gaga122 19.10.05, 14:32 Mój 8 let. syn ma poważną wadę zgryzu, poszukuję dla niego dobrego ortodonty w Lubinie, może ktoś z Was tu na forum może polecić takiego lekarza...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.ko Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 20.10.05, 17:31 Pani Piskórz, ale w Polkowicach. My chodzimy do niej w Głogowie, ale ma swoją praktykę w Polkowicach. Mam tel do gabinetu w Głogowie 835-82-66 czwartki i soboty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 20.10.05, 20:15 dziękuję bardzo......a może jeszcze ktoś poleci ortodontę z Lubina? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 20.10.05, 20:17 Wiem o jakimś gabinecie w jamnikach, wejście od tyłu. Niestety nie polecę, bo nic o nim nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 20.10.05, 20:16 ja mogę polecić ortodontę ale z Wrocławia, jeżeli jesteś zainteresowana to napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 21.10.05, 20:06 może jeszcze ktoś pomoże w poszukiwaniach....???? Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 25.10.05, 21:18 Słyszałem że jest dobra-Pani Góralczyk. Przyjmuje w przychodni Medyk, tel. 847 06 47. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.gda Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 10.11.05, 23:21 najlepsza ortodontka w miescie 9wiem bo sprawdzilam z moja wada wielu..) to pani Bogna Trojanska-Bednorz. ma prywatny gabinet w lubinie na ulicy Lesnej, niestety nie mam obecnie numeru telefonu, ale w ksiazce mozna znalezc. to najmilsza pani doktor jaka poznalam, jest spokojna, usmiechnieta a przy tym zna sie na rzeczy, w przeciwienstwie na przyklad po pana Drozda (z tylu za jamnikami), ktory tylko wrzeszczy i kaze wszystkim wyrywac przynajmniej 4 zdrowe zeby do aparatu... Odpowiedz Link Zgłoś
otagaa Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 11.11.05, 16:31 Pania Goralczyk polecam zdecydowanie..cala mpja rodzina do niej chodzi..ja nosilam u niej aparat i juz kika lat jest po i super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agakoza1 Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 15.12.05, 10:37 ja takze goraco polecam dr. Trojnska- Bednorz. Bardzo mila i wie co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
luna_medeis Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 15.12.05, 11:29 Potwierdzam i szczerze polecam Panią Bogne. --- luna Odpowiedz Link Zgłoś
czcza Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 02.12.05, 18:25 Nikt nie pisze o dr Stawińskim, który przyjmuje obok Poczty Głównej, tam gdzie dr Lesisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka15 Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 17.12.05, 22:24 Byłam u Pana Stawińskiego i po wstępnych ustaleniach i wycenie zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
moskit1980 Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 15.01.06, 22:12 Słyszałem, właśnie że od tych drucików na zęby to najlepszy gość właśnie na Odrodzenia 2a u Lesisza nazwiska niepamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
tormienta Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 16.01.06, 16:19 Ja wlasnie szykuje sie do aparatu stalego. Bylam juz na dwoch wizytach u dr. Stawinskiego (w prywatnej przychodni Lesisza). Na razie nie mam na co narzekac - wrazenie po wizycie mialam pozytywne, gosc od razu zrobil wycene (50% przed leczeniem, reszta za dwa lata, po zdjeciu aparatu). Mam nadzieje, ze jest to dobry specjalista. Mam jednak pytanie do tych, ktorzy nosili aparat, lub ktorych dzieci takowy nosily: ile placiliscie za dwa luki aparatu wraz z dwuletnia opieka? Pozdrawiam tormienta Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 16.12.05, 23:53 Też kiedyś chodziłam do dr Góralczyk i również mam o niej dobre zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tormienta Re: dobry ortodonta dla mojego dziecka 21.01.06, 19:52 Ponawiam pytanie: czy ktos z Was chodzil do Stawinskiego (w przychodni Lesiszów, kolo poczty glównej)? Czy to dobry specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś