Dodaj do ulubionych

do lomianki 2011

11.02.12, 02:02
lomiankji 2011 odczep się ode mnie i nie poniżaj mnie nadal.
Wystarczająco dużo krzywdy mi wyrządziliście dziękując w perfidny sposób za moją długoletnią pracę.Nie strasz mnie wypowiedzeniem i nie zatrudniaj na etacie sprzątaczki w Auchan.Pomysł o sobie,bo jako urzędnik samorządowy,ciągle konfliktowy nie sprawdzasz się .
Proszę mnie tu nie mieszać w perfidne Twoje zagrywki.
Lomianki 2011 masz tu nazwę pleciugi i to jest dobre określenie.
Nie pisz głupot,tylko podaj jakieś argumenty.
Nie pomawiaj radnych o to,że brali jakieś podwójne diety.Twoje posty są niegrzeczne,nieprawdziwe i napastliwe.
Jeżeli jesteś JZ ,to zajmij się swoją osobą i pracą ,bo urzędnikowi nie wypada pisać na forum bzdury i to jeszcze w godzinach pracy.
Obserwuj wątek
    • neptun6666 Re: do lomianki 2011 11.02.12, 07:06
      Masz wyjście . Przedstaw się z imienia i nazwiska. Opisz swoją historię. Myślę że wiele osób cię zrozumie.
      • przyjaciel_siara Re: do lomianki 2011 11.02.12, 10:09
        neptun6666 napisał:

Masz wyjście . Przedstaw się z imienia i nazwiska. Opisz swoją historię. Myślę że wiele osób cię zrozumie.

Cóż za światłe pomysły?

Jak tam Neptun? Pytania pozostają bez odpowiedzi.
        Dla przypomnienia, bo chyba ci uciekło:

1. O jakiej straży dla zwierząt pisałeś, co to te biedne zwierzęta z drogi miałaby zgarniać?
        2. Kto ma strażników miejskich przekazać do dyspozycji MSW? Burmistrz? A może należy załatwić sprawę Uchwałą Rady Miejskiej.
        Dorzucam jeszcze:
        3. Jak chcesz zamieszczać płatne ogłoszenia w GŁ?

Zaintrygowałeś mnie stefan swoimi pomysłami. Ooops. Pomyliłem się, oczywiście nie stefan tylko neptun.

Twój Przyjaciel Siara
        • neptun6666 Re: do lomianki 2011 11.02.12, 11:05
          przyjaciel_siara napisał:

> neptun6666 napisał:
          >
          > Masz wyjście . Przedstaw się z imienia i nazwiska. Opisz swoją hi
          > storię. Myślę że wiele osób cię zrozumie.

>
          > Cóż za światłe pomysły?
          >

Każdy pomysł jest dobry, gdy brakuje kasy-mundralo-SIARO i nie będę ci co chwila odpowiadał. Poczytaj sobie to odpowiedź sam znajdziesz. Nie zdenerwujesz mnie ,bo wiesz że jak chcę to mogę powtarzać jak mantrę.
          ZLIKWIDUJCIE STRAŻ MIEJSKĄ.

• przyjaciel_siara Re: do lomianki 2011 11.02.12, 11:20
            neptun6666 napisał:

ZLIKWIDUJCIE STRAŻ MIEJSKĄ.

I tyle mądrego masz do powiedzenia?

Twój Przyjaciel Siara
            • neptun6666 Re: do lomianki 2011 11.02.12, 13:50

> neptun6666 napisał:
              >
              > ZLIKWIDUJCIE STRAŻ MIEJSKĄ.
              >
              > I tyle mądrego masz do powiedzenia?

Czasem mądrość tkwi w w szczególe.
              Zlikwidować SM
              >
              > Twój Przyjaciel Siara
              • przyjaciel_siara Re: do lomianki 2011 11.02.12, 14:21
                neptun6666 napisał:

Czasem mądrość tkwi w w szczególe.
                Zlikwidować SM

Krzty mądrości nie ma w twoich szczegółach. Ale zacznijmy od początku, bo najwyraźniej zbyt dużo pytań pozostało bez odpowiedzi i gubisz się. Pomogę ci i skoncentrujemy się na razie na jednej twojej wypowiedzi dotyczącej uprzątania tych biednych zwierzaków (później zajmiemy się MSW i hipermarketami).

Tzw. powiatowa straż dla zwierząt, o której napisałeś. Proszę o więcej informacji. Jak ma realizować zadania w naszej gminie. Okaż, że tę swoją mądrość, która tkwi w tym małym szczególe :)

I zaraz przechodzimy do dalszych pytań...

Twój Przyjaciel Siara
                • neptun6666 Re: do lomianki 2011 11.02.12, 14:58

> neptun6666 napisał:
                  >
                  > Czasem mądrość tkwi w w szczególe.
                  > Zlikwidować SM

>
                  > Krzty mądrości nie ma w twoich szczegółach. Ale zacznijmy od początku, bo najwy
                  > raźniej zbyt dużo pytań pozostało bez odpowiedzi i gubisz się. Pomogę ci i skon
                  > centrujemy się na razie na jednej twojej wypowiedzi dotyczącej uprzątania tych
                  > biednych zwierzaków (później zajmiemy się MSW i hipermarketami).
                  >
                  > Tzw. powiatowa straż dla zwierząt, o której napisałeś. Proszę o więcej informac
                  > ji. Jak ma realizować zadania w naszej gminie. Okaż, że tę swoją mądrość, która
                  > tkwi w tym małym szczególe :)
                  >
                  > I zaraz przechodzimy do dalszych pytań...
                  >
                  > Twój Przyjaciel Siara

Nie chodzimy na tych samych falach.
                  Należy ukrócić rozrzutność pieniędzy w Gminie. Obniżyliście burowi.
                  Niech bur poszuka następnych oszczędności. Niech da przykład:
                  Straż Miejska do likwidacji.
                  Po co powielać obowiązki Policji.
                  Proponuję byś za swoje utrzymywał SM, ciekaw jestem kiedy ją zamkniesz?
                  • przyjaciel_siara Re: do lomianki 2011 11.02.12, 15:18
                    neptun6666 napisał:

Nie chodzimy na tych samych falach.
                    Należy ukrócić rozrzutność pieniędzy w Gminie. Obniżyliście burowi.
                    Niech bur poszuka następnych oszczędności. Niech da przykład:
                    Straż Miejska do likwidacji.
                    Po co powielać obowiązki Policji.
                    Proponuję byś za swoje utrzymywał SM, ciekaw jestem kiedy ją zamkniesz?

Absolutnie w jednym masz rację. Nie chodzimy na tych samych falach. Masz pewną ideę zrobienia cięć w ramach "oszczędności". Rzucasz absurdalne hasła za stefanem i czego oczekujesz? Że wszyscy ci przyklasnął. Ja mówię - ok. Tylko najpierw napisz, na jakiej zasadzie chcesz to robić.
                    A ty tymczasem rzucasz durne pomysły a to ze "strażą zwierzęcą", a to z "przejęciem strażników przez MSW". To znów piszesz, że hipermarket ma strażników przejąć.

Zauważ. Delikatnie podchodzę do sprawy i nie piszę otwarcie, żeś "dureń" tylko proszę cię o rozwinięcie swoich złotych myśli. Tak więc 5 razy się zastanów nim coś chlapniesz. I tyle.

Twój Przyjaciel Siara
                    • neptun6666 Re: do lomianki 2011 11.02.12, 17:18

> neptun6666 napisał:
                      >
                      > Nie chodzimy na tych samych falach.
                      > Należy ukrócić rozrzutność pieniędzy w Gminie. Obniżyliście burowi.
                      > Niech bur poszuka następnych oszczędności. Niech da przykład:
                      > Straż Miejska do likwidacji.
                      > Po co powielać obowiązki Policji.
                      > Proponuję byś za swoje utrzymywał SM, ciekaw jestem kiedy ją zamknie
                      > sz?

> A ty tymczasem rzucasz durne pomysły a to ze "strażą zwierzęcą", a to z "przeję
                      > ciem strażników przez MSW". To znów piszesz, że hipermarket ma strażników przej
                      > ąć.
                      >
                      > Zauważ. Delikatnie podchodzę do sprawy i nie piszę otwarcie, żeś "dureń" tylko
                      > proszę cię o rozwinięcie swoich złotych myśli. Tak więc 5 razy się zastanów nim
                      > coś chlapniesz. I tyle.
                      >
                      > Twój Przyjaciel Siara

Jeżeli tylko tak błędne wnioski wyciągnąłeś , wybacz że nie napiszę żeś kretyn.
                      I tak oto przeszliśmy do kilku słów oceny swojego poziomu.
                      Oczywiście powinienem dawno i biernie uważać twe złote myśli za górnolotne.
                      Tak siaro ,,gó...lotne,,!!! byłoby określeniem właściwszym.
                      • mezark Re: do lomianki 2011 12.02.12, 21:46
                        Inni powtarzają więc moge i ja:
                        Widać od razu, że grupa likwidatorów kolejnych składników organizmu gminy /SM/ to dinozaury i jest na wskroś przesiąknięta ideami socjalizmu. Manipulacja wyziera z ich każdego słowa. By tego dokonać nie rezygnują nawet z najbardziej agresywnej retoryki.
                        Chciałby zwrócić uwagę, że w roku ubiegłym gmina otrzymała o ponad 20 milionów mniej dotacji niż za poprzednika. Rok bieżący, będzie raczej wyglądał podobnie... . Jednym z podstaw sukcesów finansowych, nie jest zbyt mocne zaciskania pasa, ale zwiększanie dochodów własnych! A tymczasem w roku ubiegłym zwiększano dochody własne jedynie kosztem mieszkańców i jeszcze raz mieszkańców./ wiem że dochody te trafiły do spółek, dzięki czemu gmina nie musiała dawać większych dotacji- ot takie uproszenie / Woda, ścieki, komunikacja podrożały nie o kilka procent, ale solidnie, odczuwalnie dla kieszeni. W tym roku ma być podobnie. W dodatku obcięto niemal wszystkie inwestycje. Jeżeli Burmistrz jedynie tak potrafi zaradzać gminą, to jutro zaczniemy likwidować co się da! Bo ten pan ze swą ekipą potrafi jedynie doić mieszkańców, lecz wziąć się za konstruktywną pracę dla dobra gminy i zwiększanie jej bogactwa, nie potrafi. Ot taki kogucik, który utracił z pola widzenia mieszkańców, a za cel wziął walkę z radą miejską!
                        • mezark Re: do lomianki 2011 12.02.12, 22:14
                          Widać od razu, że grupa likwidatorów kolejnych składników organizmu gminy /SM/ to dinozaury i jest na wskroś przesiąknięta ideami socjalizmu. Manipulacja wyziera z ich każdego słowa. By tego dokonać nie rezygnują nawet z najbardziej agresywnej retoryki.
                          Chciałby zwrócić uwagę, że w roku ubiegłym gmina otrzymała o ponad 20 milionów mniej dotacji niż za poprzednika. Rok bieżący, będzie raczej wyglądał podobnie... . Jednym z podstaw sukcesów finansowych, nie jest zbyt mocne zaciskania pasa, ale zwiększanie dochodów własnych! A tymczasem w roku ubiegłym zwiększano dochody własne jedynie kosztem mieszkańców i jeszcze raz mieszkańców./ wiem że dochody te trafiły do spółek, dzięki czemu gmina nie musiała dawać większych dotacji- ot takie uproszenie / Woda, ścieki, komunikacja podrożały nie o kilka procent, ale solidnie, odczuwalnie dla kieszeni. W tym roku ma być podobnie. W dodatku obcięto niemal wszystkie inwestycje. Jeżeli Burmistrz jedynie tak potrafi zaradzać gminą, to jutro zaczniemy likwidować co się da! Bo ten pan ze swą ekipą potrafi jedynie doić mieszkańców, lecz wziąć się za konstruktywną pracę dla dobra gminy i zwiększanie jej bogactwa, nie potrafi. Ot taki kogucik, który utracił z pola widzenia mieszkańców, a za cel wziął walkę z radą miejską!
                          • 321art Re: do lomianki 2011 12.02.12, 22:54
                            Mezark, dołączyłeś do grona pOpitoleńców?
                            • lobotomia-d Re: do lomianki 2011 13.02.12, 09:52
                              Ja też dolaczę! Bo racja jest niestety mezarka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka