i_bella 18.08.10, 19:45 a może ktoś poza nami też z Łomianek tam będzie? Ja już się nie mogę doczekać, śpiewam z Muse codziennie rano w drodze do pracy. Więc - koncertowe buty jutro pakuję i... znikam ... A Wy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tgserwis Re: Coke Festival 18.08.10, 21:26 i_bella napisała: > byle cieszyło. Niebycie też może :) No wlaśnie. Mnie cieszy, bo ani takiej muzyki nie lubię, ani tego napoju nie pijam. To straszne świństwo i trucizna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: Coke Festival 18.08.10, 21:39 I to jest bardzo słuszna koncepcja, z którą moge się zgodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
lomaczka Re: Coke Festival 19.08.10, 11:05 na kołku, niekoniecznie tzeba go pić :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Coke Festival 26.08.10, 21:32 nie wiem jak mozna opuscic cos takiego: www.youtube.com/watch?v=ZHKSrS8vJyI jak dla mnie - trzeba byc martwym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: Coke Festival 26.08.10, 22:00 Uwierz mi że można :) I to bez żalu. Osobiście wolę: www.youtube.com/watch?v=scDdiHIP4ag Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: Coke Festival 26.08.10, 22:36 i_bella napisała: > dziwne, zaiste, dziwne :) Zaprawdę, powiadam Ci iż są na świecie rzeczy, o których nie śniło się fizjologom. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Coke Festival 26.08.10, 22:44 :) aha - głuchota, tak... na przykład, oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś