sawa55 12.02.02, 14:29 ... i nawet niebo się już rozpogodziło i promienie słońca. biją mnie w twarz. ;o) Dzięki Marcin pomagasz mi myśleć... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: słońce 12.02.02, 14:32 Idę choć na 10 min cieszyć się chwilą ciepła ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: słońce IP: 213.17.165.* 12.02.02, 14:59 Jak jest pięknie na świerzym powietrzu. zapraszam poza kompa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: słońce 13.02.02, 16:06 Jakie piękne zasłony niebios... Ktoś w niebie właśnie teraz bierze prysznic. Jakie to cudne... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: słońce 14.02.02, 09:16 Mam nadzieje, że nie sika podczas kąpieli :) Wielu panom to się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: słońce 15.02.02, 08:34 Czy z autopsji ? Czasami się zdarza, myślę, że nie zawyżam tym średniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: słońce 18.02.02, 09:40 Proszę włączyć słońce, bo czuję się ociemniały z poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: słońce 18.02.02, 10:09 sloggi napisał(a): > Proszę włączyć słońce, bo czuję się ociemniały z poniedziałku. Ja już niepotrafię... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: słońce 18.02.02, 12:18 O jakiś Ty nieszczęśliwy. Czy nadal serce roztrapia Ci się na myśl o......, jaki Ty jesteś mało- reformowalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: słońce IP: 213.17.165.* 18.02.02, 12:34 sloggi napisał(a): > Czy nadal serce roztrapia Ci się na myśl o......, jaki Ty jesteś mało- > reformowalny. oj jestem. Serce mi się nadal "roztrapia". Teraz jednak wiem, że pozostaje mi już tylko milczenie i nie powinbienem w żaden sposób się kontaktować. Mam tylko nadzieję, że nie zmienię się w "cos" czym byłem dokładnie rok temu... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: słońce 18.02.02, 12:36 W Twoim sercu lądują albo madonny, albo ladacznice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: słońce IP: 213.17.165.* 18.02.02, 12:42 sloggi napisał(a): > W Twoim sercu lądują albo madonny, albo ladacznice. Madonny jeszcze nie pamiętam, a ladacznice nie wiem dlaczego to też tak ich nie można nazwać. Czułem, że wszystko się zmienia i mam podstawy sądzić, że tak było. Taki już mój los i takie upodobania. Każdy ma swoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: słońce 18.02.02, 12:51 sloggi napisał(a): > Proszę włączyć słońce, bo czuję się ociemniały z poniedziałku. I proszę masz słoneczko. Jeżeli o mnie chodzi to prawdziwym byłoby stwierdzenie, że pogoda odzwierciedla moje samopoczucie (dobrzez, że tyle chmur jest...) Mam już lepsze samopoczucie i nawet wybijam się na spotkanie dzisiaj z "nowymi" znajomymi... Zobaczymy czy wszystkie fora posiadają podobmych pod względem upodobań i zachowania bywalców... ;o) opowiem jutro jak wyglądało spotkanie. Szkoda tylko, że w takim miejscu się ono odbędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: słońce 18.02.02, 13:00 Blisko, blisko, ale na szczęście przypomina mi kogoś kim sie kiedyś bawiłem (jakiś wrzesień to był, może sierpień). Może stare czasy powróca??? Będzie miło. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: słońce 18.02.02, 13:44 Powraca jak czkawka ? Zbyt dużo ( lub zbyt mało )* ostatnio pijesz * - niepotrzebne skreślić. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: słońce 18.02.02, 13:50 sloggi napisał(a): > Powraca jak czkawka ? > Zbyt mało ostatnio pijesz > Tak jakoś bywa, ale może to i lepiej, tylko mam za dużo czasu na myślenie, a to nie jest łatwo budzić się po nieprzespanej nocce (gdyż myślisz), a nie po wpełni wykorzystanej sekundzie ciemnej strony dnia, gdy nie masz możliwości nic pomyśleć. A żebyś widział teraz moją twarz... jak niemowlęca ;o) Odpowiedz Link Zgłoś