Dodaj do ulubionych

Kicha PO - Rewelka KORDEK

30.10.10, 01:11
W INFO łomianki widziałam reklamy PO i Tadeusza Kordeka
Reklama PO to jest porażka. Nie dość że kandydata mają słabego na burmistrza to jeszcze totalnie nie potrafią się pokazać. MEGA KICHA panie i panowie! Nawet tego nie potraficie?

Reklama Kordeka - SUPER - ten człowiek wygląda na burmistrza Łomianek - szkoda , że nie kandyduje. Skoro potrafi zadbać o swój wizerunek to jest szansa że potrafi też zadbać o inne sprawy.

No i generalnie SZACUN-MEGA dla tego INFO łomianki za KLASE.
Dostałam dziś Gazete Łomiankowską i INFO Łomianki. Różnica kolosalna na plus dla INFO .

Obserwuj wątek
    • kiix Re: Kicha PO - Rewelka KORDEK 30.10.10, 02:02
      panno-ester napisała:
      > Reklama Kordeka - SUPER - t
      >
      Przestań szaleć. Sprawdź jego program z przed 4 lat. Też odbudowywał drogi i poprawiał bezpieczeństwo. Zapomniał się, że startuje do powiatu i wpakował do swojego programu zadanie gminne czyli wodociągi.
      • panno-ester Re: Kicha PO - Rewelka KORDEK 30.10.10, 03:52
        kix etaam. A kto tu szaleje ? Człowieku WYLUZUJ KCIUKI W SKARPETACH

Piszę że człowiek potrafi zadbać o swój wizerunek i widać że ma jaja. Porównuje jego ogłoszenie z ogłoszeniem PO , które jest co tu dużo gadać beznadziejne . bo żadnego pomysłu nie ma i hasło bez sensu, mdłe jak sushi koło poczty .
        Z tego co przeczytałam u Kordeka to facet bossem komunikacji był. Jeździłam i jeżdże busem wieć spox to czuje i szacun dla gościa.
    • jaberwoki Re: Kicha PO - Rewelka KORDEK 28.01.11, 22:22
      w-kicha totalna od paru lat, a roboty dla takiej specjalistki jak ty -brak.
      • roberto19633 Re: Kicha PO - Rewelka KORDEK 29.01.11, 14:34
        e-tam odgrzewane kotlety, a myślałem że coś nowego Platforma wymyśliła by mocniej się skonfrontować, i odgryźć za przegraną..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka