Dodaj do ulubionych

Juz listopad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 12:38
Wpadlam na chwilke i znikam. Piekna pogoda w G.Sprzyja odwiedzinom u krewnych
i znajomych w tym najwazniejszym dzisiaj miejscu. Zycze tego samego.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Juz listopad 01.11.03, 19:15
      Pogoda dopisała wspaniale, ciepło, bezwietrznie, bez deszczu.
      • magikos Re: Juz listopad 01.11.03, 20:11
        No pogoda dzisiaj dopisała ,mam nadzieję ,że prognoza na najbliższe dni
        również się sprawdzi :]]]] pozdrówka
        • parkowy Re: Juz listopad 01.11.03, 20:15
          Końcówka października była do kitu.Dziś jest jako tako,tylko ten nastrój...Nie lubię tego święta.
          pzdr
          • Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:45
            Widze, ze poczatek listopada zupelnie Was rozkleil, szczegolnie Parkowego.
            Dzisiaj pewnie poszedl do pracy to wroci do normy. Zawsze mowilam, ze praca
            jest dobra na wszystko. Pozdrawiam
            • parkowy Re: Juz listopad 04.11.03, 00:34
              Rzeczywiście,praca od ciemnego świtu jakoś poprawiła mi nastrój.:))
              • Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 16:09
                No to tym 9010 przekazuje paleczke Naacie i Parkowemu, niech pracuja ile moga.:)
                • Gość: naata Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 20:55
                  Jak widać i jak nie słychać nic tu po mnie chyba, nie ma się do kogo odezwać
                  ani zagadać dzisiaj ...
                  • Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:20
                    Bylam caly wieczor na ciekawym/?/ spotkaniu prezydenta miasta z mieszkancami.
                    Dzisiaj nie mam sily ale jutro moze cos opowiem, jak nie zapomne hehe
                    pozdrawiam.
                    • parkowy Re: Juz listopad 05.11.03, 23:28
                      A u mnie mgła na całego,ledwo dotarłem do domu.
                      • Gość: naata Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:35
                        A ja odrabiam zaległe czytanie, ciekawych artykułów, bardzo ciekawych
                        nawet...lubię takie :)
                        • parkowy Re: Juz listopad 05.11.03, 23:36
                          to podobnie jak ja.:)
                        • Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:37
                          i tak czytamy i na forum zagladamy i jeszcze Parkowego zamglonego ogladamy i
                          cieszymy sie ,ze dotarl do domu i Pozdrawiamy.
                          • Gość: naata Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:40
                            To Wy się widzicie? :)
                            • parkowy Re: Juz listopad 05.11.03, 23:43
                              No przecie...wirtualnie.;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka