Dodaj do ulubionych

Świadomie nie poszedłem

26.06.12, 08:54
Zupełnie nie rozumiem wpisów na forum. Z pełną świadomością nie poszedłem na referendum, nikt mnie nie zastraszał, nikt na mnie nie wywierał wpływu, tak też zrobiła moja rodzina i moi znajomi. Po prostu uważamy, że im bardziej opluwacie ludzi tym bardziej nikt nie będzie chciał brać w tym udziału. Podobnie będzie na wyborach, ludzie na pewno odsuną się od agresji, awantur, kłótni, bo każdy chce mieć normalne władze i normalnych ludzi. Jak widzicie opluwanie nie daje żadnych efektów, zacznijcie wszyscy współpracować, bo inaczej nikt z was nie zostanie więcej już nawet radnym. Mam nadzieję, że wyniki referendum dadzą wielu osobom do myślenia. Mieszkańcy Łomianek obecnego burmistrz po prostu popierają i trzeba się z tym pogodzić, przynajmniej do następnych wyborów. Idę na spacer z psem;)
Obserwuj wątek
    • behemot.1 Re: Świadomie nie poszedłem 26.06.12, 13:37
      Byłeś kiedyś na sesji? Widziałeś, jak Rusiecki z tym swoim przyklejonym uśmieszkiem jawnie obraża ludzi? Jak olewane są pisma do urzędu? Jak Dąbrowski mówi, że on nie wie....I te grupki wzajemnej adoracji podążające za Dąbrowskim na spotkanie każdego osiedla i pokrzykujące...Człowieku, to, że referendum teraz się nie udało, to, jak pisałam wynikowa wielu czynników. Ale jeśli nie dostrzegasz, w jaki sposób władza traktuje petentów, to może i wydawać ci się, że jest ok. Nie jest. No, ale żeby to stwierdzić, trzeba mieć z tą władzą do czynienia.
      • 90procent Re: Świadomie nie poszedłem 26.06.12, 17:06
        behemot.1 napisała:

> Byłeś kiedyś na sesji? Widziałeś, jak Rusiecki z tym swoim przyklejonym uśmiesz
        > kiem jawnie obraża ludzi? Jak olewane są pisma do urzędu? Jak Dąbrowski mówi, ż
        > e on nie wie....I te grupki wzajemnej adoracji podążające za Dąbrowskim na spot
        > kanie każdego osiedla i pokrzykujące...Człowieku, to, że referendum teraz się n
        > ie udało, to, jak pisałam wynikowa wielu czynników. Ale jeśli nie dostrzegasz,
        > w jaki sposób władza traktuje petentów, to może i wydawać ci się, że jest ok. N
        > ie jest. No, ale żeby to stwierdzić, trzeba mieć z tą władzą do czynienia.

Lub z poprzednią która rozłożyła wiele prywatnych firm w 1 roku swego urz ędowania.

Przestań kłapać bez sensu dziobem, zaczyna to co piszesz być mocno niesmaczne.
        Święta Gryzelda od pierników się znalazła.

Przed 4laty był kraj mlekiem i miodem płynący. Tworzysz mity łomiankowskie,czy co?
        • behemot.1 Re: Świadomie nie poszedłem 26.06.12, 18:12
          Żądam, abyś mnie natychmiast przerosił, bo podobny poziom chamstwa może i jest dla ciebie charakterystyczny, ale ja sobie go nie życzę. W ten właśnie sposób udowadniasz, że mam rację. Kimkolwiek jesteś użytkowniku z kolejnym nickiem.
          • 90procent Re: Świadomie nie poszedłem 26.06.12, 18:44
            behemot, to nie koncert życzeń i zażaleń. Zrobię co uznam za stosowne. Stosownym natomiast są przeprosiny z twojej strony na wylewające się chamstwo z forum.
          • brycezion Re: Behemot.1 26.06.12, 19:01
            Referendum przegraliście, bo brakowało Wam konkretnych, niepodważalnych faktów. Że kogoś zwolniono, paru radnych pokłóciło się, a parę osób poczuło się zawiedzionych w swych nadziejach po zmianie władz, to jest jeszcze za mało, by przeprowadzać rewolucję w gminie.
            Do wygrania referendum "trasy po wale" zabrakło 300 głosów, obecnie 3000. To mówi o kompletnej klapie. Nawet "trasa po wale" wydawała się bardziej realna.
            Nie wiem kto się obraża z powodu "przyklejonego" uśmieszku wiceburmistrza Rusieckiego.
            Nie byłem na żadnej sesji obecnej Rady, ale ciekaw jestem przebiegu najbliższej. Czy wyciągnie wnioski z wyników referendum.

• behemot.1 Re: Behemot.1 26.06.12, 20:47
              Bryc, czytaj uważnie. Ja nie jestem w grupie inicjatorów, to raz, a dwa - nie życzę sobie sformułowania o " kłapaniu dziobem". To jest chamstwo, czyli jedyna metoda walki - nie pełnię funkcji publicznej, nie pracuję w Łomiankach, nie jestem od byłych ani obecnych władz zależna.Mogę wydawać własne sądy w oparciu o obiektywne fakty. Jeśli ty nie widzisz, że Rusiecki jest arogancki, to się bliżej przyjrzyj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka