Dodaj do ulubionych

Bajkowy horror.

21.02.11, 17:47
Qurcze nie da się przejechać/wąsko/, przejść też nie/dzisiaj ślisko, za parę dni bagno po pachy/.
Co się zieje na ulicach Bajkowego? totalny kataklizm.

Pies poszedł w tamte rewiry , niestety poszedłem jego śladem , a tam horror - wąsko,
koleiny, totalne bagno istny XIX wiek. Coś trzeba z tym zrobić , p.Marcinie proszę coś robić w tej sprawie .
Obserwuj wątek
    • soltys-bajkowego Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 18:13
      roberto19633 napisał:

> Qurcze nie da się przejechać/wąsko/, przejść też nie/dzisiaj ślisko,
      > za parę dni bagno po pachy/.
      > Co się zieje na ulicach Bajkowego? totalny kataklizm.
      >
      > Pies poszedł w tamte rewiry , niestety poszedłem jego śladem , a tam
      > horror - wąsko,
      > koleiny, totalne bagno istny XIX wiek. Coś trzeba z tym zrobić , p.Ma
      > rcinie proszę coś robić w tej sprawie .

XIX wiek Pan pisze... Hmmm... W kilku sprawach rzeczywiście zatrzymaliśmy się we wspomnianym wieku.
      Proszę o telefon, chętnie wyjaśnię Panu, jak to jest, że znacznie łatwiej jest tu na forum pisać niż poszerzać drogi Bajkowego :)

tu telefon do mnie

Marcin Etienne
      • roberto19633 Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 18:25
        Wiem że z szerokością ulic jest problem. Podziwiałem zorganizowanie elektoratu z Bajkowych podczas wyborów. Myślę że z taką dyscypliną da Pan radę przeforsować
        wyrównanie i poszerzenie ulic.
        Myślę też, że ten problem należy nagłaśniać wśród szerokiego gremium ,czytelników forum również.

• soltys-bajkowego Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 18:34
          roberto19633 napisał:

> Wiem że z szerokością ulic jest problem. Podziwiałem zorganizowanie el
          > ektoratu z Bajkowych podczas wyborów. Myślę że z taką dyscypliną da
          > Pan radę przeforsować
          > wyrównanie i poszerzenie ulic.
          > Myślę też, że ten problem należy nagłaśniać wśród szerokiego gremium
          > ,czytelników forum również.
          >
          A, to jeśli zna Pan problemy, to proszę je tu na forum uczciwie przedstawić...
          Jeśli ma Pan dodatkowo jakieś wątpliwości, chętnie wszystko Panu wyjaśnię telefonicznie.
        • neptun666 Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 18:51
          roberto wiem ze pałasz miłością do sołtysa ale pisanie takich bzdur, to lekka przesada.
          cytuję:
          Podziwiałem zorganizowanie el
          > ektoratu z Bajkowych podczas wyborów. Myślę że z taką dyscypliną da Pan radę >przeforsować
          >wyrównanie i poszerzenie ulic.

Zrozumiałem że sołtys bajkowego osobiście przestawi płoty i wyrówna ulice, roberto zejdż na ziemię i spójrz na realia.

A zresztą już niedługo radną będzie twoja ulubiennica P. Podolska więc migiem Ci wszystko załatwi. wszak kawał kobity jest:)
          Piszesz dalej:
          Myślę też, że ten problem należy nagłaśniać wśród szerokiego gremium
          > ,czytelników forum również.

Rozumiem że czytelnicy forum również wezmą udział w tej akcji?:)
          • roberto19633 Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 19:02
            neptun ty się dobrze czujesz?
            Grzecznie dyskutuję z p.Marcinem ,a ty mi głodne kawałki sprzedajesz.
            Zejdź na ziemię - już po wyborach , zacznij nieco racjonalnie podchodzić do rzeczywistości. To że mam inne zdanie na temat e-dzienników , nie znaczy że jestem przeciwnikiem p.Etienn,a w poszerzaniu i równaniu ulic. Mam nadzieję że dokona tego ,choćby po to bym biegnąc za psem nie wywinął orła.
            Neptun , przeszłość zasłania ci oczy i rozum. Troszkę panuj nad emocjami.
            • neptun666 Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 19:11
              O moje poczucie możesz być spokojny, nad emocjami to Ty zapanuj.
              Nie wydaje mi się aby sołtys miał w swoich obowiązkach zamiatanie ulicy jak Ty biegniesz za swoim psem, to Ty masz uważać abyś nie wywinął orła, możesz przytrzymać się płotu:)
              • roberto19633 Re: Bajkowy horror. 21.02.11, 20:58
                neptun666 napisał:

> O moje poczucie możesz być spokojny, nad emocjami to Ty zapanuj.
                > Nie wydaje mi się aby sołtys miał w swoich obowiązkach zamiatanie ulicy jak Ty
                > biegniesz za swoim psem, to Ty masz uważać abyś nie wywinął orła, możesz przytr
                > zymać się płotu:)

Widzę że nie znasz problemu Bajkowego. Tam szalała niegdyś zabudowa bez planu.
                Dlatego powstał totalny bałagan architektoniczny. Zresztą widzę że cały czas nie możesz przeżyć grudniowej niespodzianki . Nastawiłeś się na totalną konfrontację, dlatego nawet jeżeli coś jest racjonalne, upatrujesz w tym atak i podstęp.
                • dr_sztrosmajer1 Re: Bajkowy horror. 22.02.11, 00:15
                  W zeszłym roku jeszcze, jeden z mieszkańców bajkowego "załatwił" nieodpłatnie destrukt w Warszawie, sołtys Etienne rozpoczął akcję równania i... mina. Inny mieszkaniec zablokował równanie jednej z ulic. Jak wiemy większość dróg w bajkowym jest prywatna. Człowiek się nie zgodził na przejazd sprzętu, a namówił go do tego jeden z naszych obecnych vickuf. Mieszkaniec Kiełpina. Piszesz do neptuna, że się po poraszce nie umie otrząsnąć. Co powiesz na to, że ktoś był gotów egzystować w tym szlamie i dziurach, byle by tylko pszczoła i sołtys z peło nie mogli się pochwalić zrobieniem czegoś dobrego dla mieszkańców bajkowego. Mam rodzinę na bajkowym i oni mówią, że sołtys jest tak popularny i lubiany, bo naprawdę się mocno angażuje w sprawy lokalne, no i ma sukcesy.
                  • marmit1 Re: Bajkowy horror. 22.02.11, 10:36
                    dr_sztrosmajer1 napisał:

> Inny mieszkaniec zablokował równanie jednej z ulic. Jak wiemy większość dróg w bajkowy
                    > m jest prywatna. Człowiek się nie zgodził na przejazd sprzętu, a namówił go do
                    > tego jeden z naszych obecnych vickuf. Mieszkaniec Kiełpina.

He, he :) Widzę, że w Bajkowym, jest to samo, co na Chopina. Jeden chce równać drogę, a drugi blokuje z nieznanych powodów. Normalnie jak Kargul z Pawlakiem. Widać trzeba polubić błoto i dziury. Można przecież chodzić w gumowcach (albo śniegowcach, jak ktoś woli).
                  • roberto19633 Re: Bajkowy horror. 22.02.11, 16:32
                    Też go lubię, szkoda że abstynent.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka