Dodaj do ulubionych

cholerne żabojady

04.10.03, 19:43
Nasi żołnierze natrfili na ślad broni produkcji francuskiej dostarczanej do
Iraku.Broń dostarczono mimo wyraźnego embarga społeczności międzynarodowej.
To kolejny dowód na to jak niewygodne było wkroczenie do Iraku amerykanów
dla żabojadów.Hipokryzja francuzów jest nie do opisania.Tchórze i miłośnicy
płazów!To jest ich sposób na zostanie wśród G-8.Żenujące.
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: cholerne żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 21:11
      Też jestem zbulwersowana! Rok 2003, termin ważności??? Przeterminowane! he he
      he he
      • Gość: krysiaroz Re: cholerne żabojady IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:12
        Cos tu smierdzi, ciekawe czy to sie rozwikla, ale widac, ze nas okrutnie nie
        lubia, czy tylko za Irak?
        • Gość: naata Re: cholerne żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 22:21
          Źródła informacji potrafią być niezbyt dokładne, ale żołnierze w Iraku maja
          jakieś pojęcie?? Ciekawa sprawa, bardzo ciekawa...
          • Gość: krysiaroz Re: cholerne żabojady IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 10:37
            Jednak rakiet nie zniszczono, beda sprawdzac, ale co? To kompromitacja, czy nie?
            • Gość: naata Re: cholerne żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 12:10
              Tam do iraku to samych debili wysłali co pierwszy raz pewnie rakiety na oczy
              widzą i czytać nie umieją! Zaraz mnie z łóżka podniosło!
              • chetor Re: cholerne żabojady 06.10.03, 12:28
                Niezła rozróba. Parkowy tak samo pośpieszył się z tym wątkiem jak nasze wojsko
                z tą"rewelacją". Nie każdy nius jest prawdziwy.

• Gość: naata Re: cholerne żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 12:56
                  Kurcze to co jest prawdziwe? W co, maja wierzyć takie proste słuchacze, jak ja?
                  W dementi tylko?
                  • Gość: krysiaroz Re: cholerne żabojady IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 15:53
                    A ja wcale nie jestem taka pewna tej kompromitacji, jak zwykle chca nas wrobic
                    hehehe, ale i tak cos jest na rzeczy, no nie wierze co my takie glupie :-)
                    Francja od pewnego czasu mi brzydko pachnie i juz. A tak wlasciwie to nigdy nie
                    byla przyjacielem Polski, nigdy, zawsze miala na mysli swoj interes. pzdr-----
                    • Gość: naata Re: cholerne żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:21
                      No i masz rację, to samo twierdzę choć głupia baba jestem he he he
                      • Gość: parkowy Re: cholerne żabojady IP: 80.51.242.* 06.10.03, 16:52
                        Sądzisz,że pośpieszyłem się?Wszyscy oglądali oznakowania rakiet w TV.Data
                        rzucała się w oczy.Nie wmówisz mi ,że to data przydatności do użycia.:)
                        Samo znalezisko znalazło się w najmnmiej oczekiwanym momencie,rozumniem.
                        Nie zmienia to faktu ścisłej współpracy żabojadów z reżimem Saddama.Bez
                        względu na nowe okoliczności dla mnie Francja pozostanie dwulicowym
                        intrygantem.
                        pzdr
                        • Gość: krysiaroz Re: cholerne żabojady IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:40
                          Parkosiu! te slowa chyba kierujesz do Chetora? ja Cie popieram a Ty popierasz
                          mnie. Myslimy podobnie, to Chetor wierzy, komu?Pozdrawiam
                        • chetor Re: cholerne żabojady 07.10.03, 08:25
                          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Sądzisz,że pośpieszyłem się?Wszyscy oglądali oznakowania rakiet w TV.Data
                          > rzucała się w oczy.Nie wmówisz mi ,że to data przydatności do użycia.:)
                          > Samo znalezisko znalazło się w najmnmiej oczekiwanym momencie,rozumniem.
                          > Nie zmienia to faktu ścisłej współpracy żabojadów z reżimem Saddama.Bez
                          > względu na nowe okoliczności dla mnie Francja pozostanie dwulicowym
                          > intrygantem.
                          > pzdr

Ja naprawdę nic Tobie nie wmawiam. O żabojadach(politykach) mam takie samo
                          zdanie jak Ty, są fałszywi i dwulicowi. Co do rakiet, to już nie wiem, tak
                          naprawdę, co myśleć. Wszystko może okazać się prawdą. Kwestia w tym czy świat
                          ją pozna.
                          pzdr
                          • Gość: krysiaroz Re: cholerne żabojady IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 22:01
                            Tym bardziej, ze bylo 15 lat, teraz jest juz 10, a moze sie okazac, ze sa
                            jeszcze swiezsze, / te rolandy oczywiscie /, prawie jak w komisji sledczej. A
                            teraz skladamy sie na czarna chuste dla posel Blochowiak jak sugerowal Jan Maria
                            • Gość: naata Re: cholerne żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 23:21
                              Nie chcę się wtrącać, ale na enigmę to wygląda ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka