pfrk1 15.03.06, 10:37 Czy macie doswiadczenia z tym gabinetem? Polecacie go? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: Orthos, ul. Meander, W-wa 15.03.06, 11:43 leczę się w tym gabinecie od sierpnia 2005r. Mogę polecić Ci dr Marię Tołłoczko- Tarnawską. Delikatna, cierpliwa, wszystko wyjaśni i nie ma żadnych niedomówień. Dokładnie wiesz, na czym będzie polegało leczenie, jak długo i ile Cię wyniesie. Nie narzuca swojego zdania co do wyboru aparatu, podkreśla, że bez względu na to, który wybierzesz (metalowy, porcelanowy, szafirowy)to będzie działał i skoryguje wadę. Odpowiedz Link
pfrk1 Re: Orthos, ul. Meander, W-wa 15.03.06, 12:40 Dziekuje Ci bardzo! Wlasnie do niej jestem umowiona na poniedzialek na wstepna konsultacje! Odpowiedz Link
pfrk1 Re: Orthos, ul. Meander, W-wa 21.03.06, 12:15 Wczoraj bylam na pierwszej wizycie u p. Tolloczko. Bylo bardzo sympatycznie. Poznalam rozne rodzaje aparatow (moglam sobie obejrzec zamontowane na szuczne szczeki ;-)), oczywiscie tym samym ich ceny itp. Znam juz dokladnie proces przygotowawczy. Niestety lub stety moge miec aparat dopiero za ok. 3-4 mc, bo leczona kanalowo jedynka jest oslabiona. 3-4 mc to czas przed wakacjami, wiec chyba nie zaryzykuje zalozenia aparatu przed wyjazdem na urlop. Boje sie. Wiec pewnie wszystko sie przesunie na sierpien. Ale zobaczymy. Moze do tego czasu zapal mi nie minie ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
littlefrog Re: Orthos, ul. Meander, W-wa 26.05.06, 18:04 Wkrótce zamierzam wybrać się tam na leczenie do dr Tołłoczko. Orientujecie się jak aktualnie jest tam z cenami? I czy każda wizyta kosztuje około 200 zł, czy tylko wtedy jak wymienia się łuk? Z góry dziękuję za odp:) Odpowiedz Link
naise Re: Orthos, ul. Meander, W-wa 27.05.06, 18:00 dr. Wiśniewska wizyta kosztuje zależnie od tego jaki masz aparat. Ja za pierwszą konsultację zapłaciłam 50 zł, ale miałam swoje zdjęcia i wyciski. Na ulotce któą dostałam jest cena 250zł - badania i plan leczenia. Odpowiedz Link
aleksandra1977 Re: Orthos, ul. Meander, W-wa 07.06.06, 15:58 Chodze do p. dr Tołłoczko. Pierwsza wizyta (bez planu leczenia) 50 zl. Jesli decydujesz sie na aparat to razem z planem leczenia na pierwszej wizycie zaplacisz 250 zl. Do wyboru masz 3 rodzaje zamkow aparatow ortodontycznych metalowy (cena za 2 luki 2000 zl), porcelanowy (cena za 2 luki 3600 zl) i szafirowy (cena za 2 luki 4500 zl). Comiesieczna wizyta kontrolna, bez wzgledu na to, czy wymienia sie luk, czy robi cos innego, wynosi odpowiednio: metalowy 200 zl, porcelana 250 zl i szafir 280 zl. Mozna zakladac na kazdy luk inny rodzaj zamkow, np. na dol metalowy, a na gore szafir. Wtedy ceny ja odpowiednio nizsze. Wybor aparatu zalezy tylko do pacjenta. Odpowiedz Link