neptun6666 09.03.12, 17:16 Czego nie zaznał? lub jakie przyjemności go ominęły? mógł zostać wszak aresztowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun6666 Re: co zaznał starszy pan na policji 10.03.12, 09:37 A co na to Komendant Policji? jakieś oświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: co zaznał starszy pan na policji 13.03.12, 07:36 jakieś wyjaśnienie już jest? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto16933 Re: co zaznał starszy pan na policji 13.03.12, 08:34 neptun6666 napisał: > jakieś wyjaśnienie już jest? Nie badz taki nerwowy. Cieplutko sie robi? Dlaczego na policję sie nie udasz skoroś taki ciekawy co twoj pryncypał nawywijal. O ile mi wiadomo sprawa jest juz nieco wyrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: co zaznał starszy pan na policji 13.03.12, 16:58 roberto16933 napisał: > neptun6666 napisał: > > > jakieś wyjaśnienie już jest? > > Nie badz taki nerwowy. Cieplutko sie robi? Dlaczego na policję sie nie udasz sk > oroś taki ciekawy co twoj pryncypał nawywijal. O ile mi wiadomo sprawa jest juz > nieco wyrzej. Po pierwsze pryn cy pała to z ciebie niezła. Po drugie wyżej stoi nieco,,wyrzej,,. Po trzecie sprawa jest nieźle dęta, zobaczymy efekty prazy komisarza. No gdyby było coś na rzeczy byście << towarzysze>> wyli z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: co zaznał starszy pan na policji 13.03.12, 21:48 2hestia napisała: > Bełkot Starałem się być przez ciebie zrozumianym, a tu taki afront? Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki2011 Re: co zaznał starszy pan na policji 13.03.12, 22:43 Kolejna wydumana sprawa szkodników z bezrady Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: co zaznał starszy pan na policji 14.03.12, 10:13 Ależ przepiękny przykład zamulania sprawy prze neptuna6666 i to na najniższym poziomie etycznym i maukAWYM. Tyle postów sam do siebie nie napisał nawet stefan prawo! A co będzie ze sprawą zobaczymy. Poszkodowany jest dobrej myśli, nie wyobraża sobie by arcykatolicki burmistrz świadek mógł zeznać nieprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka1982 Re.należy wyjasnić sprawę ze starszym panem 14.03.12, 23:37 11chwilka napisała: > Ależ przepiękny przykład zamulania sprawy prze neptuna6666 i to na najniższym p > oziomie etycznym i maukAWYM. Tyle postów sam do siebie nie napisał nawet stefan > prawo! > A co będzie ze sprawą zobaczymy. Poszkodowany jest dobrej myśli, nie wyobraża s > obie by arcykatolicki burmistrz świadek mógł zeznać nieprawdę! Ciekawe jak było.Myślę,że Burmistrz broniąc Zastępcy zezna na jego korzyść,czyli przeciwko starszemu Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: nieważne co zeznał 15.03.12, 10:40 W całej tej sprawie - w mojej ocenie - wcale nie jest ważne, co zeznał starszy Pan na policji. Poczuł się pokrzywdzony, to zgłosił na policję. Słusznie czy nie - odrębna sprawa, do oceny właściwych organów. Mnie w tej sprawie zdumiewa późniejsze zachowanie Papirusa. Zarzuca łominaki.info, że opublikował nieprawdziwe informacje, żąda ich usunięcia, bo jego zdaniem - informacja taka stanowi pomówienie i godzi w jego dobre imię. Jednocześnie publikuje te same informacje na urzędowej stronie;) Złóż, Papi teraz stosowne pisma do policji sam na siebie, że informacja, jaką opublikowałeś na urzędowej stronie godzi w twoje dobre imię ;) A tak naprawdę, to chyba mieszkańcy powinni zgłosić na policję, że opublikowanie przez Papiego informacji na stronie urzędu godzi w dobre imię wspólnoty samorządowej. Bo o ile na stronę lominaki.info zaglądają w zasadzie jedynie mieszkańcy ( a w zasadzie ich część), to strona urzędu gminy powinna stanowić i stanowi wizerunek gminy. Piękną laurkę gminy i władz samorządowych zamieścił Papi do publicznej wiadomosci i publicznego wglądu:( Papi - myślenie nie boli. I nie jest zabronione. To taka moja rada. Skorzystasz lub nie - twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: nieważne co zeznał 15.03.12, 11:21 To pewnie jedynie zbieg okoliczności, ale informacja o "incydencie, którego nie było", która rano jeszcze była na głównej stronie, została przeniesiona do archiwum. Już jej nie widać na pierwszej stronie. Papi, zrób jeszcze krok dalej. Władza samorządowa musi mieć twardą skórę. Nie zachowywać się, jak delikatna panienka. Myślę, że wiesz, o czym piszę. Kto wam tam w urzędzie doradza takie działania? Więcej myślenia, mniej emocji doradzam (zupełnie za darmo). Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: nieważne co zeznał 15.03.12, 12:55 > Papi - myślenie nie boli - wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: nieważne co zeznał 15.03.12, 14:45 kowalik22 napisała: > To pewnie jedynie zbieg okoliczności, ale informacja o "incydencie, któr > ego nie było", która rano jeszcze była na głównej stronie, została przeniesiona > do archiwum. Już jej nie widać na pierwszej stronie. :D A ja nawet nie zdążyłam spojrzeć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: nieważne co zeznał 15.03.12, 16:53 kmsanczia napisała: > kowalik22 napisała: > > To pewnie jedynie zbieg okoliczności, ale informacja o "incydencie > , któr > > ego nie było", która rano jeszcze była na głównej stronie, została przeni > esiona > > do archiwum. Już jej nie widać na pierwszej stronie. > > :D > A ja nawet nie zdążyłam spojrzeć. :( Wybacz ,ale nie zapoznałaś się zbytnio z tytułem postu . Chodziło o to : czego doznał i zaznał starszy Pan po przybyciu na przesłuchanie. I tego się trzymajmy. Jak był traktowany i jakie wnioski zapisał nastęnie wyciągnął z przesłuchania przedstawiciel władzy wykonawczej.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: nieważne co zeznał 16.03.12, 00:18 Dla Km, bo nie zdążyła spojrzeć: www.lomianki.pl/lomianki2/index.php?dc=arx&q=1085&y=2012&m=03 neptun4x6 napisał: > czego doznał i zaznał starszy Pan po przybyciu na przesłuchanie. I tego się trzymajmy. Jak >był traktowany i jakie wnioski zapisał nastęnie wyciągnął z przesłuchania przedstawiciel >władzy wykonawczej. Czytam i czytam to zdanie i za groma nie rozumiem, co zostało napisane. Po wczorajszych doświadczeniach, poproszę o doprecyzowanie: czy chodzi o to: jak był starszy pan traktowany na przesłuchaniu czy na policji? jakie wnioski zapisał kto? przedstawiciel władzy wykonawczej, p. H. czy policjant? i gdzie te wnioski zapisał? te wnioski to wyciągnął przedstawiciel władzy wykonawczej czy policjant? Mam wrażenie, że przedstawiciela władzy intryguje i ciekawi, co też starszy pan zeznał. Ale pewnie się mylę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: nieważne co zeznał 16.03.12, 09:28 Ciekawe czy to zdjęcie to przed zajściem (którego nie było) czy po zajściu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: nieważne co zeznał 16.03.12, 16:44 Słusznie , nie ważne co zeznał, ważne co zaznał. Oj dziewczyny ,dziewczyny , jedno wam w głowie. Jak siedzi i czy może..................... , nam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: nieważne co zeznał 16.03.12, 19:00 Liczycie na precyzję wypowiedzi u neptuna??????????? On potrafi jedynie idiotyzmy pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: nieważne co zeznał 16.03.12, 19:18 11chwilka napisała: > Liczycie na precyzję wypowiedzi u neptuna??????????? On potrafi jedynie idiotyz > my pisać! Hm, staram jedynie dostosować się do poziomu rozmówcy tak by nie czuł i by mu nie było przykro. Między innymi dotyczy to twojej osoby i poziomu . Mam nadzieję że nie poczułaś się wyobcowana? Proszę mnie nie zaczepiać bez powodu, jeżeli chcesz pokonwersować obudź starego postaw mu ,,browara,, może coś wykrzesasz. Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: nieważne co zeznał 16.03.12, 21:18 Tak się składa że nie lubię browarnego towarzystwa, które ty widać znasz z autopsji www.youtube.com/watch?v=BXaKyGbcHHI Idż się napij, bo jakiś kacyk szarpie! Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: nieważne co zeznał 17.03.12, 07:14 neptun6666 napisał: > 11chwilka napisała: > > > Liczycie na precyzję wypowiedzi u neptuna??????????? On potrafi jedynie i > diotyz > > my pisać! > > Hm, staram jedynie dostosować się do poziomu rozmówcy tak by nie czuł > i by mu nie było przykro. Między innymi dotyczy to twojej osoby i > poziomu . > Mam nadzieję że nie poczułaś się wyobcowana? > Proszę mnie nie zaczepiać bez powodu, jeżeli chcesz pokonwersować obud > ź > starego postaw mu ,,browara,, może coś wykrzesasz. Jak widać mimo usilnych prób idiotycznych postów w wykonaniu chwilek 11, ten jest nad wyraz aktualny. Pięknie podkreśla cechy twej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: nieważne co zeznał 17.03.12, 09:10 Powstaje jedynie pytanie czyjej osobowości? A na to pytanie każdy z nas zapewne potrafi odpowiedzieć, no chyba że będzie po piwie i wódce z neptunkiem6666. A generalnie to jak jest z tym zeznaiem? Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 12:06 Autor: lomianki2011 13.03.12, 22:43 napisał Kolejna wydumana sprawa szkodników z bezrady neptun 6666 pisał: Po pierwsze pryn cy pała to z ciebie niezła. Po drugie wyżej stoi nieco,,wyrzej,,. Po trzecie sprawa jest nieźle dęta, zobaczymy efekty prazy komisarza. No gdyby było coś na rzeczy byście << towarzysze>> wyli z radości. neptun6666 i lomianki2011-myslę, że słyszeliście,co mówił starszy Pan na wczorajszej Sesji. Jak to się ma do waszych tu wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 12:30 A co mówił starszy pan? Dajcie spokój starszemu panu. Wiadomo, że policja musi sprawę umorzyć, bo starszy pan powie, że go szarpano, a wiceburmistrz powie, że nie. I nikt poza ww. osobami nie będzie wiedział, jak było naprawdę. Zresztą nie ma to większego znaczenia. I nie kreujmy starszego pana na jakiegoś męczennika. Starszy pan jest - obok tej krzyczącej "za Pszczółkowskiego" na sesjach kobiety - jedną z kilku lomiankowskich osobliwości "politycznych". Tyle że starszy pan cholernie przynudza, a krzykaczka jakiś koloryt i ciekawy język wprowadzała Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 14:24 Rzeczywiście kreowanie starszego pana na bohatera walki o niepodleglość łomianek jest trochę śmieszne. Jeszcze starszy pan uwierzy w swój geniusz i wpływ na losy Łomianek i będzemy mieli drugi Wielki Autorytet, zaraz po Brycku57-melonów. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 14:30 Chyba nikt starszego pana nie kreuje, bardziej chodzi o te odgórne ataki na niezależne media. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 14:54 No niestety, niezależne media w łomiankach zawsze miały pod górę, bo w Łomiankach - odkąd powstała Gazeta Łomiankowska panuje w urzędzie przekonanie, że jest to gazeta mająca monopol na łomianki. I to się nie zmienia. Pamiętam, jak przed laty razem z obecnym wiceburmistrzem robiliśmy sobie jaja na temat konkursu dotyczacego liczby fotek burmistrza w gazłomie. I co? Obecny burmistrz mógłby spokojnie i bez kompleksów wziąć udział w konkursie. A niektóre artykuły w gazłomie czy materiały na stronie urzędu przebijają napuszeniem, brakiem jakiejkolwiek troski o choćby pozory obiektywizmu nawet praktyki za sokołowskiego. Ale i tak przyszłość nalezy do niezależnych mediów - nawet w lomiankach. jeszcze jedna, dwie kadencje i na pewno któryś burmistrz dojdzie do wniosku, że szykanowanie niezależnych mediów, embargo na informację, szkalowanie się nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 15:11 A jaki tytuł prasowy jest niezależny w Łomiankach? Gazłom - burmistrza, Twoje Łomianki - opozycyjni radni, Łomiankowska - Niegrzybowska itp a Lomianki.info Wójcicka i PO wymieszane z Palikotem. Dajmy sobie już spokój z tą niezależną frazeologią:-) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 15:23 Po pierwsze niezależne to znaczy przede wszystkim od pieniędzy z budżetu , a po drugie czytelnicy osądzą. Nie zadekretujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 15:36 esscort napisał: > Po pierwsze niezależne to znaczy przede wszystkim od pieniędzy z budżetu , a po > drugie czytelnicy osądzą. Nie zadekretujesz. Niewielka to niezależność.... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 15:51 lomianki_live napisał: > Niewielka to niezależność.... Bardzo wielka. A co z Papirusowymi pismami, złożonymi na policji w sprawie "naruszenia jego dóbr osobistych" przez niezleżne media? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 16:07 lomianki_live napisał: > Niewielka to niezależność.... Ale wystarczająca. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: co powiedział starszy pan na Sesji 20.03 21.03.12, 16:12 Dziś urząd do 15-stej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: escorciuniunio 21.03.12, 16:14 Apropos mediów. Cóż nie ma co wszak naczelnym jest wazelinka z NDM. Skąd on może wiedzieć ,,o jakom Polskie żeśmy walczyli,byli,, , podczas wyborów. Spadł na spadochronie jest cicho ciemny nic nie wie i nic nie słyszał. Do niego chyba trzeba jaki list otwarty, by nie kreował włazidupstwa za wszelaką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: brak szacunku dla osób starszych 26.04.12, 09:17 Czy znacie Państwo dalsze losy tej przykrej sprawy. Pan Rusiecki przeprosił starszego Pana czy sprawa została zamieciona pod dywan przez burmistrza Dąbrowskiego. Intryguje mnie pytanie czy w dzisiejszych czasach urzędnik może bezkarnie okazywać swoją niechęć mieszkańcom i nie ponosić z tego tytułu konsekwencji - czy też jest to nowy standard wprowadzony przez Pana Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak_net Re: brak szacunku dla osób starszych i reszty 26.04.12, 09:31 czy w dzisiejszych czasach urzędnik może b > ezkarnie okazywać swoją niechęć mieszkańcom i nie ponosić z tego tytułu kon > sekwencji - czy też jest to nowy standard wprowadzony przez Pana Dąbrowskieg > o. Z własnego doświadczenia potwierdzam, że jest to nowy standard w Łomiankach wprowadzony przez Dąbrowskiego i Rusieckiego, oczywiście dotyczy urzędników lizusów i dupowłazów innych można karać według własnego widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: brak szacunku dla osób starszych i reszty 26.04.12, 15:23 swojak_net napisał: > czy w dzisiejszych czasach urzędnik może b > > ezkarnie okazywać swoją niechęć mieszkańcom i nie ponosić z tego tytu > łu kon > > sekwencji - czy też jest to nowy standard wprowadzony przez Pana Dąbro > wskieg > > o. > > Z własnego doświadczenia potwierdzam, że jest to nowy standard w Łomiankach > wprowadzony przez Dąbrowskiego i Rusieckiego, oczywiście dotyczy urzędników li > zusów i dupowłazów innych można karać według własnego widzimisię. Bo ta cała afera wymyślona została przez partyzanta;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: brak szacunku dla osób starszych i reszty 26.04.12, 15:35 A jednak, coś jest na rzeczy i problemem moż być agresja Pana Rusieckiego wobec osób, które mają inne niż on zdanie. Widziałem agresję słowną i mogę sobie wyobrazić agresję fizyczną skierowaną przeciw mieszkańcowi Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfkiller Re: brak szacunku dla osób starszych i reszty 27.04.12, 16:47 Odpowiedź jest taka, że Dąbrowski zarzucił p. HM kłamstwo, a i (chyba - albo on albo Rusek) działanie pod wpływem "radnego opozycyjnego" Odpowiedz Link Zgłoś