labes 30.11.10, 20:45 Warto obejrzesć ciekawą wypowiedź młodej mieszkanki Łomianek: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmsanczia Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 20:55 Ło matko. =O To teraz się będziemy wypowiadać na jutjubie? :) No to czekamy na odpowiedź przeciwnego obozu. :> Odpowiedz Link Zgłoś
zorro500 Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 21:41 dobre, wiele osób tak uważa. Na debacie, oprócz samej rozmowy między kandydatami, każdy pokazał jakie środowisko za nim stoi, bardzo to nylo na niekorzyść Dąbrowskiego, zachowywali się jak zwykli kibole, wstyd mi ze na niego głosowalem w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
loginobywatelski Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 21:50 hahaha..to dobre...naprawde, autokreacja na wysokim poziomie plus niezla propaganda... Odpowiedz Link Zgłoś
trekkie Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 23:18 Brawo za odwagę. Czekam na więcej takich, z obu stron ;) Pojedynek na odśnieżanie Rolniczej byłby ciekawy, ale pojedynek na poparcie na YT może być lepszy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 23:22 jutro redaktor tadeo nakreci swoj film - zobaczycie:P Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 23:30 proponuje spojrzeć na 8 strone ostatniej REKLAMÓWKI LOMIANKI.INFO www.lomianki.info/document.php?did=1953 3 miejsce KWW Łączą nas Łomianki, Okręg 1, 3 miejsce na liście Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: OCENA DEBATY 30.11.10, 23:45 O, to trochę zmienia wydźwięk tej wypowiedzi. No to teraz w odpowiedzi powinien być filmik z kimś z listy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 00:14 To trochę zachwiało przekonaniem o koalicji ŁnTŁ. :> Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 00:21 dzieki temu linkowi juz wiem co to za pani darła buzie i tupała nogami - ŁnŁ okreg1 Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 08:17 Coś mi się wydaje, że ta Pani to z innej półki niż cały komitet JG Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 08:54 Coś mi się wydaje, że i TŁ i ŁnŁ mogą się zawieść na swoich ludziach w radzie, może i tam trafił się ktoś brzydzący się agresją, przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 09:13 kmsanczia napisała: > Coś mi się wydaje, że i TŁ i ŁnŁ mogą się zawieść na swoich ludziach w radzie, > może i tam trafił się ktoś brzydzący się agresją, przypadkiem. To bardziej niż pewne. Przecież tam są także ludzie myślący...... o Łomiankach Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 16:33 Przepraszam - jakiej debaty ???. Jeśli chodzi o publiczność to była tragifarsa gwizdkowo-kołtuńska, która wzięła górę nad meritum... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 17:03 k.jurek napisał: > Przepraszam - jakiej debaty ???. Jeśli chodzi o publiczność to była tragifarsa > gwizdkowo-kołtuńska, która wzięła górę nad meritum... ;((( Absulutnie masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
lucca.mint Re: OCENA DEBATY 01.12.10, 23:42 Super :) bardzo trafna ocena debaty!Słuszne spostrzeżenia. Chyba wszyscy mamy takie same wrażenia po debacie.Takie słowa jeszcze bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu,że 5-go grudnia trzeba zagłosować za obecnym burmistrzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1567 skąd nagła zmiana frontu 02.12.10, 06:37 Obejrzałam filmik i chyba mnie oczy mylą. Pani, która odcina się od gwizdania i zagłuszania wypowiedzi kandydata 2 dni przed wyborami wręczała gwizdki pod carrefourem! Nie wiedziała do czego służą i co maja symbolizować??? Skąd ta nagła zmiana frontu? Ja myślę, że podczas debaty nie jedna osoba gwizdała na gwizdku wręczonym wcześniej przez tą właśnie panią. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: skąd nagła zmiana frontu 02.12.10, 10:46 majka1567 napisała: > Obejrzałam filmik i chyba mnie oczy mylą. Pani, która odcina się od gwizdania i > zagłuszania wypowiedzi kandydata 2 dni przed wyborami wręczała gwizdki > pod carrefourem! Nie wiedziała do czego służą i co maja symbolizować??? Skąd ta > nagła zmiana frontu? Ja myślę, że podczas debaty nie jedna osoba gwizdała n > a gwizdku wręczonym wcześniej przez tą właśnie panią. Wcale nie wykluczone, że Pani ta rozdawała gwizdki ale przed I turą wyborów. Zdanie zmieniła po wysłuchaniu debaty. Dziś może żałuje, że wcześniej związała się z taką grupą. Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: skąd nagła zmiana frontu 02.12.10, 14:14 2hestia napisała: > majka1567 napisała: > > > Obejrzałam filmik i chyba mnie oczy mylą. Pani, która odcina się od gwizd > ania i > > zagłuszania wypowiedzi kandydata 2 dni przed wyborami wręczała gwizdk > i > > pod carrefourem! Nie wiedziała do czego służą i co maja symbolizować??? S > kąd ta > > nagła zmiana frontu? Ja myślę, że podczas debaty nie jedna osoba gwiz > dała n > > a gwizdku wręczonym wcześniej przez tą właśnie panią. > Wcale nie wykluczone, że Pani ta rozdawała gwizdki ale przed I turą wyborów. Zd > anie zmieniła po wysłuchaniu debaty. Dziś może żałuje, że wcześniej związała si > ę z taką grupą. Myślę, że na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
trublood Re: skąd nagła zmiana frontu 02.12.10, 19:09 majka1567 napisała: > Obejrzałam filmik i chyba mnie oczy mylą. Pani, która odcina się od gwizdania i > zagłuszania wypowiedzi kandydata 2 dni przed wyborami wręczała gwizdki > pod carrefourem! Nie wiedziała do czego służą i co maja symbolizować??? Skąd ta > nagła zmiana frontu? Ja myślę, że podczas debaty nie jedna osoba gwizdała n > a gwizdku wręczonym wcześniej przez tą właśnie panią. Pani Aldono,niech się Pani tak nie ekscytuje :) Pani mąż - Tomasz Dąbrowski zawalił debatę,był nieprzygotowany i rozczarował WIELU wyborców. Każdy ma prawo do własnej oceny wystąpienia pani męża.Kobitka po prostu ma jaja i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: skąd nagła zmiana frontu 02.12.10, 23:21 Pani Aldono czy pozdrowić Panią Iwonę z Dąbrowy. Łomianki są małe, dużo wiedzą i pamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
trublood Re: skąd nagła zmiana frontu 02.12.10, 19:37 Pani Aldono,niech się Pani tak nie ekscytuje :) Pani mąż - Tomasz Dąbrowski zawalił debatę,był nieprzygotowany i rozczarował WIELU wyborców. Każdy ma prawo do własnej oceny wystąpienia pani męża.Kobitka po prostu ma jaja i tyle! A może je rozdawała żeby wygwizdać Pani męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
bolo-998 Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 14:15 1 Na Gorąco, Cieplutkie TŁ 16 Jest to rozpaczliwy obraz obrony tracącego poparcie Pana Tadeusza Dąbrowskiego na rzecz oczywiście rosnącego w siłę Pan Wiesława Pszczółkowskiego. Sam tytuł „Przyszedł zwyciężył” jest stwierdzeniem irracjonalnym. Każdy wycofujący się z dyskusji przegrywa lub najzwyczajniej ucieka. Aż takiej dziwacznej zaiste metody użył kandydat TD uciekł od pytań. Widocznie wiedział, że każde jego pytanie lub te stronniczo stawiane TŁ tezy, można odpowiedzieć jednoznacznie i oczywiście! Że całość tego co mówią Twoje Łomianki to czyste hasła propagandowe nie mające nic wspólnego z rzeczywistością, a właściwą odpowiedzi na to zna doskonale Wiesław Pszczółkowski. Kto ucieka od problemów Łomianek było widać niestety. I widać było, że ich nie zna! Tak też okazało się być i z pretendentem Panem Dąbrowskim. Wystarczy obejrzeć cała dyskusję, jest zarejestrowaną w Internecie na stronie: www.lomianki.info/document.php?did=1990 i jakikolwiek komentarz jest zbyteczny. Jeżeli to zwycięstwo to zaiste Pyrrusowe zwycięstwo! Ale propagandystom z TŁ to nie przeszkadza. Im wolno bujać w obłokach, przeciwnikom nie. I nie każdy jest specjalistą od przypinania łatek przeciwnikom na poziomie Pana Krysteckiego. Może bym i potrafił, jednak moja godność nie pozwala mi na zniżanie się do takiego poziomu, a właściwie dna propagandowego. Dobitnym przykładem takiej metody jest sielankowy wywiad z TD na stronie 3. On nie miesza się w kampanię negatywną, natomiast wszyscy przeciwnicy robią to. Jakoś zapomina, że cała gazetka stanowi kompleksową negatywne nagonkę przeciw obecnemu burmistrzowi. Gdzie tam deklarowany przez kandydata TD pokój? Gdzież tam jest cokolwiek na temat merytorycznej dyskusji o przyszłości Łomianek, nad czym tak mocno ubolewa Pan T.Dąbroski. No chyba, że on nie panuje nad swymi współpracownikami, a oni traktują go jako marionetkę. I chwalą go nadal za rzekome osiągnięcia poparte przez Pana Jopka. Czego można nauczyć się w firmie uginającej się pod narastającym ciężarem długów, czego można nauczyć się podczas likwidacji zakładu produkcyjnego w firmie której perspektywy są żadne! A sama strata w 2009 r. wyniosła niemalże 20 mln zł? Na przeciwnika wyciąga się natomiast co i jak się da. Najlepiej o tym świadczy artykuł ze str. 4, a ilustracja prezentuje spokojnie stojącego przy stoliku z ulotkami człowieka rozdającego ulotki Pana Wiesława Pszczółkowskiego. Jak pisze to Pan Krystecki, niezależny redaktor prosto z kanału warsztatu samochodowego „zachowywali się poniżej przyzwoitości. Napastowali przechodniów wciskając ulotkę – kłamliwy paszkwil” czy potrzebny jakikolwiek komentarz ? Zwykłe pustosłowie, gdzież na tym zdjęciu agresja? Ja też tam byłem, lecz agresji nie widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 14:36 Ja też byłam i też agresji nie widziałam. Rozdawano ulotki, częstowano kawą. Żadnych nieprzyzwoitych ulotek nie rozdawano. Ktoś nie chciał wziąć ulotki p. Pszczółkowskiego to nie był napastowany. Czemu się tak nakręcacie. Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 14:53 2hestia napisała: > Ja też byłam i też agresji nie widziałam. Rozdawano ulotki, częstowano kawą. Ża > dnych nieprzyzwoitych ulotek nie rozdawano. Ktoś nie chciał wziąć ulotki p. Psz > czółkowskiego to nie był napastowany. Czemu się tak nakręcacie. I ja byłam i widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 19:14 2hestia napisała: > Ja też byłam i też agresji nie widziałam. Rozdawano ulotki, częstowano kawą. Ża > dnych nieprzyzwoitych ulotek nie rozdawano. Ktoś nie chciał wziąć ulotki p. Psz > czółkowskiego to nie był napastowany. Czemu się tak nakręcacie. >>Zaraz to kiedy Marek Z. przyłożył pędzlem Wołyńskiemu? Czy to Panie Marku nie była zbytnia przesada? Rozumiem że nerwy ale bić starego człowieka? I to w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 23:32 Posłuchajmy opinii młodego pokolenia i uczmy się. Pani Małgosi debata otworzyła oczy ale niektórym z forumowiczom NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 23:34 wystarczy zobaczyc debate te klaskania na poczatku ktore byly dla p. Dąbrowskiego a ile z tego zostało na zakonczenie debaty - niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 23:35 qaz2510 napisał: klaskania - tzn okalski Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: OCENA DEBATY 02.12.10, 23:35 qaz2510 napisał: > wystarczy zobaczyc debate te klaskania na poczatku ktore byly dla p. Dąbrowskie > go a ile z tego zostało na zakonczenie debaty - niewiele > > Oj prawda prawda Odpowiedz Link Zgłoś
0.eroticon Re: OCENA DEBATY 03.12.10, 23:58 BEZAPELACYJNIE debatę wygrał Pszczółkowski . ten kto nie widział MUSI ją obejrzeć i zobaczyć jaką marionetką jest TD szykuje się nam MUPPET SHOW w wykonaniu Dąbrowskiego,Pelika,Kłodeczki i innch Odpowiedz Link Zgłoś