esscort 01.05.11, 11:08 Są jakieś przecieki nt. naszej delegacji do Rzymu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyjaciel_siara Re: Rzym 01.05.11, 11:12 esscort napisał: > Są jakieś przecieki nt. naszej delegacji do Rzymu? Przyjmij 100% (tych z "pierwszych stron gazet"). Najwyżej będziesz mile zaskoczony :) Twój Przyjaciel Siara Odpowiedz Link Zgłoś
kaliop323 Re: Rzym 01.05.11, 11:25 Tym razem nie będzie o czym pisać i nie będzie powodu do nakręcania się. Księgę podobno zawiózł osobiście radny Wolanin:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Rzym 01.05.11, 11:37 ale czemu "nakręcania się"? Po prostu informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 jednym słowem 01.05.11, 12:20 Beaty fixacja! skoro juz tam pojechali to juz niech nie wracają! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: jednym słowem 01.05.11, 19:37 Chciałem pojechać by poleżeć sobie krzyżem na placu Św .Piotra. Ale niechcący przeczytałem prognozą pogody dla Rzymu i stwierdziłem że marmur będzie zbyt zimny ,by poleżeć krzyżem. Dla tego zostałem w ŁOMIANKACH , PIJĘ CYTRYNÓWKĘ/CZEGO I WAM ŻYCZĘ/ Szkoda korzonków. No to na zdrowie. Przyjdą upały , wtedy zaproponuję rum z limoną i liśćmi mięty oraz dodatek lodu. Ess , twoje zdrówko, jest wolne, bawmy się jak ludzie ,pzdr. Pierniczę to całe gadanie o pierdołach. Odpowiedz Link Zgłoś
tamtamtuptup Re: jednym słowem Rzym 01.05.11, 22:31 kaliop323 napisał: >> Księgę podobno zawiózł osobiście radny Wolanin:) przyjaciel_siara napisał: > Przyjmij 100% (tych z "pierwszych stron gazet"). > Wolanin na pierwszych stronach gazet ?. Jakiś numer wyciął w Italii i go opisali. Tutaj chyba nie bywał na pierwszych stronach gazet. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Rzym 01.05.11, 23:32 Może dobrze ,że nie ma info ? Poprzedni włodarze- w imię populistyczej promocji- pewnie na kolanach popełzli by do Rzymu-reklamując jakieś deweloperskie osiedle w Łomiankach......... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto16933 Re: Rzym 01.05.11, 23:45 krzysiom1 napisał: > Może dobrze ,że nie ma info ? Poprzedni włodarze- w imię populistyczej promocji > - pewnie na kolanach popełzli by do Rzymu-reklamując jakieś deweloperskie osied > le w Łomiankach......... Przestan już, bo zmienię o Tobie zdanie. Zacznij oceniać wreszcie tych, którzy teraz dryguja! Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Rzym 02.05.11, 11:25 Krzysiek Ty masz jakąś straszną obsesję. Pięć miesięcy minęło a Ty ciągle o Pszczole. Daj mu wreszcie spokój. Przejrzałam w archiwum Twoje wcześniejsze wpisy i stwierdzam autorytatywnie. Jesteś chory na Pszczołę. Czy jest na to jakieś lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzimka Re: Rzym 02.05.11, 11:46 Na tak zaawansowaną pszczołozę lekarstw już nie ma. W tym stadium... z każdym miesiącem cierpienia będą coraz cięższe. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto16933 Re: Rzym 02.05.11, 13:54 tuzimka napisała: > Na tak zaawansowaną pszczołozę lekarstw już nie ma. W tym stadium... z każdym m > iesiącem cierpienia będą coraz cięższe. Były burmistrz jest dla Krzyśka jednym wielkim wyżutem sumienia. On musi z tym żyć. No chyba, że się coś z obecną władzą poprawi (na co się nie zanosi ). Niestety obawiam sie, że to stan przewlekły nie rokujący nadziei na poprawe :/ Krzysiu weź urlop na rządanie! Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Rzym 02.05.11, 18:44 jest lekarstwo na pszczołę. Ot proste packa na muchy.Gorzej z jego d.upow.łazami. mają wolne , znów się produkują hestio-wardecko -roberto16933. Popierniczony właz wchodzący dawnej ekipie po wazelinie wprost do śledziony. Odpowiedz Link Zgłoś
desesfis Re: Rzym 02.05.11, 22:52 A tak naprawdę to kto, czym, za ile i za czyje, śmignął do świętego miasta na tę okoliczność. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Rzym 03.05.11, 16:02 Nie wiedziałam neptun6666, że tylko ty tobie podobni mają wyłączność pisania na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś