01.05.11, 11:08
Są jakieś przecieki nt. naszej delegacji do Rzymu?
Obserwuj wątek
    • przyjaciel_siara Re: Rzym 01.05.11, 11:12
      esscort napisał:

> Są jakieś przecieki nt. naszej delegacji do Rzymu?

Przyjmij 100% (tych z "pierwszych stron gazet"). Najwyżej będziesz mile zaskoczony :)

Twój Przyjaciel Siara
    • kaliop323 Re: Rzym 01.05.11, 11:25
      Tym razem nie będzie o czym pisać i nie będzie powodu do nakręcania się.
      Księgę podobno zawiózł osobiście radny Wolanin:)
      • esscort Re: Rzym 01.05.11, 11:37
        ale czemu "nakręcania się"? Po prostu informacja.
    • wardecka78 jednym słowem 01.05.11, 12:20
      Beaty fixacja!

skoro juz tam pojechali to juz niech nie wracają!
      • roberto19633 Re: jednym słowem 01.05.11, 19:37
        Chciałem pojechać by poleżeć sobie krzyżem na placu Św .Piotra. Ale niechcący przeczytałem prognozą pogody dla Rzymu i stwierdziłem że marmur będzie zbyt zimny ,by poleżeć krzyżem. Dla tego zostałem w ŁOMIANKACH , PIJĘ CYTRYNÓWKĘ/CZEGO I WAM ŻYCZĘ/ Szkoda korzonków. No to na zdrowie. Przyjdą upały , wtedy zaproponuję rum z limoną i liśćmi mięty oraz dodatek lodu. Ess , twoje zdrówko, jest wolne, bawmy się jak ludzie ,pzdr.

Pierniczę to całe gadanie o pierdołach.
        • tamtamtuptup Re: jednym słowem Rzym 01.05.11, 22:31
          kaliop323 napisał:
          >> Księgę podobno zawiózł osobiście radny Wolanin:)

przyjaciel_siara napisał:
          > Przyjmij 100% (tych z "pierwszych stron gazet").
          >
          Wolanin na pierwszych stronach gazet ?. Jakiś numer wyciął w Italii i go opisali.
          Tutaj chyba nie bywał na pierwszych stronach gazet. Ciekawe.
    • krzysiom1 Re: Rzym 01.05.11, 23:32
      Może dobrze ,że nie ma info ? Poprzedni włodarze- w imię populistyczej promocji- pewnie na kolanach popełzli by do Rzymu-reklamując jakieś deweloperskie osiedle w Łomiankach.........
      • roberto16933 Re: Rzym 01.05.11, 23:45
        krzysiom1 napisał:

> Może dobrze ,że nie ma info ? Poprzedni włodarze- w imię populistyczej promocji
        > - pewnie na kolanach popełzli by do Rzymu-reklamując jakieś deweloperskie osied
        > le w Łomiankach.........

Przestan już, bo zmienię o Tobie zdanie. Zacznij oceniać wreszcie tych, którzy teraz dryguja!
      • 2hestia Re: Rzym 02.05.11, 11:25
        Krzysiek Ty masz jakąś straszną obsesję. Pięć miesięcy minęło a Ty ciągle o Pszczole. Daj mu wreszcie spokój. Przejrzałam w archiwum Twoje wcześniejsze wpisy i stwierdzam autorytatywnie. Jesteś chory na Pszczołę. Czy jest na to jakieś lekarstwo.
        • tuzimka Re: Rzym 02.05.11, 11:46
          Na tak zaawansowaną pszczołozę lekarstw już nie ma. W tym stadium... z każdym miesiącem cierpienia będą coraz cięższe.
          • roberto16933 Re: Rzym 02.05.11, 13:54
            tuzimka napisała:

> Na tak zaawansowaną pszczołozę lekarstw już nie ma. W tym stadium... z każdym m
            > iesiącem cierpienia będą coraz cięższe.

Były burmistrz jest dla Krzyśka jednym wielkim wyżutem sumienia. On musi z tym żyć. No chyba, że się coś z obecną władzą poprawi (na co się nie zanosi ). Niestety obawiam sie, że to stan przewlekły nie rokujący nadziei na poprawe :/

Krzysiu weź urlop na rządanie!
          • neptun6666 Re: Rzym 02.05.11, 18:44
            jest lekarstwo na pszczołę. Ot proste packa na muchy.Gorzej z jego d.upow.łazami.
            mają wolne , znów się produkują hestio-wardecko -roberto16933. Popierniczony
            właz wchodzący dawnej ekipie po wazelinie wprost do śledziony.
            • desesfis Re: Rzym 02.05.11, 22:52
              A tak naprawdę to kto, czym, za ile i za czyje,
              śmignął do świętego miasta na tę okoliczność.
            • 2hestia Re: Rzym 03.05.11, 16:02
              Nie wiedziałam neptun6666, że tylko ty tobie podobni mają wyłączność pisania na tym forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka