natalonek 20.02.12, 17:57 Czy możecie polecić mi dobrego fryzjera w łomiankach. Jest kilka nowych salonów, czy ktoś już je przetestował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: fryzjer w łomiankach 20.02.12, 20:37 natalonek napisała: > Czy możecie polecić mi dobrego fryzjera w łomiankach. Jest kilka nowych salonów > , czy ktoś już je przetestował? Dla mężczyzn- "Zielony domek" Dla pań -Lwowska ale ostatnio nie odbiera telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: fryzjer w łomiankach 20.02.12, 20:54 esscort napisał: > a gdzie ten domek? Na Warszawskiej obok Rosmana- tylko był tam przed Rosmanem Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: fryzjer w łomiankach 22.02.12, 13:29 a, to wiem. Chodziłem tam ale nie byłem zadowolony, ale to było dawno, więc może teraz jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miu4 Re: fryzjer w łomiankach 21.02.12, 18:19 Przetestowany na warszawskiej, tam gdzie fotograf, strzyże dobrze, cena przystępna, można przyjść "prosto z ulicy". Nie wiem jak inne, bardziej skomplikowane "zabiegi". Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: fryzjer w łomiankach 21.02.12, 18:28 Fryzjer "Wiola" naprzeciwko ICDS. Dla mężczyzn p.Tomek, dla kobiet p.Emilka. Tanio, miło, profesjonalnie, nie chodzimy z mężem nigdzie indziej od paru już lat. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: fryzjer w łomiankach 21.02.12, 20:47 Salon " Viola" naprzeciwko ICDS obok smaczka. Miła obsługa właścicielka P. Viola, męski Tomek polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka1947 Re: fryzjer w łomiankach 21.02.12, 21:02 Też polecam zakład "Viola" znajdujący się przy ul.Warszawskiej, naprzeciwko ICDS. Kilka lat korzystam z usług tego zakładu i nie wyobrażam sobie zmiany. Miłe Panie i sympatyczny Pan,ładnie,modnie strzygą-czeszą wg upodobań.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lock-padlock Re: fryzjer w łomiankach 22.02.12, 13:21 Dla Mężczyzn tylko Krysia, Warszawska 109, wejście od działkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta60 Re: fryzjer w łomiankach 23.02.12, 10:10 Ja też polecam p. Emilkę w salonie VIOLA obok ICDS. Ceny konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
libr90 Re: fryzjer w łomiankach 23.02.12, 10:50 Polecam salon Wiola na przeciwko icds'u, w ostateczności dużo dobrego słowa słyszałem od klientów płci męskiej z salonu przed Delikatesami Groszek tam gdzie j.angielski ładnie i dość tanio względem podwyżek w Salonie Wiola. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: fryzjer w łomiankach 23.02.12, 11:46 Co wy tak piszecie, jakby u fryzjera chodziło głównie o to, żeby było tanio ;) może niech ktoś wyjaśni, o co głównie chodzi u fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: fryzjer w łomiankach 23.02.12, 11:54 O to żeby potem przez miesiąc nie chodzić non stop w czapce. Kiedyś znajoma (ostrzyżona przez męża) przyszła do pracy a portier do niej "pan do kogo?". Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: fryzjer w łomiankach 23.02.12, 12:04 jeśli chodzi o fryzurę, to myślę, że są dwie szkoły: jedna, żeby po wyjściu od fryzjera wyglądać i tak samo jak przed wejściem. A druga - żeby było całkiem odwrotnie - czyli żeby się bardzo zmienić. Ten drugi sposób jest lansowany w wielu filmach i powieściach, gdzie zawsze jak kobieta ma jakieś kłopoty z facetem w tle (np. mąż zdradza, kochanek nie odbiera telefonów) to jako wyjście z sytuacji podaje się zmianę fryzury. W jednym z polskich filmów bohaterka poszła dalej i gdy mąż odszedł oraz wyzrucili ją z pracy, to się zdenerwowała i zbudowała sobie dom (oprócz zmiany fryzury). Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: fryzjer w łomiankach 23.02.12, 12:16 No tak, jak się rozstaje to może się w końcu zmienić, inaczej mąż by jej nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaa78 Re: fryzjer w łomiankach 01.03.12, 14:35 Polecacie różne salony ale możecie przestrezc też przed wpadkami. Czasami człowiek testuje różności aż trafi na dobrego. Moją największa porażką była p.Monika Banach. Miała salon na Warszawskiej 147 a teraz sie przeniosła gdzieś do Centrum na przeciwko Tiramisu, (bo w poprzednim miejscu widocznie była już spalona). Byłam kilka razy u niej (mój mąż tylko raz) myslałam ze moze ma zły dzien ale zawsze to samo. Wszystko robią uczennice, które traktuje jak służące:/ Strzyże sama co nie do końca jej wychodzi!!!!! Mężczyzn nie lubi przyjmować, może dlatego ze nie potrafi ich strzyc. Strasznie naciąga na makijaże-raz zaryzykowałam bo tanio... jednak jaka cena takie wykonanie... :( załamana byłam Tam gdzie fotograf obok tiramisu- faktycznie dobrze dziewczyna strzyze i farbuje włosy chociaz pracuje na bardzo tanich kosmetykach po których zdazyło mi sie miec łupiez. Odpowiedz Link Zgłoś