Dodaj do ulubionych

Komisja hehe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 15:19
Czy ktos moze wie co robi posel Kopczynski w komisji sledczej? Jeszcze nigdy
nie widzialam jak zadaje pytanie, moze sie myle. Z obledem w oczach nie
ogladam, wiec moze cos przeoczylam? Przewaznie widze go bardzo nudzacego sie
przy przewodn.:-((( Begerowa zas dzisiaj wygladala jak kokietka, fajnie? czy
smiesznie? bo o co pytala nie slyszalam.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Komisja hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:54
      Poseł Kopczyński się martwi,ma zawsze taka, zafrasowaną minę, aż mi go
      żal...Pani BeGe rozkwita - zdecydowanie, już jest dowartościowana!
      Martwi mnie mój ulubieniec bo przygasł niebożę, a kto to? A to moja słodka
      tajemnica ;-)) Powiem tylko, że nie wyklucza swojej obecności, jeszcze na
      następny rok.
      A młodzież? Jak to młodzież nie chce się uczyć. Lewanda schudł, tak mnie się
      wydaje...A rozmawiają o bzzzykaniu, Wagner tak to określił...
      Dawno już nie słucham, ile mozna?????
      • chetor Re: Komisja hehe 20.11.03, 19:43
        Kopczyński sięnie martwi, on nic nie rozumie.
        A Twój ulubieniec Naata jest między młotem a kowadłem.
        • naata Re: Komisja hehe 20.11.03, 20:08
          No tak, musi się znaleźć, i tak źle i tak nie dobrze. Zobaczymy co zrobi, ale
          prezydentem nie zostanie.
          • Gość: toja Re: Komisja hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 22:43
            Na pewno nie. Byl kiedys na wysokim urzedzie u Suchockiej i jak pamietam byl
            bardzo arogancki do wsiech. Ten typ tak ma i w zwiazku z tym sie nie nadaje,
            tylko do komisji, tu jest to zaleta. pozdrawiam.
            • Gość: naata Re: Komisja hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 01:32
              Ha! Mamy ten sam poglad ..chyba? Masz rację, u Suchockiej, i za Suchockiej,
              rzeczy się inaczej miały.....Stary bór herbami się znaczał i dęby - dostojnie
              szumiały. A, któżby śmiał??? Stać prosto! Przed historią? Gięły się zatem
              krzyże, chyliło sie "rycerstwo"... przed Viktorią! Smutne dziedzictwo Liberum
              Veto, ciągnie sie wciąż za nami. Jednym dajemy? Tym zabieramy... Serca orężem?
              Rzeczy sedno zawsze zaprzepaszczamy! Słowiańska, nasza natura! Szczera i gorąca!
              Od skrajności po skrajność, nami miota. Najgorzej, kiedy to, juz nie skrajność!
              Ale, nasza zwykła, polska - głupota!!!
              • Gość: parkowy Re: Komisja hehe IP: 80.48.150.* 21.11.03, 07:43
                Zaczynam się gubić,po diabła ta komisja?Wszystkiemu winny Michnik,nie dawałby temu grubemu pieniążków i było by cacy.:)Teraz wszyscy musimy oglądać poranne Mupet Show.:)
                • Gość: naata Re: Komisja hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 09:15
                  Właśnie słucham, AJ jest niesamowita.A jak główkę przechyla i oczęta mruży, jak
                  z Nałęczem gada. O! teraz ostrzej spojrzała...
                  ;-)
                  • Gość: toja Re: Komisja hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:49
                    Nic nie wiem, obejrze w nocy. O Michniku czytam coraz ciekawsze rzeczy, nie
                    wiem czy by sobie tego zyczyl. Troche a moze wiecej w tym prawdy jest. Wiec tez
                    juz sie tym nie podniecam Jedyny sprawiedliwy??? Watpie i wiem jedno BAGNO :-(((
                    • naata Re: Komisja hehe 21.11.03, 14:56
                      Ludzie się, kurcze, zmieniają! Jedni na lepsze, drudzy na gorsze. Najbardziej
                      władza uderza do łbów. :((
                      • toja50 Re: Komisja hehe 21.11.03, 20:57
                        Nie kracz, bo jak naszej uderzy to sie nie pozbieramy, bedziemy wyciete na
                        amen.]]]]]]]]]]]]]]]]
                        • naata Re: Komisja hehe 21.11.03, 21:31
                          O! Kurczę, nie wzięłam pod uwagę dwuznaczności? ale ja nie...co na sercu to na
                          języku.;-))) Jeszcze się nie przyzwyczaiłam do nowej WŁADZY ;-)))
                          Ale muszę przyznać, że zawsze czułam, że Chetorek no ...tego, ma dobrą
                          fuchę! :)))
                        • chetor Re: Komisja hehe 21.11.03, 21:34
                          toja50 napisała:

> Nie kracz, bo jak naszej uderzy to sie nie pozbieramy, bedziemy wyciete na
                          > amen.]]]]]]]]]]]]]]]]

Gdybym do tej pory jeszcze Cię nie lubił to teraz na pewno bym polubił :)))
                          • toja50 Re: Komisja hehe 21.11.03, 22:03
                            Kurcze, ale trudne zdanie ChetorKu ulozyles na koniec dnia, ale dzieki, ze
                            zdazyles do tej pory.DDD
                            • naata Re: Komisja hehe 21.11.03, 22:08
                              A ja? to co? choćby kto skłamał, że mnie lubi :DD
                              • toja50 Re: Komisja hehe 21.11.03, 22:28
                                Nie musimy klamac, to widac, slychac i czuc i to jest cala prawda.]]]]]]]]]]
                                • naata Re: Komisja hehe 21.11.03, 22:31
                                  Zawstydziłam się teraz, ale to miło wiedzieć i słyszeć i czuć! ;-))
                                  Z wzajemnością
                                  • parkowy Re: Komisja hehe 21.11.03, 23:39
                                    Dzisiaj Pani Torebka prawie rozpłakała się po krzyżowym ogniu pytań ulubieńca Naaty.Mało brakowało,a powtórzyła by numer z Wiadomości.:)Czepiają się wszyscy ,a ona chciała jedynie dobrze dla państwa.Należy zapytać,jakiego państwa :Milerów,czy jaśnie państwa trzymającego władzę?
                                    • chetor Re: Komisja hehe 22.11.03, 21:37
                                      dzis komisja pohukuje
                                      i Oleńkę przesłuchuje
                                      wnet przywoła pana Olka
                                      wtedy będzie przednia polka
                                      • Gość: toja Re: Komisja hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 22:29
                                        Przywolywac moze, ale to nie pomoze, jednak sie nie stawi, tylko gdzies zabawi,
                                        zaspiewa, zatanczy gdzies kolo Komanczy. To znak chyba, ze czas sie lulu
                                        szykowac. Naata gdzies sie bawi i nic na to nie zaradzi. Dobranoooooooc po
                                        taaaaaakkkkimmmmmmmm dnnnnnnniiuuuuuuuu.
    • chetor Re: Komisja hehe 28.11.03, 16:25
      W przyszłym tygodniu zanosi się na niezłą zabawę, Kwachu będzie próbował
      tańczyć i śpiewać przed komisją. Myślicie, że znajdą się tacy, którzy
      zrozumieją jego mataczenie?? Bo, że będzie mataczył to nie mam wątpilwości.
      • toja50 Re: Komisja hehe 28.11.03, 20:00
        Chetorku, nie ciesz sie. Nic z tych rzeczy, nasz prezydent na pewno nie stanie
        przed komisja, juz jego i konstytucji w tym glowa. Bardzo to wszystko obludne z
        cala jego rodzina i zameczkiem w Wisle. :-(((
        • naata Re: Komisja hehe 29.11.03, 13:25
          Też myślę, że nie zatańczy. Kto go do tego zmusi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka