Dodaj do ulubionych

Następny burmistrz

17.05.12, 10:58
Następnym burmistrzem powinien zostać człowiek taki jak P. Basia youtu.be/1p3BCfTl8Lk
Obserwuj wątek
    • drabbu Re: Następny burmistrz 17.05.12, 11:32
      Ta pani wyraża bardzo zdecydowaną i szybką reakcję na nieprawidłowości, nazywa rzeczy po imieniu. Ma dużą płynność wymowy i łatwość języka. To cenne cechy na stanowisku burmistrza :)
      • kasia.buczkie Re: Następny burmistrz 17.05.12, 11:44
        Następnym burmistrzem powinna być kobieta. Może nie koniecznie Pani Basia :).
        • drabbu Re: Następny burmistrz 17.05.12, 12:10
          kasia.buczkie napisała: > Następnym burmistrzem powinna być kobieta.

Też tak myślę :) przebojowa kobitka potrafiłaby zdziałać znacznie, znacznie więcej.
          A jeszcze lepiej - dwie. Oby tylko nie miały stażu w cegielni.
          • k.jurek Re: Następny burmistrz 17.05.12, 12:19
            Najlepiej jakaś heteroseksualna stara panna lub wdowa bez matury.
          • hande.hoch Re: Następny burmistrz 17.05.12, 12:43
            drabbu napisał:

> kasia.buczkie napisała: > Następnym burmistrzem powinna być kobieta.
            >
            > Też tak myślę :) przebojowa kobitka potrafiłaby zdziałać znacznie, znacznie wię
            > cej.
            > A jeszcze lepiej - dwie. Oby tylko nie miały stażu w cegielni.

I OBY NIE SYNOWA I TEŚCIOWA!. Wtedy to były dopiero kataklizm.
            A tak szczerze co one robią dla swoich wyborców?
            Jak na razie to się tylko przepychają przed referendum. Któraś chciała by zapolować na stanowisko w pierwszej trójcy.
      • k.jurek Re: Następny burmistrz 17.05.12, 11:58
        I co najważniejsze jest niezwykle skuteczna - duża moc sprawcza to cecha niebywale cenna.
    • k.jurek Re: Następny burmistrz 17.05.12, 13:55
      Znalazłem link www.panibasia.com.pl/aktualnosci/oficjalne-oswiadczenie-w-sprawie-acta/ tym razem bezpośrednio do Pani Barbary. Tam również jest forum. Można napisać do Pani Basi i poprosić o pomoc. Jak się okazało Pani Basia ma swoją ekipę i Łomiankami może się zająć kompleksowo.
      • loxroczn Re: Następny burmistrz 17.05.12, 15:35
        Nie piszcie że koniecznie kobieta, bo jeden z wiceburmistrzów gotów zmienić płeć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka