Gość: toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 12:38 Wpadlam na chwilke i znikam. Piekna pogoda w G.Sprzyja odwiedzinom u krewnych i znajomych w tym najwazniejszym dzisiaj miejscu. Zycze tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Juz listopad 01.11.03, 19:15 Pogoda dopisała wspaniale, ciepło, bezwietrznie, bez deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Juz listopad 01.11.03, 20:11 No pogoda dzisiaj dopisała ,mam nadzieję ,że prognoza na najbliższe dni również się sprawdzi :]]]] pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Juz listopad 01.11.03, 20:15 Końcówka października była do kitu.Dziś jest jako tako,tylko ten nastrój...Nie lubię tego święta. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:45 Widze, ze poczatek listopada zupelnie Was rozkleil, szczegolnie Parkowego. Dzisiaj pewnie poszedl do pracy to wroci do normy. Zawsze mowilam, ze praca jest dobra na wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Juz listopad 04.11.03, 00:34 Rzeczywiście,praca od ciemnego świtu jakoś poprawiła mi nastrój.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 16:09 No to tym 9010 przekazuje paleczke Naacie i Parkowemu, niech pracuja ile moga.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 20:55 Jak widać i jak nie słychać nic tu po mnie chyba, nie ma się do kogo odezwać ani zagadać dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:20 Bylam caly wieczor na ciekawym/?/ spotkaniu prezydenta miasta z mieszkancami. Dzisiaj nie mam sily ale jutro moze cos opowiem, jak nie zapomne hehe pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Juz listopad 05.11.03, 23:28 A u mnie mgła na całego,ledwo dotarłem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:35 A ja odrabiam zaległe czytanie, ciekawych artykułów, bardzo ciekawych nawet...lubię takie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:37 i tak czytamy i na forum zagladamy i jeszcze Parkowego zamglonego ogladamy i cieszymy sie ,ze dotarl do domu i Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Juz listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:40 To Wy się widzicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś