś