Dodaj do ulubionych

cała Platforma popiera trekki-ego

25.02.11, 17:19
Gdyby wszyscy z naszego ula byłi tacy jak trekki, nie byłoby skandali z Ronsonem .
Nie byłoby klęski wyborczej w Łomiankach. Nie byłoby przyszłej klęski w wyborach Parlamentarnych.
Jestem za samooczyszczeniem się P.O. z takich elementów jak W.P. , były Rzecznik As, i cała reszta pszczół. Co ja gadam płotek.
Kiedyś padł temat utwardzania ulic na Dziek. Bajkowym.

Oświadczam wszystkim że wysypywanie leszu, czyli żużla z pieca hutniczego, to nic innego jak skażenie środowiska.

Dlaczego? niech mądrale z platforki dowiedzą się że żużel jest odpadem po produkcyjnym skażonym promieniotwórczo. I takie elementa i patologie to Greenpeace powinien
eliminować.

Obserwuj wątek
    • memo2009 Re: cała Platforma popiera trekki-ego 25.02.11, 18:24
      Ten żużel na ulice zamówiło sołectwo czy gmina ?
      • hedora123 Re: cała Platforma popiera trekki-ego 28.02.11, 18:49
        memo2009 napisał:

> Ten żużel na ulice zamówiło sołectwo czy gmina ?
        Dobrze że Sołectwo nie chciało zamówić odpadów z francuskich reaktorów atomowych. Nie trzeba by zapalać latarni na ulicach bajkowych.

W Polsce , nikt nie rozumie Geniuszy od odpadów i e-dzienników. Swoją drogą to w lomianki.info przeczytałem jakiś bełkot na temat tych dzienników. I już widzę że to superściema . Zarabiać będzie głównie E-Firma. Nauczycielom i Rodzicom zostanie tylko prestiż, a Gmina pójdzie w ,,skarpetkach,, . Zamiast podwyżek dla nauczycieli
        będzie kasa dla wprowadzających system elektroniczny. Po co Nauczycielom dodatek motywacyjny skoro te pieniądze zagospodaruje ktoś inny.
    • neptun666 a kysz klonie.... 25.02.11, 18:59
      Nawet nie stać Cię na swój nick,podszywasz się pod kogoś klonie, a kysz,,
    • tri4tri Re: cała Platforma popiera trekki-ego 01.03.11, 09:51
      niestety ale na tym forum widać jak tępi są niektórzy użytkownicy co nawet loginu nie są w stanie wymyślić ,a co dopiero coś logicznego powiedzieć , tragedia .................
      • hedora123 Re: cała Platforma popiera trekki-ego 01.03.11, 18:23
        tri4tri napisał:

> niestety ale na tym forum widać jak tępi są niektórzy użytkownicy co nawet logi
        > nu nie są w stanie wymyślić ,a co dopiero coś logicznego powiedzieć , tragedia
        > .................

Rozumiem że zaliczasz się do tej elitarnej mniejszości. Tej co to ma fajny login i fajną receptę na szczęście i 3 filar na wyspach Zielonego Przylądka.
        Przykro mi że życie jest chorobą przenoszoną drogą płciową.
        • robeerto19633 Re: cała Platforma popiera trekki-ego 03.03.11, 09:49
          Analfabetyzm i uciekanie od zasadniczych tematów na tym forum przybiera monstrualne rozmiary. Od początkowego tematu dotarliśmy już do drogi płciowej. Zaiste przepięknie.
          A droga płacowa jest dominująca w naszym świecie . itd Wiec razem krzyczmy nie dla płciowego GMO!! Bo ona błaźni burmistrza i jego sąsiedztwo i sąsiedztwo sąsiedztwa a także elektronikę na która ma zgubny wpływ pył z leszu naszych dróg. Uff skończyłam podsumowania tematu z punktu nie dotyczącego Po ludzia.
          • roberto19633 Re: cała Platforma popiera trekki-ego 03.03.11, 17:06
            robeerto19633 napisała:

> Analfabetyzm i uciekanie od zasadniczych tematów na tym forum przybiera monstru
            > alne rozmiary. Od początkowego tematu dotarliśmy już do drogi płciowej. Zaiste
            > przepięknie.
            > A droga płacowa jest dominująca w naszym świecie . itd Wiec razem krzyczmy nie
            > dla płciowego GMO!! Bo ona błaźni burmistrza i jego sąsiedztwo i sąsiedztwo są
            > siedztwa a także elektronikę na która ma zgubny wpływ pył z leszu naszych dróg.
            > Uff skończyłam podsumowania tematu z punktu nie dotyczącego Po ludzia.

Zdecyduj się kobieto. Czy droga placowa, czy droga płciowa. Zrób obiad, zajmij się czymś pożytecznym.
        • tfoje_lom Re: cała Platforma popiera trekki-ego 03.03.11, 09:54
          hedora123 napisała:

> Przykro mi że życie jest chorobą przenoszoną drogą płciową.

Jak sie ciebie czyta, to jest przykro, baaaardzo przykro. Doradzam ci żeby nie powielać błędu rodziców, nie przenoś dalej tej epidemii.
          • neptun.666 Re: cała Platforma popiera trekki-ego 03.03.11, 17:46
            tfoje_lomianki. Twoje ,czyli niczyje. Tylko ci seks w głowie. Napij się bromu, może ci opadnie/testosteron/ , bo na rozum to zbyt późno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka