Dodaj do ulubionych

nowe meble kuchenne

19.06.11, 18:02
Zapraszamy do Studia Mebli Kuchennych "teraz kuchnia!" w Ząbkach. Posiadamy w ofercie wysokiej jakości meble kuchenne w przystępnych cenach.Jesteśmy Autoryzowanym Przedstawicielem polskiego producenta mebli kuchennych,który specjalizuje się w tej branży już od 24 lat. Gwarantujemy solidność wykonania i montażu naszych mebli.Ponadto w ofercie posiadamy sprzęt AGD w cenach hurtowych oraz szafy wnękowe firmy INDECO.
PROMOCJA WIOSENNA!
Do każdego zakupionego u Nas zestawu mebli kuchennych otrzymają Państwo bardzo atrakcyjny prezent + rabat na meble za zakupiony w naszym Studio sprzęt AGD.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą w Studio w Ząbkach przy ul.Piłsudskiego 103 lok.2 lub na stronie : terazkuchnia.
Obserwuj wątek
    • stefanprawo nie zaśmiecaj tego forum człowieku 19.06.11, 18:40
      Jeżeli chcesz się reklamować bo na przykład nie masz klientów to daj ogłoszenie w miejscu do tego przeznaczonym a nie tą pseudo reklamę na naszym forum....to forum nie jest do tego przeznaczone więc nie zaśmiecaj swoją pseudo reklamą tego forum od tego klientów ci nie przybędzie a wręcz przeciwny efekt osiągasz
      • gosia2441 namiar tylko na priva 20.10.11, 17:50
        ja mam super fachowca od szaf wnekowych, mebli kuchennych, mebli lazienkowych. ale podam tylko na priva :)
        • neptun6666 Re: namiar tylko na priva 20.10.11, 20:10
          Ja mam superfachowca na zastępcę Komendanta. Ale informację tajne/poufne podam tylko stefanowi na priva.
          • gosia2441 Re: namiar tylko na priva 20.10.11, 20:25
            nie chce podawac tych informacji na forum, poniewaz bedzie to spam.
        • carrolla85 Re: namiar tylko na priva 29.11.11, 01:21
          Witam,
          A czy mogłaby Pani przesłać jakieś zdjęcie? Jaki jest metraż? NO i najważniejsze jaki był koszt kuchni?
          Pozdrawiam
          Karolina
          • gosia2441 Re: namiar tylko na priva 06.12.11, 19:23
            prosze o podanie swojego emaila.
            • marta3280 bdb firma 27.05.12, 18:07
              polecam ta firme od mebli kuchennych
              www.mkmeblenawymiar.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka