Dodaj do ulubionych

mobbing wyborczy

25.11.10, 15:44
Doszły mnie słuchy, że w gminie, komunikacji miejskiej i innych podległych jednostkach odbywają się spędy pracowników. Pracownicy informowani są, ze jak nastanie Dąbrowski, to będą grupowe zwolnienia i zemsta. Wygląda na to, że Łomianki cofnęły się do lat komunizmu. Chyba strach zajrzał w oczy i widmo utraty władzy, kasy, wpływów partyjnych,...Ciekawe co jeszcze wymyślą obecnie nam panujący? Jak sądzicie,czy to nie aby już przestępstwo?
Obserwuj wątek
    • qaz2510 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 15:47
      czyżby pomówienie(kolejne)?

masz na to dowody?
      • lomlive Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 15:48
        To co napisałeś to nie przestępstwo, to plotkarstwo;). NIe wiesz - nie pisz, nie jesteś pewien - nie pisz, masz dowody - pisz ile chcesz.
      • roberto19633 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 17:50
        qaz2510 napisał:

> czyżby pomówienie(kolejne)?
        >
        > masz na to dowody?

MENTALNOŚĆ KALEGO, oto twoja myśl przewodnia. Powinienem 90% twoich postów
        przytaczać, gdyż sam w dużej części pomawiasz- i to jest również porażające.
        Im głośniej ktoś krzyczy- tym bardziej się boi. Chyba wiele stracisz, gdy wygra Dąbrowski?
        • qaz2510 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 17:53
          stracę stabilizację w Łomiankach

Swoją drogą mnie też można o mobbing posądzić, bo już wieloma ludzmi rozmawiałem nt wyborów(nawet w firmie, gdzie pracuję) i wiesz co?

są efekty:)
    • bolo889 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 15:50
      Tak, potwierdzam. Do mnie też doszły takie informacje. Jeżeli to prawda a myślę, że świadków jest wielu, to sprawa nadaje się do nagłośnienia.
      To bardzo zły obyczaj zastraszać ludzi przed wyborami.
      • qaz2510 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 15:55
        proponuję zgłosic do PKW
        Juz jeden protest bez odzewu zgłosiliście
        Czemu nie pochwaliliście się odpowiedzią?

• roberto19633 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 17:53
          qaz2510 napisał:

> proponuję zgłosic do PKW
          > Juz jeden protest bez odzewu zgłosiliście
          > Czemu nie pochwaliliście się odpowiedzią?

>>Wyście, zrobiliście, zgłosiliście. Tak TOWARZYSZU, zmień swój ton wypowiedzi, gdyż trąci starą komunistyczną szkołą. Tą najpodlejszą z czasów Stalina.
          >
          • qaz2510 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 17:57
            roberto19633 napisał:

> qaz2510 napisał:
            >
            > > proponuję zgłosic do PKW
            > > Juz jeden protest bez odzewu zgłosiliście
            > > Czemu nie pochwaliliście się odpowiedzią?
            >
            > >>Wyście, zrobiliście, zgłosiliście. Tak TOWARZYSZU, zmień swój t
            > on wypowiedzi, gdyż trąci starą komunistyczną szkołą. Tą najpodlejszą
            > z czasów Stalina.
            > >
            rob - czytaj ze zrozumieniem!
            pisząc zrobiliście, wysłaliście mam na myśli twórców kww TŁ i ŁnŁ
            to w końcu zrzeszenie, więc zgodnie z prawidałmi języka polskiego nie mogę napisać na twór jednoczący grupę obywateli w liczbie pojedyńczej

• corner111 Re: mobbing wyborczy 25.11.10, 17:59
            Nie masz jak ukąsić to kąsasz w towarzysza! Może wpierw wyjaśnij swój mobbing na tym forum, gdy jeszcze parę dni temu wmawiałeś w nas że Kandydat Dąbrowski jest doskonały, a to i owo to tylko patyna. Dziś patyna opadła płatami, ukazuje się dno i nicość na którą nawet ślub udzielany przez Papierza nie pomoże! Bo kłamców nie lubimy i nie tolerujemy.
            • woynowski1 kocham mobbing 25.11.10, 18:24
              Kampania szeptów i pomówień rusza. Bez dowodów, krzty prawdy, ale rusza. Rusza bo usiłujemy dowiedzieć skąd się wziął kandydat i ile faktycznie jest wart. A wszystko wskazuje że niewiele. Krótka pamięć czy co. Raz zatrudnia 200 osób po kilku dniach już 20. Raz zakład wspaniale prosperuje, by za chwilę okazało się że są zwolnienia i długi. Raz dostaje Syzyfa, by za chwilę okazało się, że jest tylko chłopcem na posyłki. Idąc tym tropem dalej okazać się może że i Syzyfa przyznano przez pomyłkę! Istna komedia pomyłek, nikt nic nie wie, ale wszyscy są pewni że będzie lepszy! Skąd taka pewność, nikt nie wie. No chyba tylko Ci co go namaścili. Co będzie jeżeli okaże się że namaścili niewłaściwą osobę? Co będzie gdy okaże się że trzeba wziąć na siebie odpowiedzialność za wyniesienie Pana Dąbrowskiego zbyt wysoko? Złożą mandaty, a może stwierdzą ze to ja prowadziłem mobbing i z tego powodu nic nie wyszło!
              • ropcioo Re: kocham mobbing 25.11.10, 19:01
                Woynowski1,wszyscy wiemy jaki jesteś. Nie trzeba robić aż takiego mentalnego exibicjonizmu. Tak dla odświeżenia pamięci, bo trochę pogubiłeś się

forum.gazeta.pl/forum/w,229,119142470,119142659,Dabrowski_jest_swietnym_managerem.html
                • woynowski1 Re: kocham mobbing 25.11.10, 19:19
                  Owszem znam to, tle tylko że nie jest to prawda! I nie jesteś w stanie choć byś pasał sto razy pan X jest święty udowodnić tego. Bo to żaden dowód! Wskaż dowody, ale prawdziwe dowody, a nie mówiąc delikatnie mijające się z prawdą jak świadectwo pan Jopka! A CV kiedy będzie co? Też podstawisz tak łatwo podważalne dokumenty!
                  Wiesz kim jestem i wiesz że nie umiem pisać bajek. Ze posługuję się faktami. I nie lubię dmuchanych baloników, bo pękają.
                  • ropcioo Re: kocham mobbing 25.11.10, 19:32
                    woynowski1 napisał:

I nie lubię dmuchanych baloników, bo pękają.

No to uważaj przy goleniu żebyś nie pękł
                    • woynowski1 Re: kocham mobbing 25.11.10, 19:35
                      Szukaj, szukaj, szukaj!
                    • qaz2510 Re: kocham mobbing 25.11.10, 19:39
                      woynowski - olej nowonikowca
                      • papirus01 Re: kocham mobbing 25.11.10, 22:07
                        Uważaj bo znajdzie i może się potknąć. I wtedy poleci do milicji na skargę żeś wykonał mobbing każąc mu myśleć, szukać i sprawdzać. Zresztąa dla niego szukać i sprawdzać to wykonalne, gorzej z myśleniem. Widocznie zakaził tym swego kandydata i ten doceniwszy swa chorobę, obawia się debaty publicznej!
                        Oj wrzy w TŁ oj wrzy, a zaraz zacznie się gotować, bo ma dlaczego!
                        • pwz90 Re: mobbing 26.11.10, 14:46
                          Czy to prawda, że radiu ma się ukazać wywiad z ludźmi którzy opowiadają o tym całym zajściu? Jak tak byłaby to prawdziwa sensacja.
                      • roberto19633 Re: kocham mobbing 26.11.10, 17:36
                        qaz2510 napisał:

> woynowski - olej nowonikowca

Ależ qaz miałeś być grzeczny , a tu takie słowa. Czyżbyś wszedł na nowy poziom agresji?
                  • roberto19633 Re: kocham mobbing 26.11.10, 17:33
                    Zaczęła się wojna na teczki i haki. Ale realny świat trudno zaczarować. To ulica będzie wybierać i na wynik wyborów forum niestety ma mały wpływ.
                    Ciekaw jestem jak daleko to wszystko pójdzie.
                    Ja bynajmniej zdania nie zmieniam. Dąbrowski jest ok. Natomiast nie twierdzę że Burmistrz jest najgorszy ze wszystkich. Zawsze może być lepszy, np Dąbrowski i o tym zdecydują Wyborcy nie corner, qaz i kto tam jeszcze.
                    • qaz2510 Re: kocham mobbing 26.11.10, 17:35
                      roberto odwal się ode mnie

złap się dąbrowskiego i jego firmy, wykształcenia i programu nad wyrost zdrowego rozsadku

• darabu7 Re: kocham mobbing 26.11.10, 21:50
                        Ma być TVP Info i wywiad z pracownikami ICDS-u którym Dyrektor obiecał że dostaną wysokie nagrody jeżeli poprą Pszczółkowskiego a jeżeli wygra Dąbrowski to będą zwolnienia. Może dyrektor boi się że będzie jedno zwolnienie i będzie dotyczyło jego..
                        • qaz2510 Re: kocham mobbing 26.11.10, 21:52
                          fajnie a Ty będziesz?

• wosabi Re: kocham mobbing 27.11.10, 09:20
                          kiedy ma być ten wywiad? może być ciekawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka