Dodaj do ulubionych

Absolutely Fabiolous

25.02.02, 08:44
W tym tygodniu kończy się emisja pierwszej części mojego ulubionego serialu.
Chyba popełnię hara-kiri-skłodowską :(
Obserwuj wątek
    • Gość: kornikz Re: Absolutely Fabiolous IP: *.poz-wok.leased-e.ids.pl 25.02.02, 09:04
      trzymaj sie dzielnie, jesteśmy z Tobą:))
      apropos wczoraj odwiedziłem giełde na balickiej, co jest zabawnego, a no to że
      całośc ochrania policja a na giełdzie obraca sie wyłącznie towarem niewiadomego
      pochodzenia, piratami i wszystkim tym co nie ma nic współnego z legalnościa. ot
      taki paradoksik:))
    • irzyk Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 11:21
      Patsy kochanie łączę się z Tobą w żałobie i zakładam czarną woalkę i czarne
      podwiązki ;-(
      • sloggi Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 12:14
        Droga Edino, powiedz cos swojej asystentce Przygłup, żeby przestała malować się
        komórką i odsłuchiwać szminkę, bo ma całe uszy czerwone.
        Kiedy ja mam mieć tą mammografię i co to wogole jest ?
        • Gość: sawa55 Re: Absolutely Fabiolous IP: 213.17.165.* 25.02.02, 13:20
          sloggi napisał(a):

> Kiedy ja mam mieć tą mammografię i co to wogole jest ?

Ja nie wiem kiedy będeą Ci badali piersi, ale powodzenia. Chyba nic nie znajdą,
          jak się sam badasz... Wiesz raz w miesiącu musisz to robić... ;o)
          Pred lustrem, unieś ręce do góry-czy nie widzisz zmian w kształcie swoich piersi
          i kolorze skóry? Czy skóra nie marszczy się i ciągnie? To samo skontroluj
          opierając dłonie mocno na biodrach. Sciśnij brodawkę. Zobacz, czy nie wydziela
          się z niej płyn.
          Wersja pod prysznic: Lewą rękę połóż z tyłu głowy, prawą na lewej piersi. Lekko
          naciskając trzema środkowymi palcami, zataczaj drobne kółeczka wzdłuz piersi, z
          góry na dół i z powrotem. To samo zrób z prawą piersią. Sprawdx czy nie czujesz
          stwardnień lub guzka...
          Powodzenia, a TV nie oglądam, więc nie jest mi źle z tego powodu, że skończył się
          jakiś serial...
          Pozdrawiam ;o)
          • sloggi Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 13:38
            Ale cyce badasz na bieżąco, więc rak sutka Ci nie grozi.
            • Gość: sawa55 Re: Absolutely Fabiolous IP: 213.17.165.* 25.02.02, 13:41
              sloggi napisał(a):

> Ale cyce badasz na bieżąco, więc rak sutka Ci nie grozi.

Na 100% mi nie grozi ;o) Zawsze to robie sam lub ktoś kto się napatoczy ;o)
              Mam świetną ulotkę gdzie jest jeszcze opisane jak to się robi leżąc wygodnie w
              łóżeczku pod ciepłą kołderką. Polecam rewelacja... ;o)
              • sloggi Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 14:29
                Operację raka suta robi się z miejscowym zaMROZIeniem, więc uważaj !
                Lepsza profilaktyka. No i ten masaż pod kołdrą - brzmi przekonująco - tylko w
                tą częstotliwość miesięczną niezbyt wierzę.
                • irzyk Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 14:49
                  Ale do jej wielkich CYCÓW nie wystarczy zaMROZIenie.
                  Tam potrzeba całą armię ludzi
                  • Gość: sawa55 Re: Absolutely Fabiolous IP: 213.17.165.* 25.02.02, 14:57
                    ;o)))
        • irzyk Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 13:21
          Mammografia droga Patsy jest po to aby pan doktor mógł sprawdzić czy nikt
          ostatnio nie pogryzł Ci ich za mocno i czy z tego powodu nie masz jakiś guzów.
          PAMIĘTAJ może się to przeobrazić w raka, a w Twoim niemłodym wieku może Cię to
          kochana szybko wykończyć
          I co ja bym wtedy bez Ciebie zrobiła
          Twoja najdroższa
          EDINA
          • sloggi Re: Absolutely Fabiolous 25.02.02, 13:39
            I powiedz swojej matce, że jak jeszcze raz skrytykuje stworzony przeze mnie
            imidż Twojej kuchni, to oddam ją do domu starców, żeby ją żywili karmą dla psów.
            • Gość: sawa55 Re: Absolutely Fabiolous IP: 213.17.165.* 25.02.02, 13:43
              sloggi napisał(a):

> I powiedz swojej matce, że jak jeszcze raz skrytykuje stworzony przeze mnie
              > imidż Twojej kuchni, to oddam ją do domu starców, żeby ją żywili karmą dla psów
              > .

Ale chyba będą jej śpiewali przez cały dzień, więc wszystko OK. ;o)
              W kolorze czerwonym wymyśliłaś?
              • Gość: kornikze Re: Absolutely Fabiolous IP: *.poz-wok.leased-e.ids.pl 25.02.02, 14:21
                jestem pełen podziwu że wszyscy jesteście zafascynowani tym tasiemcem :)
                mnie jednak nurtuje pytanie: jaka jest prędkośc jaskółki z obciązenie.
                a jak mniecoś zirytuje to zawsze moge powiedzieć NI
                :))
                • Gość: sawa55 Re: Absolutely Fabiolous IP: 213.17.165.* 25.02.02, 15:27
                  NI??? na??? jaskółka? jaka jaskółka? ;o)
                  Zasypało i zaMROZIło całą ziemię... ;o)
                  Ale jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy... ;o)
                  • sloggi Re: Absolutely Fabiolous 26.02.02, 13:40
                    Dzis ostatni odcinek - chyba upadnę nisko z rozpaczy.
                    • irzyk Re: Absolutely Fabiolous 26.02.02, 17:15
                      Dołączam się kochana Patsy
    • irzyk Re: Absolutely Fabiolous 27.02.02, 10:37
      Patsy kochanie,
      potwierdz proszę wizyte w celu poprawy koka
      Twoja
      Edina
      • patsy_kensit Re: Absolutely Fabiolous 27.02.02, 12:32
        Naturalnie Sreberko, że potwierdzę.
        • edina_monsoon Re: Absolutely Fabiolous 27.02.02, 14:25
          patsy_kensit napisał(a):

> Naturalnie Sreberko, że potwierdzę.