Dodaj do ulubionych

Cham z chamów

24.02.12, 09:41
W odpowiedzi na posty lomianki2011, piszę do niego per chamie. Piszę tak z uwagi na jego stałą pozycję w wypowiedziech "do matuli". Takiego chamstwa można szukać już chyba tylko na Orzechowej.
Obserwuj wątek
    • marcin-gruszka Re: Cham z chamów 24.02.12, 09:49
      Powiedziałbym raczej, że w okolicy al. Chopina...
      • lock-padlock Re: Cham z chamów 24.02.12, 10:01
        Myślę, że Szczytowa przegrywa z Orzechową, przynajmniej w rankingu chamstwa.
        • lomianki2011 Re: Cham z chamów 24.02.12, 10:39
          I kto to mówi - progenitura PZPR-owca, towarzyszom podziękowaliśmy 22 lata temu po załamaniu się produkcji wyrobów czekoladopodobnych. Wystarczy już rządów w Łomiankach towarzyszy, populistów, matek, żonek i kochanek - przyzwyczajcie się do tego. Jedyne co umiecie to podnosić sobie diety i tyle.....
          • z.lomianek Re: Cham z chamów 07.03.12, 19:34
            Jaki proroczy post

• marcin-gruszka Re: Cham z chamów 07.03.12, 20:56
            Piotruś skoro ciągle wracasz do czasów komuny to chyba Ty masz jakiś problem osobisty w tej kwestii... Nie wiem w jakim celu uderzasz w ten aspekt, bo jeżeli nie wiesz to ja Cię uświadomię - komuny nie ma i nigdy nie wróci, chyba że tak bardzo tego pragniesz :) chociaż patrząc na naszą gminę, to w tej chwili bliżej nam do komuny niż demokracji... Jeżeli o mnie chodzi to prędzej pozwolę żeby w Polsce zapanowała anarchia niż komuna... Ty chyba jednak lubisz tamte czasy :)
            • 321art Re: Cham z chamów 07.03.12, 21:36
              Wiesz co Marcinie, czasy się zmieniają, zmieniają się ustroje, ale mentalność ludzi pozostaje, prawdopodobnie są to cechy dziedziczne, coś co pozostaje w genach, nie jestem pewien czy akurat ty masz moralne prawo wypowiadać się na temat kto czerpał z komuny i kto za nią mógłby tęsknić. Co do anarchii zrozumiałem, jak nie my , to nikt.
              • lomianki2011 Re: Cham z chamów 08.03.12, 07:18
                He czasy się zmieniają, ale nie pan doktorze Mengele.
                • lobotomia-d Re: Cham z chamów 08.03.12, 14:30
                  Ale dokopailście lomiankom 11, zobaczcie jak zgrzczniało chłopię! Może i tata lub mama pzrełożyla przez kolana i pseczkiem przetłumaczylo co znaczy kultura!
                  • kochan_1968 Re: Cham z chamów 08.03.12, 14:41
                    lobotomia-d napisał:
                    > Ale dokopailście lomiankom 11, zobaczcie jak zgrzczniało chłopię! Może i tata l
                    > ub mama pzrełożyla przez kolana i pseczkiem przetłumaczylo co znaczy kultura!

Za chwiel znowu koledze lomianki2011 uleje jad z otworu gębowego. To się ma we krwi. Trzeba tylko poczekać. Zaraz zacznie szabelkom na krzywych nóżkach wywijać.
                    • lomianki2011 Re: Cham z chamów 08.03.12, 18:11
                      kochan_1968 napisał:

> Za chwiel znowu koledze lomianki2011 uleje jad z otworu gębowego. To się ma we
                      > krwi. Trzeba tylko poczekać. Zaraz zacznie szabelkom na krzywych nóżkach wywij
                      > ać.

A czemu mam wywijać "szabelkom". Wystarczy mi popatrzeć jak wielkogłowy, tancerz i dr.mengele plota pierdoły i na siłę próbują zainteresować nimi innych.
                      • lobotomia-d Re: Cham z chamów 08.03.12, 18:33
                        Poległam!
                        • z.lomianek Re: Cham z chamów 08.03.12, 22:19
                          lomianki2011 napisał:

> A czemu mam wywijać "szabelkom". Wystarczy mi popatrzeć jak wielkogłowy, tancer
                          > z i dr.mengele plota pierdoły i na siłę próbują zainteresować nimi innych.

Pomyliłeś się przy logowaniu N4
                          • neptun6666 Re: Cham z chamów 09.03.12, 07:23
                            z.lomianek napisał:

> lomianki2011 napisał:
                            >
                            > > A czemu mam wywijać "szabelkom". Wystarczy mi popatrzeć jak wielkogłowy,
                            > tancer
                            > > z i dr.mengele plota pierdoły i na siłę próbują zainteresować nimi innych
                            > .
                            >
                            > Pomyliłeś się przy logowaniu N4
                            wybacz stara pierdoło ,ale uległeś omamom wzrokowym.
                            Proponuję instytut geriatrii
                      • lock-padlock Re: Cham z chamów 08.03.12, 23:27
                        lomianki2011 napisał:

> A czemu mam wywijać "szabelkom". Wystarczy mi popatrzeć jak wielkogłowy, tancer
                        > z i dr.mengele plota pierdoły i na siłę próbują zainteresować nimi innych.

dr. mengele...? Czy ty ścierwo masz świadomość o kim piszesz? Przywoływanie tej postaci w odniesieniu obojętnie do kogo, to już, to już... Nie mam słów!
                        • be-cacy Re: Cham z chamów 08.03.12, 23:59
                          Tak zauważyłem , że lomianki2011 ,to nieciekawy typ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka