stefanprawo 15.04.11, 11:09 Ślimaczy się nakładanie nawierzchni drogowej na drodze powiatowej ul.Rolniczej SZybciej Panowie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun666 Re: rolnicza asfalt 16.04.11, 22:09 stefanprawo napisał: >SZybciej Panowie szybciej stefan szybkość jest wskazana przy łapaniu pcheł:) Może do młodych kartofli się wyrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
321art Re: rolnicza asfalt 16.04.11, 23:24 Nie chcę być złośliwy, ale Rolnicza w obecnym stanie to już jest coś koło roku. Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: rolnicza asfalt 17.04.11, 11:01 No właśnie . Gdzie jest p.Wójcicka gdzie maestro Kolwas gdzie reszta? Jakoś tak zginęli w tej ,, światowo-wojewódzkiej poolityce,,. Do roboty, leniuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
321art Re: rolnicza asfalt 17.04.11, 12:12 HO.ho.ho, Rolnicza na odcinku Jedności, Wiślana gładka jak pupcia niemowlaka .Jeszcze tylko znaków nie pościągali. Mam nadzieje że z jakiegoś powodu nie będą jej pruć od nowa.Nie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: rolnicza asfalt 17.04.11, 12:27 Witam Pana Panie hornet-lom, zostałam wywołana do odpowiedzi,wiec informuję że już od pierwszej sesji jest awantura o ul.Rolniczą i nie tylko ja ale również pozostali radni ( bez radnego Opary) jesteśmy zdesperowani aby w końcu Starostwo Powiatu zaczęło poważnie traktować mieszkańców Łomianek. W ubiegły poniedziałek na wniosek radnych przyjechali na wizję ulicy Rolniczej Dyrektor Zarządu Dróg Powiatu Warszawskiego Zachodniego Pan Jerzy Wójcik i Inspektor Nadzoru Pan Wrzosek oraz wykonawca,został dokonany przegląd stanu robót od ul. Wiślanej do ul. Jedności Robotniczej i spisano wszystko co powinno zostać poprawione, teraz oczekujemy dokończenia prac zgodnie z tym co uzgodniliśmy, w przeciwnym przypadku nie zgodzimy się na odebranie tych robót.Zapewniam Pana że jestem na ulicy Rolniczej co dziennie. Pozdrawiam Magda Wójcicka. Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: rolnicza asfalt 17.04.11, 16:12 Witam Panią droga Magdo. Mała nieścisłość. Nie jestem Nim tylko Nią. Specjalnie napisałam , gdyż wiedziałam że tylko na Pani rozsądną odpowiedź mogę liczyć. Niestety Panowie jeżeli chodzi o działanie to kulą ogon pod siebie. Lub jak kto woli kucyk wkładają między uszy. Pan Kolwas owszem był , i jest aktywny ale tylko na politycznym forum Łomianek. W Powiecie to raczej ,, zaginął w akcji,, i słuch po nim zaginął, a tyle obiecywał............ . Miał taki fajny PR. Odpowiedz Link Zgłoś